Widok

Agentka Jo

Cześć! Serdeczne pozdrowienia! Jeśli możesz to przekaż też reszcie pod Sobieskim...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

DO niewiem kogo!!!

Nie wiem kto mnie szuka ale jestem, i bede tu zagladac ( nawet czesto). Mam nadzieje ze domysle sie kim jestes!

BETAZ

ELP

To co sie stalo to tragedia

psychopaci uczą sie na wydziale
A to byl "normalny" student
jezeli chcecie cos o nim przeczytac kliknijcie link
szok o 14 bylem na wydziale nim przyjechaly karetki
sadze ze wszyscy studenci powinni sie stawic na pogrzbie tragicznie zmarlego wykladowcy

plagiat

moze bys sie odezwal?
ciagle tylko pijesz;(((
wyjezdzam prawie na cale wakacje, wiec prosze daj do czwartku jakis znak zycia!!
papatki

hehe

Widzę, ze chcesz trafić do nas na Oddział :) hihihi
Nie ma dr. Albercika..ale pod jego nieobecność ja dzielę rózowe piguły :)
Uwazaj, jak nie mam humoru to lewatywe wszystkim bez wyjątku urządzam!
Zwierzaq, czy juz oddales do druku swoje wypocinki???- proszę o jeden egzemplarz :)

mala zabka

lata 96- 99 byly magiczne.
czarodziejski czas, ktory juz sie nie powtorzy. wtedy wszedzie fruwaly dobre fluidy, byc moze dlatego, ze bylo 30-lecie Lata Milosci?

temu ludziowi co REPUBLIKĘ...

...cytowal.

Jeeeeeeej!!!!!

Kochami wszystko ich.

he he, fajnie po gramatycznemu jest.

Do studentów bez woja

Heh, beke ma z was, najpierw uciekaja przed wojskiem (ze strachu) a potem sie dziwia ze miedzy nimi przedostaja sie wariaci i morduja. Przeciez normalne z jak mlody w dupe nie dostanie to mu palma odbije. A gdzie sie ma pokory nauczyc i szacuneczku ? No bo dla was nie ma rogul, przeciez honor i ojczyzna to "pierdoly". A najlepiej to wogole uciec z kraju w razie wojny. Fajnie teraz wyglada obraz PL studenta, nie dosc ze tchoz i gada w kolko jak tylko nie isc do wojska (bez mamusi:))) to jeszcze morduja jak nie moga sobie poradzic z trudnosciami. Nasza przyszlosc narodu. Pieknie.

Pigula

nic dziwnego ze wybralem kierunek dla idiotow.
ifka z toporem ja z siekiera - wszyscy zagrozeni

brazylia

no i tak sobie to wymazylem niema juz angolow i mam nadzieje ze niemcow trez nie bedzie!!!!!!!!!!!szukam fajnych kobiet do pogadania:)

Heja

Jak się macie wszyscy? Przed nami gorący weekend.

hehe

ja z toporkiem przyjde....

mi

Tu chyba musze sie z Toba zgodzic.Nawet jakby gratke zaczeli drukowac od nowa to juz byloby co innego.NIESTETY.Ale musze przyznac ze dzieki tej gazecie poznalam wielu wspanialych ludzi z ktorymi nadal utrzymuje kontakt.To byly naprawde wspaniale lata i nic nam juz tego nie wroci.
POZDRAWIAM

"biala flaga"

Gdzie oni sa
Ci wszyscy moi przyjaciele ele ele ele elee
zabraklo ich
choc zawsze bylo ich niewielu elu elu elu eluuu
schowali sie
po roznych mrocznych instytucjach ucjach ucjachhh
pozarla ich
galopujaca prostytucja ucja ucja ucjaaa....

pigule

to sobie siekiera przerabie

Widzę podrygi... :)

Wiara czyni cuda...
Kochani, widzę, ze się nudzicie.
Po "wakacjach" wrócimy do normy. Na razie (piszę o sobie) wolę iść do pubu na piffko i spotkać się in real z przyjaciółmi niz siedzieć przed kompem.
Zastanawiam się tylko gdzie reszta moich zwariowanych Hydeparkowców?
3majcie się cmokaski :)

fate

jednak pogloski o reaktywowaniu hp to chyba tylko pogloski, phantom ma znajomego w dzienniku i chyba tak mu chlapnal, a to jest chyba taka sobie plota, cos w stylu 'niech se dzieciaki zrobia nadzieje'.nie wiem. osobiescie bardzo chcialabym reaktywacji, ale to juz nie byloby to samo, mlodziez nie ta io sami, panie, rozumiecie... nowi - koszmar. chybabym padla, gdyby np w 2003 roku ktos nowy zadal pytanie 'co sadzicie o przyjazni miedzy chlopakiem a dziewczyna?' BUAHA HA, zabilabym go smiechem. a moze to lepiej, ze jednak nie... moze to byloby juz po prostu tylko przedluzenie agonii.... szmira, smiech i nedza i rozpacz... Poza tym, gratkowicze juz przezyli swoje, a jak dla mnie, 'nowe' pokolenie jest stracone, a starzy by nie chcieli chyba pisac, w wiekszosci... oni przezyli swoje, maja dzieci, rodziny, pokonczyli te okresy w swoim zyciu, w ktorych potrzebuje sie odskoczni takiej fajniej, sa zajeci praca..... nie, to na nic. Chociaz ja bym pisala.

pozdrowienia sle

dla Fate i dla tej jedynej sle....................

nikt nie reaktywuje hydeparku

pijany znow nie piszacy i nie chcacy......

Fate

Teo? Kto to jest Teo?

Kiwdul

nie gniewam sie, wybacz milczenie, wkrótce zmnienię chyba tel. Pozdrowienia-

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (240 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry