Widok

Agnieszka Ucińska permanentny, czy ktoś robił kreski u tej Pani ? Proszę o opinie

Instytut Makijażu Permanentnego,
prosze o opinie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hej ja robiłam i polecam jak chcesz konkrety to pytaj
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 20
witam
mam zamiar zrobić brwi w Instytucie... czy Pani Agnieszka stosuje również metodę piórkową???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja robiłam brwi tak 2 lata temu i no więc tragedia nie równe kształt też nie zbyt (powyżej linii brwi)a kolor no własnie juz to jakaś pani napisał siny jak więzienny
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 17
Jakas zarabista sciema!!!!!!! nie zgadzam sie z opinia p. powyzej pewnie jakas konkurencja.
P. Agnieszka rewelacyjnie zna sie swoim fachu. Moje znajome sa zadowolone , ja zreszta tez.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 31
Ja brwi a moja siostra górną kreskę. Obie jesteśmy bardzo zadowolone i naprawdę polecamy, efekt jest dokładnie taki jaki chciałyśmy. Poza tym p.Agnieszka to przemiła osoba, doradzi, podpowie. Warto zainwestować w dobrego specjalistę, twarz mamy tylko jedną ;)
V-ce mistrzyni Polski w makijażu 2012
Wizażystka Queen of the world 2011,
przedłużanie rzęs 1:1, 3D
www.mm-makeup.pl
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 17
Moim zdaniem nie nie i nie . Koleżanka robiła tam usta i kreski na górnych powiekach ...
Nie podoba się ani mi ani jej i nasze koleżanki mówią to samo ..
Usta musiała poprawiać z 3 razy ...a kreski to wypłowiałe jakieś są .. Kształt nawet ok ale barwniki chyba nie za dobre ... bo kolor kresek tragedia
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 14
Zauważyłam na tym negatywne opinie, natomiast na stronce trójmiasta są wszystkie bardzo dobre, które są prawdziwe ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
ta pani robi najlepszy makijaz permanentny w trojmiescie szczerze polecam
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 27
a jaki koszt górnej kreski?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rowniez robilam u Agnieszki brwi + kreski na górnej powiece. Przepiekne sa, idealnie rowne. Makijaz robiony bezbolesnie. Polecilam siostrze i kolezankom. Wszyscy sa zachwyceni profesjonalizmem p. Agnieszki. Na zapis obecnie czeka sie ok 2 miesiace co też swiadczy o profesjonalizmie tej Pani. Ponad to uwazam że pomimo ogromnego talentu, p. Agnieszka pozostala normalna osoba, a nie "zdzieruską" - co się wręcz nie zdarza obecnie. Teraz - po 5 latach ide na "poprawke" brwi, co zapoponowala mi sama p. Agnieszka, za symboliczne grosze.
Negatywna opinia na bank pochodzi od konkurencji, osobiscie w zyciu sie z taka nie spotkalam a makijaz u Agnieszki polecilam juz sporej liczbie kolezanek. Polecam!
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 27
Na pewno negatywny komentarz jest prawdziwy,bo widzialam kolezanki ktore u niej sobie robily duzo rzeczy i jakos nieprofesjonalnie,tzn na pewno potrafi uzywac sprzet ale zle dobiera ksztalt brwi do urody a usta wychodza krzywo. Ale to kwestia tego czy chce sie miec cos dobrze czy troche taniej, a wtedy sie udaje ze jest super
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 17
mam kreski, jestem zadowolona, choć z początku nie wyszły zbyt idealnie, jedna była jakby ciut krótsza od drugiej (widocznie oczy nierówno spuchły podczas zabiegu) to po korekcie wyglądają dobrze. Tylko ten "czarny" kolor, który niestety nie jest czarny, opalizuje jakby na granatowo/zielono trudno to określić. Gdybym miała jeszcze raz wybierać, to zrobiłabym te kreski, ale na brwi się nie zdecydowałam. Dlaczego? Nie widziałam ani jednej osoby, aby wyglądało to u niej dobrze (czyt. naturalnie) Albo odbijają się na niebiesko, albo są sine "więzienne". Nie wiem czy to kwestia widzimisie klientki, że takie akurat chce, czy kiepska jakoś barwnika, który tak a nie inaczej reaguje ze skórą. A co do samej osoby p. Agnieszki, tak sympatycznej kobity jeszcze nie spotkałam! Nie naciąga i nie namawia jeśli chodzi o tą kwestię, i pomimo dużego natłoku klientek ma czas pogadać i doradzić co i jak.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja osobiście robiłam brwi i jakoś nie są idealne obecnie szukam pani aby to poprawiła
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 7
Rownież tak uważam.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam szczerze Agnieszkę, efekt brwi super naturalne, kreski idealnie:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 28
MOja kolezanka robila makijaz u Pani Agnieszki 3 lata temu makijaz permanentny brwi sa fatalne nie rowne, kolor siny jak taki tatuaz z wiezienia. Sama byłam w szoku bo same dobre rzeczy czytalam na temat tej Pani. No widac ze rowniez sa zle opinie.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 9
Mi Pani Agnieszka robiła brwi, kreski górme i dolne w październiku 2009roku i do dziś nie muszę nic robić.kolor nie jest już tak wyraźny ale i tak wygląda super.kolezanki, które robiły w innych miejscach po 2 latach miały kolor szary alhbo zielony.ja jedynie za namową koleżanki, że ktoś się uczy makijażu poszłam poprawić kreski górne i po roku wyglądają janiej niż brwi i kreski dolne robione -przez Panią Agnieszkę. jak będę robiła korekte to tylko u Pani Agnieszki
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 18
Muszę przyznać, że weszłam na stronę w/w Pani Agnieszki i się przeraziłam po obejrzeniu video... Nie znam się na samych czynnościach, więc sam proces pokazania przebiegu zabiegu jest w porządku, ale jak zobaczyłam jak ta Pani wygląda... Jak chodzący plastik - usta wielkie, brwi też niezbyt ciekawie wyglądaja - po prostu sama sztuczność. Jeśli inaczej robi owa Pani na klientach to ok, ale jeśli tak jak sama wygląda to w życiu bym nie skorzystała. I jeszcze zdjęcie tej Pani w dziale kontakt - potworne usta...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 8
Co ma wygląd do talentu jaki posiada Pani Agnieszka? Głupie i zazdrosne jesteście i tyle. Kole was w oczy fakt, że ktoś ma mnóstwo zadowolonych Klientek
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13
Ja też widziałam ten filmik i podzielam opinie przedmówczyni. Brak słów na te usta, brak słów...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wystawiałam opinie niestety negatywną nie pojawiła się wśród tych "samych dobrych"opinii .Mam fatalnie zrobione brwi borykam się z nimi już długo.Nie polecam moja koleżanka również zachęcona opiniami zdecydowała się na usta ma takie same odczucia jak ja .szkoda tylko,że nie trafiłyśmy na to forum wcześniej ,wtedy porządnie bym się zastanowiła:(
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani Agnieszka robi u nas w sklepie zakupy, patrząc na Nia nigdy bym się nie zdecydowała na zabiegi w Jej gabinecie, aczkolwiek jest bardzo miła
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja bardzo dlugo zastanawialam sie na brwiami...długo mnie namawiali na brwi u Agnieszki,ale jestem mega zadowolona,ksztalt i metoda piorkowa,REWELACJA!
sa naturalne,jak ktos nie wie nawet nie zwroci uwagi na moje brwi.
Agnieszka,moze i ma duze i sztuczne usta i brwi,ale to nie ma znaczenia,poprostu tak lubi,a i tak wykonuje swoja prace rewelacyjnie do potrzeb kientki.To,ze wyglada jakwyglada,nie znaczy ,ze tak samo stosje to na klientkach.Dostosowuje potrzeby indywiduwalnie!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 14
wystarczy wejsc na FB na profil instytutu Pani Agnieszki i zobaczyc zdjecia - od czarnych -ostrych kresek po delikatne ładne - każdy ma inny gust
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ludzie!! opanujcie się czy uważacie ,że priorytetem dobrze wykonanej usługi jest to jak wyglada osoba ktora je wykonuje? Zawsze wydawało mi się ,że to jakosc wykonywanych usług liczy się najbardziej a nie to jak wyglada stylistka czy kosmetyczka. Nie znam Pani Agnieszki bo nie jestem jej klientką, ale mam klientkę ktorą widzę co miesiąc na inne usługi kosmetyczne, która jest stałą klientka Pani Agnieszki ma zrobione brwi i kreski i ma to naprawdę przepięknie zrobione i na pewno nie wyglada sztucznie czy plastikowo. Zanim kolejnym razem zaczniecie oceniać wygląd wykonawcy najpierw spójrzcie na to jak wykonuje swoje prace..i ile ma zadowolonych klientek.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 7
zgadzam się z przedmówcą , Pani Agnieszka robi to po prostu zawodowo !!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 22
dajcie spokój...nie wiem skąd tyle super opinii, nie widziałam ani jednej osoby, która u tej pani ma naprawdę dobrze zrobiony makijaż. Nie wiem skąd te ochy i achy, zachwyty nad jej pracami, ale dwie moje koleżanki, z którymi byłam robić permanent, mają spierniczone makijaże, jedna brwi. druga kreski. Od niebieskich i sinych więziennych brwi, po krzywe kreski. Sama mam kreski, krzywe jak cholera, jedno oko takie drugie siakie. Koleżanka też ma krzywą kreskę, poprawianą kilka razy. Wydaje mi się, że Pani agnieszka zbyt wiele bierze na siebie, trzaskając klientkę za klientką od rana do nocy...to nie są warunki do pracy. Może lepiej byłoby podnieść cenę, to panie nie waliłyby drzwiami i oknami. Do tego klimat, nie dość, że wieczna obsuwa, człowiek czeka godzinę na swoją umówioną 3 mies wcześniej wizytę, to jeszcze co 5 min dzwoni telefon, który P. Agnieszka odbiera. A te super opinie w katalogu, no cóż...Ja tam nie polecam.
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 19

Inne tematy z forum Moda i uroda

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

do góry