Widok

Agentka

I myślisz, że ja Ci podam na forum mail?Mój wlasny osobisty?A wielbiciele mi skrzynkę zapchają, nie opędzę się od fanów, nie nadążę z kasowaniem, ...Czekam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

piter

bardzo dużo jest nie tak, ale nie warto zbyt wiele o tym mówić, bo samym narzekaniem nic się nie zmieni.teraz liczy się ten kto ma większą siłę przebicia (czytaj więcej kasy do zaoferowania...).Tesco, czy Euromarket to żadna różnica szczerze mówiąc.Ludzie, gdzieś muszą pracować i tylko to się liczy, a czy u Niemca, czy Polaka to nieważne byle pensję płacił na czas!!
a sentymenty trzeba je zostawić na lepsze czasy i dostosować się do tego co jest.

Euromarket

No tak zamiast euromaketu Tesco a kto pomyslał o ludziach którzy tam pracowali przez 8 lat którzy inwestowali polski kapitał a teraz ma to zostac sprzedane Tesco cos tu jest nie tak podobno miało nie byc wyprzedawania polskiej ziemi po wejsciu do Unii a z tego co wiem to Tesco nie kupuje nieruchomosci bez ziemi.....Jest mi żal tego centrum bo było pierwsze w trójmiescie a zeszło na psy przez dyrekcje........

Mart!

Zdziś może jeśli tylko nie będzie sprowadzał na noc panienek ;) To sie tyczy także Ciebie , no tyle że facetów, w Twoim przypadku ;) Odpisałam dziś na jakieś 20 maili ( rili-rili!) ale zaczynam się niepokoić nowymi wiadomościami z banku nigeryjskiego (tym razem -_-) Ratuj mnie! bo sie boje okropnie! :/ mam juz mature! jupijajej! i wcale nie tak strasznie mi poszło (poza mała wpadka z pisemna historia :) czyli 5 z angola :) a jak Ty? miałaś napisać, przeciez masz z netu darmowe :P kończę, bo już mnie oczy bola od kompa *-* aha, chyba pojadę na cała Bazunę, bo nie zdaje do Gdańska (na dzień dzisiejszy :)
papa

karaoke

CALIFORNIAAAAAAAA
UBER ALLEEEEES
CALIFORNIAAAAAAAA
UBEEEEEEEEER ALLEEEEES
UBER ALLEEEEEEEEEEEES
CALIFORNIA
UBER ALLEEEEEEES
CAAAAAAAAALIFORNIAAAAAAAAAAA
:)

SIEMANKO DLA ZIOMALI

POZDROWCIE ODE MNIE ZIOMALI

SIEMANKO
KLAUDI

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5283874
Protest w wołowskim więzieniu rozszerza się
PAP 11:20 (aktualizacja 12:40)

Kolejnych 32 więźniów Zakładu Karnego w Wołowie (Dolnośląskie) odmówiło przyjęcia śniadania i tym samym przyłączyło się do protestu 500 skazanych, którzy od poniedziałku nie odbierają posiłków. Protestują w ten sposób przeciw przeludnieniu w celach.

Więźniowie nie zgadzają się z decyzją dyrektora zakładu, który nakazał dostawić do 5-osobowych cel kolejne, czyli już ósme łóżko. Do tej pory w celach mieszkało po siedmiu skazanych. Wołowski zakład karny jest przystosowany do przetrzymywania 1041 więźniów. Tymczasem w zakładzie odbywa kary prawie 1500 skazanych.

"Forma protestu nie uległa zmianie, czyli nadal w zakładzie jest spokojnie i nie ma żadnych niebezpiecznych wystąpień skazanych" - powiedział rzecznik prasowy Zakładu Karnego w Wołowie, Robert Kuczera. Wyjaśnił, że liczba protestujących jest dość ruchoma, bo niektórzy z protestujących zaczęli jeść, a inni przyłączyli się do protestu. Dodał, że śniadania nie zjadło 532 skazanych, ale protest nie oznacza, że więźniowie nic nie jedzą. Skazani mogą bowiem mieć w celach żywność przysłaną przez najbliższych lub mogą kupić posiłek w kantynie.

W związku z protestem wzmocniono system ochrony zakładu. Podjęto też decyzję o ograniczeniu niektórych uprawnień skazanych, m.in. wstrzymano spacery, widzenia oraz prowadzenie zajęć o charakterze zbiorowym. "To nie jest żadna kara, a jedynie środki mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa jednostki" - wyjaśnił Kuczera.

Zdaniem rzeczniczki prasowej Centralnego Zarządu Służb Więziennych Luizy Sałapy, sytuacja w Wołowie jest faktycznie trudna, ale nie wyjątkowa. "W wielu zakładach karnych w Polsce cele są przeludnione i panują trudne warunki" - powiedziała Sałapa. Dodała, że dyrektorzy takich placówek są w bardzo trudnej sytuacji, gdyż nie mogą na drzwiach zakładu wywiesić karteczki:

Ekonomisci!!!

Witam Czy bywa tu czasami jakis student (stacjonarny) Uniwerku na ekonomi?

Coś podobnego !!!!!

Wiele widziałem i słyszłałem .... ale żeby podczas fumigacji deratyzacji chityna wzywała policję ?????!!!!

joj...

cudo

Fate

Dobrze Domiś.A dostanę wlasną póleczkę?A Zdziś?:)Ach więc teraz już wypada mi zakrzyknąć niepławda?więc krzyczę.A kangurka pozdrawiam:)W tych metropoliach to takie macie dziwne relacje interpersonalne:)Ale Ty mi do Indii nie wyjeżdżaj!Ja i Zdziś nie lubimy tamtejszego klimatu.Jak wygrana to nie pytaj kto zacz tylko bierz!Jest zbiorowy autobus!?!?oczywiście, że jedziemy!Liczy się tylko marihuana(o wyglądzie wysockiego zresztą:))VvT w konkursie lałureatów, przeeeecież:)A tulip czerwony zapewne też.A jak bazunobuz nie wypali to się schowam a Ty złapiesz stopa wtedy Ty powiesz, że masz jeszcze bagaż i wskażesz na mnie a wtedy będzie im głupio odmówic.Bo najjważniejsze to mieć jakiś plan!:)Smsa pisać nie zamirzam, daj spokój, wiesz ile to kosztuje!?:)Zimie niet.Ja chcę wszystko tak jak jest, bo to całkiem sprytnie wymyślone zostało.

Robert

Twoj wklad w dyskusje nie uczynil z niej idealu, wiesz...?

Martuś!

zamieszkaj ze mną! ;) odwołuje insynuacje z gg, wiesz kangurkowe oczy juz nie pierwszej świeżości ^_^ znów kocham pana R. ale mnie też nie satysfakcjonuje jedna 6 ;P nie denerwuj sie tak, że Cie wykorzystujemy do pośredniczenia :* a numeru W-O oficjalnie nie mam :] tak już mamy w tym Gdańsku. Wiesz, mam internetowych przyjaciół z Indii, którzy mi skladaja oferty matrymonialne , subtelnie prosząc o zdjęcie :) a poza tym jakieś miłe panie pracujące w banku południowoafrykańskim gratulują mi wygranej! &_& kto zacz?!? internet to jednak magiczna rzecz ;) Hmmm...podobno do Lubania naprawdę cięzko dojechać ! i co teraz?!? zbiorowym autobusem z Gdyni? ale klimat! ^_^ w autobusie z Marihuaną *_* kiedy grają VvT i Czerwony Tulip? napisz smsa jak się dowiesz. Powodzenia na ustnych!! Przede mna jeszcze tylko 1! a pózniej wstępne -_- Ja chcę zimy!!!
Pozdrów rodziców, Leona i siebie! :*

GDZIE JEST POLICJA !!!

Zgadzam sie ze w Polsce z bezpieczenstwem jest coraz gorzej.
Zdrowie i poziom spoleczenstwa jest coraz gorszy. Jak mozna oczekiwac jakiejs poprawy jezeli ma sie takich "obywateli" jak wiekszosc zamieszczajacyc tutaj swoje wypociny.
agentka, stwor i at to najlepszy przyklad takich idiotow. Obsiedli to forum jak gawrony i kracza bez zadnego sensu.

Dresiarze (bandziory)

Mieszkam w rejonie osiedla Brzeźno (rejon nieszczęsnych hotelowców). Nie wiem jak jest w innych dzielnicach ale u nas już nie bawem nie da się wyjść z dmou po godzinie 22.00. Hordy dresiarzy (bandziorów) przechadzają się pomiędzy blokami drąc mordy regularnie i nie bacząc na nic ani nikogo. Policja przyjeżdża owszem popatrzeć i jeżeli na ulicy nie ma zwłok to jadą dalej bo po co wdawać się w dyskusje z dresiarzami. Lepiej żreć pączki w cieplutkich radiowozach nie wysuwając z nich nosa. Panowie policjanci wiem że macie małe pensje i nie chcecie dla groszy ryzykować zdrowia lub życia lecz co mamy powiedzieć my bidni mieszkańcy tych "bantustanów"? Zapraszam na klatki schodowe blokowców (hotelowców) poznacie bujne życie tutejszej subkultury!! Do roboty......!!!!!

Jaaacieee

...ale tu fajnie.
bum bum bam bam

I UCIEKŁ ???!!!!!!

Chlip...chlip..... i nie upilnowałyście a miałyście...... chlip
--- przeraźliwie doszczętnie załamany niepowetowaną stratą
At

P.S. popołudniowo -sobotnie pozdrowienia ciepłym gotykiem wykwintnie pisane

At

nie ma to jak skuteczne działanie!!!może teraz kup odświeżacz do powietrza...

Stworku

zawsze do usług...

At

Ale on już uciekł. (Nie mówi... nie pisze, nie dzwoni...) Możesz mieć jedynie nadzieję, że kiedyś wróci i ocierać ukradkiem łzy tęsknoty.

popatrzcie

Jak to znakomicie działa , ledwie wspomniałem o muchozolu a tu jaka nerwowość u niektórych chitynowców :))) .--- Robercik ....
Roooooobercik.... cip cip ........ Pssssssss....psssssss... psss...
pkh... pkh ??? O Qurcze pusty pojemnik . Lecę kupić następny
Pilnujcie , żeby nie uciekł

PoTroymy

A więc drogie panie: Po co się idzie na Troję?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (116 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry