Widok

Akademia Uśmiechu Gdańsk, Piotrkowska 2F

Ujeścisko Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Myślę,ze mało który rodzic wie, ze to działalność gospodarcza! Figuruje jako- Pozaszkolne formy edukacji artystycznej (PKD 85.52.Z)-Nie podlega opiece kuratorium, nie spełnia standardów edukacji przedszkolnej, panie nie muszą mieć wykształcenia pedagogicznego. Placówka nie realizuje więc żadnej podstawy edukacyjnej.
Radzę przemyśleć zanim oddacie tam dziecko. Miejsce to i standardy opieki pozostawiają wiele do życzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ja mam zupełnie inne wrażenia. Nasze dziecko chodzi tam obecnie i jesteśmy bardzo zadowoleni a co najważniejsze, córka dobrze się tam czuje. Przedszkole które śmiało mogę rekomendować dla innych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

Jaki najlepszy i najtańszy blender? (13 odpowiedzi)

Chciałabym zacząć robić sama papki małemu,jednak słoiki są za drogie.On zjada cały taki mały...

Obniżenie /wypadanie macicy (1229 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

do góry