Widok
ja miałam 4 lipca, jedzonko pyszne i idealne porcje, P. Jurek powiedział czego i ile mamy zamówić i generalnie nam zostały 2 blachy zimnych przekąsek.więc super wyszło. Organizacja też ok, powiedzieli nam by się niczym nie oprzejmować tylko ładnie wyglądać i w sumie oni wszystkim się zajeli. są bezproblemowi i z cierpliwością wysłuchiwali moich pomysłów i spełniali moje zachcianki. jedynie co to było bardzo gorąco, goście cho chwilę otwierali okna i drzwi wię cklima dużo nie zdziałała, więc może na wstępie warto uczulić gości na to by nie otwierali okien.
Bylam na weselu u znajomych w polowie sierpnia w Adrii. Jedzenie smaczne i w duzych ilosciach, znajomi urzadzali poprawiny w ogrodzie hotelowym i zostalo tyle jedzenia ze spokojnie starczylo rowniez na drugi dzien. Samo wesele- bardzo pozytywnie, obsluga krazyla miedzy stolikami i byla na kazde wezwanie, ladne nakrycia do stolow. Wesele bylo na 80 osob- bylo duzo miejsca na tance (gral zespol). Jedyny problem o jakim mi wiadomo to apartament dla nowozencow- para umowila sie z wlascicielem ze bede mogli zostac w nim do 15 nast. dnia tymczasem o 12 zostali wyproszeni z pokoju czyli wlasciciel zignorowal wczesniejsze ustalenia. tyle zauwazylam jako gosc a jakie byly problemy organizacyjne przed weselem to niestety nie wiem:(
W tym sezonie robiłem zdjecia na weselu w Adrii, jedzenie super, wszystko smaczne i duzo ..nawet dla orkiestry i obsługi foto-video :)
Dosc mały parkiet dla wesel zdecydowanie do stu osób.
Jedyna uwaga powinno sie ich przestrzegac o uzgadnianiu zmiany oswietlenia z fotografem i kamerzysta. Nie mam na mysli oczywiscie takich chwil jak wjazd torta czy pieczeni. W trakcie imprezy kelnerzy non stop wylaczali oswietlenie jakby oszczedzali na pradzie. Oczywiśie można robi przy zgaszonych ale ma to wplyw na wyglad zdjęc...
Taki niuans.
Orkiestra jak mam doradzac to 3 osoby max, moze 4 wejda, ale jesli z zestawem perkusyjnym moze byc ciasno.
Dosc mały parkiet dla wesel zdecydowanie do stu osób.
Jedyna uwaga powinno sie ich przestrzegac o uzgadnianiu zmiany oswietlenia z fotografem i kamerzysta. Nie mam na mysli oczywiscie takich chwil jak wjazd torta czy pieczeni. W trakcie imprezy kelnerzy non stop wylaczali oswietlenie jakby oszczedzali na pradzie. Oczywiśie można robi przy zgaszonych ale ma to wplyw na wyglad zdjęc...
Taki niuans.
Orkiestra jak mam doradzac to 3 osoby max, moze 4 wejda, ale jesli z zestawem perkusyjnym moze byc ciasno.
Fotografia http://krawcywizerunku.pl
... :) zapomniałem powiedzieć że mierzyłem też w pewnym celu parkiet ma 16 na 8 kroków
:) może się to komuś przyda
:) może się to komuś przyda
Fotografia http://krawcywizerunku.pl
dziewczynki my się zdecydowaliśmy na Adrię ale nawet w tym roku we wrześniu od kilku osób słyszałam mało pochlebne opinie no ale póki co się nie martwię jak trzeba będzie to pójdziemy tam z narzeczonym i zrobimy porządek a druga kwestia myślę że to w dużej mierze zależy od pary młodej jak jest zorganizowana i czy wie czego oczekuje a nie że będzie się zdawać na to co im ktoś narzuca ;)
DZIEWCZYNKI BĘDZIE DOBRZE ;-)
DZIEWCZYNKI BĘDZIE DOBRZE ;-)
Zawsze coś komuś nie podpasuje, nie znam lokalu o którym każdy podkreślam każdy by się wypowiadał pozytywnie. Na poczatku jak szukałam to byłam załamana bo w każdym lokalu coś było nie tak albo obsługa zła albo mało jedzenia albo za zimno albo za grąco, oszaleć idzie przecież właścicielom lokalu nie chodzi o to żeby nam zepsuć impreze im tez zależy żeby było jak najlepiej bo to wpływa właśnie na opinie lokalu a zawsze sie znajdzie osoba która siedzi i tylko liczy kotlety na weselach i patrzy czy ziemniaczków starczyło. Nie ma co sie przejmować Perfectangel będzie poprostu zaje***cie ;] i juz .
Witam wszystkich forumowiczów.
Planujemy wesele w Adrii, tyle tylko ze bedzie około 120 osób.
Czy ktoś z was miał podobną liczbę gości w tym lokalu?
Nie chodzi mi o miejsce przy stołach, bo widziałem salę i z tym raczej nie będzie problemu. Natomiast moje pytanie jest takie, czy przy 120 osobach parkiet jest wystarczający do zabawy licząc, że trzeba jeszcze zespół rozlokować.
Planujemy wesele w Adrii, tyle tylko ze bedzie około 120 osób.
Czy ktoś z was miał podobną liczbę gości w tym lokalu?
Nie chodzi mi o miejsce przy stołach, bo widziałem salę i z tym raczej nie będzie problemu. Natomiast moje pytanie jest takie, czy przy 120 osobach parkiet jest wystarczający do zabawy licząc, że trzeba jeszcze zespół rozlokować.
Witam,
Jesteśmy po weselu w Adrii w tym roku w pażdzierniku.Wszytsko odbyło się bez zastrzeżeń, jedzenie pyszne (szczegolnie szynka pieczona-polecam)bardzo dużo nam go zostało.Żaden alkohol nie znikał, obsługa kelnerska sprawiła się bardzo dobrze.Jeżeli się wszytsko dokładnie ustali z p. Jurkiem co się chce, nie ma problemów żadnych potem.Bardzo polecam Adrię.
Jesteśmy po weselu w Adrii w tym roku w pażdzierniku.Wszytsko odbyło się bez zastrzeżeń, jedzenie pyszne (szczegolnie szynka pieczona-polecam)bardzo dużo nam go zostało.Żaden alkohol nie znikał, obsługa kelnerska sprawiła się bardzo dobrze.Jeżeli się wszytsko dokładnie ustali z p. Jurkiem co się chce, nie ma problemów żadnych potem.Bardzo polecam Adrię.
Witam
Robiliśmy weselisko z żonką 18 Kwietnia. Tak jak już pisaliśmy wszystko było jak być powinno klelnerzy jedzenie pokoje dla naszych gości niema sie do czego przyczepić!! jedynie co nawaliło na weselu to kamerzysta w BLIZA FILM niepolecam, niewierze w takie opinie że obsługa wyniosła alkohol!! prędzej goście niż obsługa!!! niebędę sie rozpisywał ale polecam indyka niesamowicie pyszne ptaszysko:) Jak by ktos potrzebował więcej info to mój adres x-x12@wp.pl
Robiliśmy weselisko z żonką 18 Kwietnia. Tak jak już pisaliśmy wszystko było jak być powinno klelnerzy jedzenie pokoje dla naszych gości niema sie do czego przyczepić!! jedynie co nawaliło na weselu to kamerzysta w BLIZA FILM niepolecam, niewierze w takie opinie że obsługa wyniosła alkohol!! prędzej goście niż obsługa!!! niebędę sie rozpisywał ale polecam indyka niesamowicie pyszne ptaszysko:) Jak by ktos potrzebował więcej info to mój adres x-x12@wp.pl
ja miałam wesele w ADRII 26.12.2009. wszystko wyszło super, jedzenie - palce lizać! My zamiast indyka mielismy 2 szynki i tez gorąco polecam. Kucharze i kelnerzy naprawdę się spisali, nikt niczego nie wynosił. Co więcej, na koniec wesela kelnerzy wszystko nam zapakowali w pojemniki (mogliśmy to zabrać na drugi dzień ale wolelismy od razu).
naprawdę polecam
naprawdę polecam