Widok
Miły kolego- Jacku- Rudy Rydzu ^_^
Dominika i gadające gumowe lalki to niedobre połączenie :) tak więc zadowala mnie 5 z P.O. :)
" miłość " platoniczna jest piekna, bo platoniczna, a nie spełniona ( możesz mnie cytować :) ale naprawde dzieki... Miałeś widze przyjemność poznać Latalię :)
wrażliwcze jeden nie miałam zamiaru " wpędzać Cię w kompleksy " , charakterystyczny...hm... :) to znaczy tyle, że ja Cię znam z widzenia , a Ty mnie nie ;) Miło było Cię poznać ( choćby w necie ) a Mateusz wiedział, że jest moją "wielką miłością"...niestety...
" miłość " platoniczna jest piekna, bo platoniczna, a nie spełniona ( możesz mnie cytować :) ale naprawde dzieki... Miałeś widze przyjemność poznać Latalię :)
wrażliwcze jeden nie miałam zamiaru " wpędzać Cię w kompleksy " , charakterystyczny...hm... :) to znaczy tyle, że ja Cię znam z widzenia , a Ty mnie nie ;) Miło było Cię poznać ( choćby w necie ) a Mateusz wiedział, że jest moją "wielką miłością"...niestety...
fate
jednak pogloski o reaktywowaniu hp to chyba tylko pogloski, phantom ma znajomego w dzienniku i chyba tak mu chlapnal, a to jest chyba taka sobie plota, cos w stylu 'niech se dzieciaki zrobia nadzieje'.nie wiem. osobiescie bardzo chcialabym reaktywacji, ale to juz nie byloby to samo, mlodziez nie ta io sami, panie, rozumiecie... nowi - koszmar. chybabym padla, gdyby np w 2003 roku ktos nowy zadal pytanie 'co sadzicie o przyjazni miedzy chlopakiem a dziewczyna?' BUAHA HA, zabilabym go smiechem. a moze to lepiej, ze jednak nie... moze to byloby juz po prostu tylko przedluzenie agonii.... szmira, smiech i nedza i rozpacz... Poza tym, gratkowicze juz przezyli swoje, a jak dla mnie, 'nowe' pokolenie jest stracone, a starzy by nie chcieli chyba pisac, w wiekszosci... oni przezyli swoje, maja dzieci, rodziny, pokonczyli te okresy w swoim zyciu, w ktorych potrzebuje sie odskoczni takiej fajniej, sa zajeci praca..... nie, to na nic. Chociaz ja bym pisala.
Widzę podrygi... :)
Wiara czyni cuda...
Kochani, widzę, ze się nudzicie.
Po "wakacjach" wrócimy do normy. Na razie (piszę o sobie) wolę iść do pubu na piffko i spotkać się in real z przyjaciółmi niz siedzieć przed kompem.
Zastanawiam się tylko gdzie reszta moich zwariowanych Hydeparkowców?
3majcie się cmokaski :)
Kochani, widzę, ze się nudzicie.
Po "wakacjach" wrócimy do normy. Na razie (piszę o sobie) wolę iść do pubu na piffko i spotkać się in real z przyjaciółmi niz siedzieć przed kompem.
Zastanawiam się tylko gdzie reszta moich zwariowanych Hydeparkowców?
3majcie się cmokaski :)
Do studentów bez woja
Heh, beke ma z was, najpierw uciekaja przed wojskiem (ze strachu) a potem sie dziwia ze miedzy nimi przedostaja sie wariaci i morduja. Przeciez normalne z jak mlody w dupe nie dostanie to mu palma odbije. A gdzie sie ma pokory nauczyc i szacuneczku ? No bo dla was nie ma rogul, przeciez honor i ojczyzna to "pierdoly". A najlepiej to wogole uciec z kraju w razie wojny. Fajnie teraz wyglada obraz PL studenta, nie dosc ze tchoz i gada w kolko jak tylko nie isc do wojska (bez mamusi:))) to jeszcze morduja jak nie moga sobie poradzic z trudnosciami. Nasza przyszlosc narodu. Pieknie.
...SWIETLIKU....myslalem ,ze Ty o mnie zapomnialas...Ja o Tobie na pewno nie...telefon domowy nie dziala...Czekam na Ciebie w
bedziesz miala czas...ale w mailu przesle Ci numer telefonu-nie wiem czy ten masz ...
Pozdrowienia serdeczne!!!Ty jestes pierwsza i nieliczna z osob , ktore mnie widzialy ....i byly w domu...Nie zapomne tego Swietliku i tego , ze zawsze bylas za mna...To rowniez pamietam...
Pozdrowienia serdeczne!!!Ty jestes pierwsza i nieliczna z osob , ktore mnie widzialy ....i byly w domu...Nie zapomne tego Swietliku i tego , ze zawsze bylas za mna...To rowniez pamietam...
uwaga;))
chciałam kilka słówek na temat Łaźni...to taka galeria na Dolnym Mieście...wystawa "Closing the distance" robi niesamowite wrazenie...ekspozycje i świdrujaca, niespokojna muzyka działa na człowieka....nie chciałabym za bardzo zdradzać co tam jest, ale....projekt video z kobietą, w której buzi sadzi się roślinkę...krótki projekt obrazujący bezsilnosć i poddanie się woli innych....
więcej można dowiedzieć się na www.laznia.pl...
wstęp wolny;))
polecam!
więcej można dowiedzieć się na www.laznia.pl...
wstęp wolny;))
polecam!
"Idąc przy brzegu morza,
chowając stopy w tą spokojną wodę
Kiedy przypominasz sobie te wszystkie
złe rzeczy, nie chcesz więcej żyć.
kiedy szukasz w myślach coś dobrego
nic tam nie ma...
Pojawia się tylko smutek, żal i łzy.
Myśląc....wkraczasz w zimną wodę coraz głębiej
aż za późno jest na powrót -
bierzesz jeden ostatni oddech
i zamykasz oczy na zawsze
odchodząc z tego świata...."
chowając stopy w tą spokojną wodę
Kiedy przypominasz sobie te wszystkie
złe rzeczy, nie chcesz więcej żyć.
kiedy szukasz w myślach coś dobrego
nic tam nie ma...
Pojawia się tylko smutek, żal i łzy.
Myśląc....wkraczasz w zimną wodę coraz głębiej
aż za późno jest na powrót -
bierzesz jeden ostatni oddech
i zamykasz oczy na zawsze
odchodząc z tego świata...."
O JAKZE UWIELBIAM...
PIZZE Z TUNCZYKIEM, PRZESTRZEN I PARUJACY LAS.
WSLUCHIWAC SIE W PINK FLOYD I OZZYEGO. PLYWANIE, KOLARSTWEO GORSKIE. .TYSIAC RAZY MOGLBYM OGLADAC ZAPACH KOBIETY, CIENKA CZERWONA LINIE CZY JOE BLACK. WYRAFINYCH NAJDROZSZYCH PERFUM NIE ODSTAWIAJ NIGDY NA SPECJALNE OKAZJE UZYWAJ ICH ILEKROC MASZ NA NIE OCHOTE. A GREK ZORBA-WSPANIALA KSIAZKA.
JAKI SMAK MA WODA PO 13 GODZINACH CIEZKIEJ PRACY, CZY WEDROWCE. WSCHOD SLONCA NA ST. PAULI W STECKU CZY CHOCIAZBY W SASINIE.
O JAKZE KOCHAM M. AZ CIARKI IDA PO PLECACH JAK W EKSTAZIE CO WYJAWILA CISZA NIE POWIEM...
ALBO TO MIEJSCE NA BAGNACH GDZIE W 5MIN. MAM
TYLE KOZAKOW ZE WE DWOJKE NIE ZJEMY. GDY BOG IDZIE ZE MNA WIEM ZE ZYJE
WSLUCHIWAC SIE W PINK FLOYD I OZZYEGO. PLYWANIE, KOLARSTWEO GORSKIE. .TYSIAC RAZY MOGLBYM OGLADAC ZAPACH KOBIETY, CIENKA CZERWONA LINIE CZY JOE BLACK. WYRAFINYCH NAJDROZSZYCH PERFUM NIE ODSTAWIAJ NIGDY NA SPECJALNE OKAZJE UZYWAJ ICH ILEKROC MASZ NA NIE OCHOTE. A GREK ZORBA-WSPANIALA KSIAZKA.
JAKI SMAK MA WODA PO 13 GODZINACH CIEZKIEJ PRACY, CZY WEDROWCE. WSCHOD SLONCA NA ST. PAULI W STECKU CZY CHOCIAZBY W SASINIE.
O JAKZE KOCHAM M. AZ CIARKI IDA PO PLECACH JAK W EKSTAZIE CO WYJAWILA CISZA NIE POWIEM...
ALBO TO MIEJSCE NA BAGNACH GDZIE W 5MIN. MAM
TYLE KOZAKOW ZE WE DWOJKE NIE ZJEMY. GDY BOG IDZIE ZE MNA WIEM ZE ZYJE
Gdzie są wszyscy znani mi gratkowicze... stara gwardia meldować się
Mała Żabka nie smuć się. Może by jakiś zlot latem zrobić. Np. zbiorka na Molo w Brzeźnie.
I piknik na plaży. Co Ty na to?
Stara gwardia jest wieczna ... :-)))
a... 3-go sierpnia Łosie sie obrączkuja. Może niedługo będa nowi gratkowicze ;-)
I piknik na plaży. Co Ty na to?
Stara gwardia jest wieczna ... :-)))
a... 3-go sierpnia Łosie sie obrączkuja. Może niedługo będa nowi gratkowicze ;-)
Cemetery Gates
Reverend reverend is this some conspiracy?
Crucified for no sins
An image beneath me
Whats within our plans for life
It all seems so unreal
I'm a man couldnt have feel this world
Left in my misery...
The reverend he turned to me
Without a tear in his eyes
It's nothing new for him to see
I didn't ask him why
I will remember
The love our souls had
Sworn to make
Now I watch the falling rain
All my mind can see
Now is your (face)
Well I guess
You took my youth
I gave it all away
Like the birth of a
New-found joy
This love would end in rage
And when she died
I couldn't cry
The pride within my soul
You left me incomplete
Memories now unfold.
Believe the word
I will unlock my door
And pass the
Cemetery gates
Sometimes when I'm alone
I wonder aloud
If you're watching over me
Some place far abound
I must reverse my life
I can't live in the past
Then set my soul free
Belong to me at last
Through all those
Complex years
I thought I was alone
I didn't care to look around
And make this world my own
And when she died
I should've cried and spared myself some pain...
Left me incomplete
All alone as the memories still remain
The way we were
The chance to save my soul
And my concern is now in vain
Believe the word
I will unlock my door
And pass the cemetery gates
Crucified for no sins
An image beneath me
Whats within our plans for life
It all seems so unreal
I'm a man couldnt have feel this world
Left in my misery...
The reverend he turned to me
Without a tear in his eyes
It's nothing new for him to see
I didn't ask him why
I will remember
The love our souls had
Sworn to make
Now I watch the falling rain
All my mind can see
Now is your (face)
Well I guess
You took my youth
I gave it all away
Like the birth of a
New-found joy
This love would end in rage
And when she died
I couldn't cry
The pride within my soul
You left me incomplete
Memories now unfold.
Believe the word
I will unlock my door
And pass the
Cemetery gates
Sometimes when I'm alone
I wonder aloud
If you're watching over me
Some place far abound
I must reverse my life
I can't live in the past
Then set my soul free
Belong to me at last
Through all those
Complex years
I thought I was alone
I didn't care to look around
And make this world my own
And when she died
I should've cried and spared myself some pain...
Left me incomplete
All alone as the memories still remain
The way we were
The chance to save my soul
And my concern is now in vain
Believe the word
I will unlock my door
And pass the cemetery gates
nie mam wiecej pytan...
w czwartkowej gazecie wyborczej polecam artykolik o czolowym trojmiejskim naziscie-niejakim sledziu z sopotu z kamionki.jest to kryminalista, ktory juz nie raz siedzial za pobicia i napady(z uzyciem noza).jest wspolzalozycielem trojmiejskiej komorki miedzynarodowej organizacji rasistowsko-nazistowskiej(zakazanej na swiecie)caly wytatulowany jest w swastyki...dziala w sopockim urzedzie miejskim(jako spolecznik od sportu-prowadzi drozyne pilkarska)
Serdeczne uściski serdecznej Fate
Jeśli jesteś TĄ Fate, o której myślę, a która na łamach pewnej szkolnej gazetki rezerwowała sobie miejsce w kolejce po mój autograf:))), co było o tyle zabawne, co wyjątkowo miłe - przesyłam Ci wakacyjne, mało słoneczne, bo Gdańsk nie oferuje chwilowo niczego innego:))POZDROWIONKA. Jeśli będziesz miała okazję kilka tych słów przekaż zaprzyjaźnionemu Natalowi. Odpisz, gdy poczujesz w nozdrzach nadchodzącą wenę twórczą:))
Arletto
Witaj , no no robisz postępy . A więc znalazłaś moja pieczarę :))))....... . Ostatnio otczony trudnymi sprawami , ponurymi ludźmi i takimi tam innymi , nie bywam ty często. Ale niedługo to się skończy (mam nadzieję , że nie ja wcześniej wrrrr.....) i sobie pogadamy .Jak tam Szefowa nie jeży się na Ciebie ????? Aaaaa który to będzie dla Ciebie raz chyba trzeci :))) Ciekawe co porabiasz .....
Pozdrowienia wykwintne niesłychanie (333 szt. )
Pozdrowienia wykwintne niesłychanie (333 szt. )
Arletto
:)))))) Ale jesteś dokładna , "musi ekonomista" (?!) . Właściwie nie wiem czy to przeczytasz bo albo już jedziesz na te Mazury i nie masz jak , a potem też nie dasz rady bo Cię komary spałaszują na amen . W każdym razie gdyby co to napisz tu do HP a przyślę worek specyfików antykomarowych i fajkę (kiedyś Mazur mi opowiadał, że jest najlepsza ) hm hm ciekawe jabyś z nią wygladała :)))) ; Paczkę lubczyku też dołączę. Widzisz jak o Ciebie dbam !!!
Pozdrowienia słońcem malowane
P.S. Twe imię brzmi jak Canaletto ładnie co
Pozdrowienia słońcem malowane
P.S. Twe imię brzmi jak Canaletto ładnie co
Prośba
muszę w przeciągu 2 tygodni pojechać do Warszawy i spowrotem. czy ktoś z Was miałby ochotę pojechać ze mną tam na stopa?? jedna noc i powrót. kosztowałoby to ok. 50 zł. wraz ze spaniem
jakby ktoś był ZA to można zadzwonić do mnie - karolina: 0501080398
poza tym 18 godzin na dobe jestem pod mailem
papatki
jakby ktoś był ZA to można zadzwonić do mnie - karolina: 0501080398
poza tym 18 godzin na dobe jestem pod mailem
papatki