Widok
uwaga;))
chciałam kilka słówek na temat Łaźni...to taka galeria na Dolnym Mieście...wystawa "Closing the distance" robi niesamowite wrazenie...ekspozycje i świdrujaca, niespokojna muzyka działa na człowieka....nie chciałabym za bardzo zdradzać co tam jest, ale....projekt video z kobietą, w której buzi sadzi się roślinkę...krótki projekt obrazujący bezsilnosć i poddanie się woli innych....
więcej można dowiedzieć się na www.laznia.pl...
wstęp wolny;))
polecam!
więcej można dowiedzieć się na www.laznia.pl...
wstęp wolny;))
polecam!
"Idąc przy brzegu morza,
chowając stopy w tą spokojną wodę
Kiedy przypominasz sobie te wszystkie
złe rzeczy, nie chcesz więcej żyć.
kiedy szukasz w myślach coś dobrego
nic tam nie ma...
Pojawia się tylko smutek, żal i łzy.
Myśląc....wkraczasz w zimną wodę coraz głębiej
aż za późno jest na powrót -
bierzesz jeden ostatni oddech
i zamykasz oczy na zawsze
odchodząc z tego świata...."
chowając stopy w tą spokojną wodę
Kiedy przypominasz sobie te wszystkie
złe rzeczy, nie chcesz więcej żyć.
kiedy szukasz w myślach coś dobrego
nic tam nie ma...
Pojawia się tylko smutek, żal i łzy.
Myśląc....wkraczasz w zimną wodę coraz głębiej
aż za późno jest na powrót -
bierzesz jeden ostatni oddech
i zamykasz oczy na zawsze
odchodząc z tego świata...."
O JAKZE UWIELBIAM...
PIZZE Z TUNCZYKIEM, PRZESTRZEN I PARUJACY LAS.
WSLUCHIWAC SIE W PINK FLOYD I OZZYEGO. PLYWANIE, KOLARSTWEO GORSKIE. .TYSIAC RAZY MOGLBYM OGLADAC ZAPACH KOBIETY, CIENKA CZERWONA LINIE CZY JOE BLACK. WYRAFINYCH NAJDROZSZYCH PERFUM NIE ODSTAWIAJ NIGDY NA SPECJALNE OKAZJE UZYWAJ ICH ILEKROC MASZ NA NIE OCHOTE. A GREK ZORBA-WSPANIALA KSIAZKA.
JAKI SMAK MA WODA PO 13 GODZINACH CIEZKIEJ PRACY, CZY WEDROWCE. WSCHOD SLONCA NA ST. PAULI W STECKU CZY CHOCIAZBY W SASINIE.
O JAKZE KOCHAM M. AZ CIARKI IDA PO PLECACH JAK W EKSTAZIE CO WYJAWILA CISZA NIE POWIEM...
ALBO TO MIEJSCE NA BAGNACH GDZIE W 5MIN. MAM
TYLE KOZAKOW ZE WE DWOJKE NIE ZJEMY. GDY BOG IDZIE ZE MNA WIEM ZE ZYJE
WSLUCHIWAC SIE W PINK FLOYD I OZZYEGO. PLYWANIE, KOLARSTWEO GORSKIE. .TYSIAC RAZY MOGLBYM OGLADAC ZAPACH KOBIETY, CIENKA CZERWONA LINIE CZY JOE BLACK. WYRAFINYCH NAJDROZSZYCH PERFUM NIE ODSTAWIAJ NIGDY NA SPECJALNE OKAZJE UZYWAJ ICH ILEKROC MASZ NA NIE OCHOTE. A GREK ZORBA-WSPANIALA KSIAZKA.
JAKI SMAK MA WODA PO 13 GODZINACH CIEZKIEJ PRACY, CZY WEDROWCE. WSCHOD SLONCA NA ST. PAULI W STECKU CZY CHOCIAZBY W SASINIE.
O JAKZE KOCHAM M. AZ CIARKI IDA PO PLECACH JAK W EKSTAZIE CO WYJAWILA CISZA NIE POWIEM...
ALBO TO MIEJSCE NA BAGNACH GDZIE W 5MIN. MAM
TYLE KOZAKOW ZE WE DWOJKE NIE ZJEMY. GDY BOG IDZIE ZE MNA WIEM ZE ZYJE
Gdzie są wszyscy znani mi gratkowicze... stara gwardia meldować się
Mała Żabka nie smuć się. Może by jakiś zlot latem zrobić. Np. zbiorka na Molo w Brzeźnie.
I piknik na plaży. Co Ty na to?
Stara gwardia jest wieczna ... :-)))
a... 3-go sierpnia Łosie sie obrączkuja. Może niedługo będa nowi gratkowicze ;-)
I piknik na plaży. Co Ty na to?
Stara gwardia jest wieczna ... :-)))
a... 3-go sierpnia Łosie sie obrączkuja. Może niedługo będa nowi gratkowicze ;-)