Widok

Agentka Jo

Cześć! Serdeczne pozdrowienia! Jeśli możesz to przekaż też reszcie pod Sobieskim...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

izis

znaczy sie Ty? coz za odmiana swiatopogladu, gratulacje ;)

Kameno,

Przekażę pozdrowienia znajomej ekipie, ale raczej zrobię to u Aktorów jako, że pod Sobieskim oostatnio nie bywam.Sezon letni to dla mnie zwiększona ilość pracy.Ciepło pozdawiam.

Nefer

Zyję, miewam się całkiem nieżle.Ostatnio krążą plotki na temat wznowienia gazetowego hyde parku.Słyszałaś coś może o tym?Serio zmieniasz numer telefonu?Jakby co daj znać.Pozdrowionka.

Fate

Wprawdzie chyba nie miałyśmy się okazji poznać osobiście, ale dzięki za pozdrowienia.Będę się tu pojawiać w miarę możliwości.Trzymaj się.

Cemetery Gates

Reverend reverend is this some conspiracy?
Crucified for no sins
An image beneath me
Whats within our plans for life
It all seems so unreal
I'm a man couldnt have feel this world
Left in my misery...
The reverend he turned to me
Without a tear in his eyes
It's nothing new for him to see
I didn't ask him why
I will remember
The love our souls had
Sworn to make
Now I watch the falling rain
All my mind can see
Now is your (face)
Well I guess
You took my youth
I gave it all away
Like the birth of a
New-found joy
This love would end in rage
And when she died
I couldn't cry
The pride within my soul
You left me incomplete
Memories now unfold.
Believe the word
I will unlock my door
And pass the
Cemetery gates
Sometimes when I'm alone
I wonder aloud
If you're watching over me
Some place far abound
I must reverse my life
I can't live in the past
Then set my soul free
Belong to me at last
Through all those
Complex years
I thought I was alone
I didn't care to look around
And make this world my own
And when she died
I should've cried and spared myself some pain...
Left me incomplete
All alone as the memories still remain
The way we were
The chance to save my soul
And my concern is now in vain
Believe the word
I will unlock my door
And pass the cemetery gates

Do Janusza

Dzięki za pozdrowienia... Udało mi się je odnaleźć. Próbowałam zastać Cię 2 razy tam gdzie ostatnio, ale się nie udało...

OJ OJ

widze ze rzadziudko sie tu ludzie wypowiadaja...

nie mam wiecej pytan...

w czwartkowej gazecie wyborczej polecam artykolik o czolowym trojmiejskim naziscie-niejakim sledziu z sopotu z kamionki.jest to kryminalista, ktory juz nie raz siedzial za pobicia i napady(z uzyciem noza).jest wspolzalozycielem trojmiejskiej komorki miedzynarodowej organizacji rasistowsko-nazistowskiej(zakazanej na swiecie)caly wytatulowany jest w swastyki...dziala w sopockim urzedzie miejskim(jako spolecznik od sportu-prowadzi drozyne pilkarska)

cioty

dlamnie ci ktorzy tu pisza to same cioty .nie maja odwagi isc sobie pogadac z ludzmi w cztery oczy ale was pozdrawiam:)

Tchorze

Heh, moze nie wszyscy ale studenciki-tchorze napewno, do wojska tchorzliwe blade okularniki i gady buahahahaha!

Absolwenci -Liceum Ekonomicznego w latach 1980-1984

Jęśli chodziłeś do liceum Ekonomicznego i chcesz sie spoytkać po latach to odezwij się.
Danka, Ewa Alina, Marzena , Wioleta, AnetaJagoda, Janusz, Darek, Michał, Bożena, Małgosia, Beata, Miecia, Dorota i wszyscy inni

Serdeczne uściski serdecznej Fate

Jeśli jesteś TĄ Fate, o której myślę, a która na łamach pewnej szkolnej gazetki rezerwowała sobie miejsce w kolejce po mój autograf:))), co było o tyle zabawne, co wyjątkowo miłe - przesyłam Ci wakacyjne, mało słoneczne, bo Gdańsk nie oferuje chwilowo niczego innego:))POZDROWIONKA. Jeśli będziesz miała okazję kilka tych słów przekaż zaprzyjaźnionemu Natalowi. Odpisz, gdy poczujesz w nozdrzach nadchodzącą wenę twórczą:))

Arletto

Witaj , no no robisz postępy . A więc znalazłaś moja pieczarę :))))....... . Ostatnio otczony trudnymi sprawami , ponurymi ludźmi i takimi tam innymi , nie bywam ty często. Ale niedługo to się skończy (mam nadzieję , że nie ja wcześniej wrrrr.....) i sobie pogadamy .Jak tam Szefowa nie jeży się na Ciebie ????? Aaaaa który to będzie dla Ciebie raz chyba trzeci :))) Ciekawe co porabiasz .....
Pozdrowienia wykwintne niesłychanie (333 szt. )

bla bla bla

to jedyne na co mnie stac

Po raz drugi do Janusza...

Pochwały mnie motywują... ;) A co porabiam? Pracuję i przygotowuję się do wyjazdu na Mazury. A szefową mam bardzo miłą, zresztą popołudniami już jej nie ma... Również pozdrawiam.

Na pomoc

Czy w naszym Pieknym mieście naprawde nie ma juz ciekawszej pracy dorywczej dla młodych dziewuch !!!!!!!!!!! Wszyscy tylko techno serwis i hipermarkety !!!!!!!!!!

PRECZ ZE STRAŻĄ MIEJSKĄ

Nie wiem jak inni ale uważam że szystkimi sposobami należy dążyć do zlikwidowania najbardziej pasożytniczej formacji munduroej jaką jest Straż Miejska.
Na bruk znienawidzonych nierobów a kase dać policji
ci w większości przypadków są normalni.

Plag

Gratuluję elokwencji

może to przeczytasz...

Nie wiem, co mnie podkusiło, by tu wejść... Dawno nie odwiedzałam tej stronki. Korzystając z okazji chciałam Tobie i tylko Tobie przesłać gorące (!) buziaki i pozdrowienia. Mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy:).

Arletto

:)))))) Ale jesteś dokładna , "musi ekonomista" (?!) . Właściwie nie wiem czy to przeczytasz bo albo już jedziesz na te Mazury i nie masz jak , a potem też nie dasz rady bo Cię komary spałaszują na amen . W każdym razie gdyby co to napisz tu do HP a przyślę worek specyfików antykomarowych i fajkę (kiedyś Mazur mi opowiadał, że jest najlepsza ) hm hm ciekawe jabyś z nią wygladała :)))) ; Paczkę lubczyku też dołączę. Widzisz jak o Ciebie dbam !!!
Pozdrowienia słońcem malowane
P.S. Twe imię brzmi jak Canaletto ładnie co

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry