Widok

Agentko

a jego wielkiej szczeki zrobimy 20 malutkich :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze wierzylem ze wiekszosc Gdanszczan...

to normalni ludzie i z poczuciem humoru - czytajac dobrze sie usmialem.
Ex-Gdan... o mnie sie nie martw, takich kmiotkow mozna spotkac wszedzie, a my Polacy dopiero idziemy w kierunku normalnosci.
Przy latwiejszym i szerszym dostepie do Internetu ta gawiedz zostanie wyparta, a na forum zaistnieje prawdziwa dyskusja.

Universytet Gdanski jakos nie kojarzyl mi sie z ludzmi u ktorych slowo "buc" istnieje w slowniku wyrazen lub przy piwie ogladajacych nielegalna walke psow....

"at"- przyjedz do Stanow bo dachy przeciekaja,

brakuje roboli. Mozna takze dzieci straszyc takimi jak ty zabierajac ich do pseudoturystycznego skansenu nieokrzesanych roboli z Polski, twoich polaczkow, takich jak ty. Ja jade tam raz w roku robiac zakupy u dobrych polskich rzeznikow, chce miec tylko Swieta polskie a od takich jak ty z daleka.

At

zdaje się, że masz rację...odnośnie sam wiesz kogo.najzabawniejsze jest to, że wspomniana wyżej osoba powiela znane już nam schematy typu: ja kontra cała reszta.
pozdrawiam,

Ex gdańszczaninie czy jak tam się nazywasz

nie rozśmieszaj mnie swoim doborem faktów godnym opóźnionego trzecioklasisty....
Nie porównuj literówki z błędami ortograficznymi.
A co do danych - jesli pisałabym podobną uwagę, z uwzględnieniem imion i nazwisk krytykowanych przeze mnie osób, z pewnościa podałabym swoje dane. Brak tego uważam osobiście za działanie tchórzliwe i niehonorowe.
Zaś cytowane przez ciebie słowa... Dobry Boże, przecież ty nawet nie zrozumiałeś ich kontekstu. I gadaj tu z taboretem.

No patrz, taka z ciebie elita, a "buca" jednak zrozumiałeś.... >:DDD

Na drodze do normalności ty zboczyłeś w ślepą uliczkę już dawno temu.

"takie polaczki"

przykre określenie. Zwłaszcza z ust Polaka.

Ehh..

Znów rozmowa na poziomie...
Brawo szanowni państwo, brawo...

Tak z innej beczki

Zastanowiło mnie to dzisiaj.
Przez weekend ten, a z pewnością ostatni zdażyło się w 3mieście całkiem sporo rzeczy.
Jednak w weekendy nie pojawiają się nowe notki w "Faktach i Opiniach".
Czyżby to znaczyło że przez cały weekend portal trojmiasto.pl jest pozostawiany sam sobie?

Stworze ciebie nikt nie rozumie

Nie potrafisz pisac nawet w jednym jezyku i o czym tutaj dyskutowac. Brzydota nie powinna ci jednak przeszkadzac w prowadzeniu normalnego zycia. Wyjdz na zewnatrz przynajmniej wieczorem i zacznij zyc na nowo. Brzydota polaczona z glupota to juz powazny problem, zwlaszcza gdy ma sie do czynienia z takim narzedziem jak komputer. Nie przypominam sobie zebym cokolwiek do ciebie adresowal piszac moje spostrzezenia z lotniska, nawet by mi do glowy nie przyszlo aby osoba z twoim IQ (sadzac po twoich wymeczonych wpisach) cokolwiek z tego zrozumiala.
Ucz sie kmiotku jezykow (za rada kolesia z ksywa) ale zacznij najpierw od jezyka polskiego - bo chyba to twoj ojczysty i jedyny.
Na wyjazd i prace jednak nie licz bo takich kmiotow nikt w normalnym kraju nie zatrudni, lapowek nie przyjmuja.

Nie ten adres stworze

"polaczki", to okreslenie twojego kolesia z ksywa (gdzie on siedzial? i ile?), zapomnial biedaczek ze to wlasnie tacy jak on z wizami lub pobytami stalymi platajacymi sie po "Jackowie" czesto z butelka w reku.
Idz na walke psow zwierzatko, mam nadzieje ze cie zjedza.
Trzeba byc dobrze walnietym zeby cos takiego ogladac i na dodatek jeszcze promowac.

Agentko, Stworku, At.

To my... i nie cala reszta - tylko troje nawiedzonych prosto z blokowiska z bazgrolami na scianach. To tylko o was chodzi, szczegolnie sie wyrozniacie - prostactwem!!!
Te metody ze scian przenosicie na forum.
Spadajcie Orunia was potrzebuje.

turysto

z takimi nie ma nawet sensu dyskutowac, chyba nie rozumiesz tej mentalnosci, dalem Ci przylad z psami, tak nawiasem to niewiadomo co jeszcze ona z nimi robi........to ci stworek!

:D

wyrywam psom najpierw tylne łapy, potem przednie, a na końcu powoli ukręcam głowę. Oczywiście, o ile nie któryś nie stracił jakiejś z kończyn podczas krwawej i brutalnej walki, którą oglądam ze szklanką piwa w dłoni.
Przypominam (z 19 i 20 kwietnia), iż walki odbywają się na ulicy Hapniczej, która znajduje się pomiędzy ulicami Nożowników a Dziabaków, tuż obok księgarni "Cięty Język", a nieopodal więziennego klubu fitness "Gięte Ciało".
I to wszystko najzupełniej poważna sprawa, oczywiście.

Oj, nie wiem, czy przeżyję ten atak śmiechu.

Ex Gdan turystyczny

Szkoda mi na ciebie więcej ironii, bo jej nie dostrzegasz i słów poważnych, bo ich nie rozumiesz. Najlepiej będzie, jeśli wrócisz do swojego małego, ograniczonego światka z wielkim lustrem na samym środku, w którym będziesz mógł znów się przeglądać mówiąc z dumą "Jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie". Normalnym ludziom daj spokój, a ze mną nie dyskutuj, bo sam widzisz (widzisz?) że to bezcelowe.

Stworek

:)
"Jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie"

Ratownik byl de best :)))

Stworze jestes glupia suka

nawet z psami walczy - to ci dopiero stworek (9 Maja 2004 godz. 19:29)

Zapraszam wszystkich (19 Kwietnia 2004 godz. 14:58)

na nielegalne walki psów, podwórko kamienicy numer 8 przy ulicy Hapniczej. Dla wszystkich uczestników w przebraniu psa, wstep za pól ceny i piwo gratis!

Stworek DHCP-55.biotech.univ.gda.pl

ex-Gdan... ool-435387b5.dyn.optonline.net

Stworek DHCP-55.biotech.univ.gda.pl

kto dopuszcza takie stwory do komputera

W ramach wyjaśnienia

Z tego co pamiętam fragment o walkach psów był ironiczną odpowiedzią na jakiś inny post.

Stworek

Ale w gruncie rzeczy patrząc na całą sytuację kręcącą się wokół walk psów i tym podobnych zabaw na rzeczonej ulicy Hapniczej nazwanie Cię suką zaczyna nabierać ciekawego znaczenia...

Aube

ależ ja jestem suką. Do tego głupią. Bezsprzecznie ;) Auuuuuu!
Zaś ex gdan nie musiałby się przebierać, żeby uzyskać gratis wstęp na moje walki. On jest psem z usposobienia. Co prawda tylko ratlerkiem ze słabością do nogawek, ale jednak... ;)

Stworku

hahahaha,
wiesz zauważyłam taki miły i sympatyczny pub niedaleko Hapniczej, nosi jakże klimatyczną nazwę POD SUCZKĄ.
zawsze można tam zajrzeć po kolejnej walce psów i podyskutować w miłym gronie...przegryźć kilka kości niezgody, tfu miało być zgody rzecz jasna...

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

do góry