Widok

Agentka Jo

Cześć! Serdeczne pozdrowienia! Jeśli możesz to przekaż też reszcie pod Sobieskim...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

DO ALL HYDEPARKOWICZÓW

Świetlik, Amena, Haruka, Agentka Jo, Aik, Kiwdul, żyjecie? Cała reszta również.... Pozdrowienia letnie lecz bardzo gorące.

Antenka

a ty babo niedobra! A kto zadzwoni do Gdyni po centrexie? A w Hyde się udzielasz! Pozdrowienia dla Ciebie i Dalila

Kochani...

..nie wiem kiedy znów będę miała okazję pisać..A więc życzę Wam wszystkim niezapomnianych wakacji a sobie zimy w środku lata i nie pijcie za dużo ;)
P.S. trzymajcie za mnie kciuki - ide na pielgrzymkę @_@

Postregiment

gratuluję ^_^ wiedziałam, że zdasz... miłych wakacji :)

black heart

WEŻ TY MNIE NIE DENERWUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teo ?

Fate

bystra jestes... jedno z szesciorga... ale nie chce jeszcze odslaniac wszystkich kart... zniknela by wtedy cala... hmm, enigmatycznosc...

Miły kolego- Jacku- Rudy Rydzu ^_^

Dominika i gadające gumowe lalki to niedobre połączenie :) tak więc zadowala mnie 5 z P.O. :)
" miłość " platoniczna jest piekna, bo platoniczna, a nie spełniona ( możesz mnie cytować :) ale naprawde dzieki... Miałeś widze przyjemność poznać Latalię :)
wrażliwcze jeden nie miałam zamiaru " wpędzać Cię w kompleksy " , charakterystyczny...hm... :) to znaczy tyle, że ja Cię znam z widzenia , a Ty mnie nie ;) Miło było Cię poznać ( choćby w necie ) a Mateusz wiedział, że jest moją "wielką miłością"...niestety...

Agentka Jo ^_^ Kamena :) Świetlik :P Mała Zabka B-) ....Hyde parkowicze... :)))))

ja naprawdę się wzruszyłam widząc Wasze texty...czy to nie dziwne, że ja - chyba najmniej znana osoba z HP ciagle pamietam? jeżeli HP jest chorobą , nie chce zdrowieć...uściski
pa

Black black heart ^_^

złośliwcze jeden...ja popularna ?!??! gdzie? czy mogę zgadywać kim jesteś ?
a) Łukasz
b)Teo
c)Marta ?
d) Michał
e) Asiek?
f)Gosia ?
hmmmm... dobra - GADAJ KIM JESTEŚ ? ^_^

Witam

....tyle xywek z Hyde Parku...to wyzwala tyle wspomnień... mi jeżeli Hyde Park zostałby reaktywowany, to byłoby to najpiękniejsze wydarzenie w moim ( krótkim bo krótkim ;) życiu ...naprawdę...nieprzesadzam...

czy możesz podać jakieś szczegóły?

Fate:)

No no Dominiczko, znam Cie nie od dzis ale nie wiedzialem ze jestes taka popularna...:PPP

Pytanko!

czy ktos z XV LO moglby mi napisac jaki jest prog punktowy do tego liceum???zlozylam papiery i teraz nie wiem czy oplaca mi sie zawozic tam swiadectwo~!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (240 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry