Widok
Akpol-hurtownia tylko z nazwy??
Zdenerwowałam się!;)
Zawsze myślałam, że jest tam najtaniej jeśli chodzi o dziecięce rzeczy.
Jednak ostatnio podczas robienia zakupów, chciałam w hipermarkecie kupić deserki, kaszki, no ale pomyślałam że skoczę do Akpolu/a? bo pewnie będzie taniej.
Jakie było moje zdziwienie gdy przyjrzałam się cenom.
Różnice dochodziły do złotówki na kaszce:/o deserkach i obiadkach nie wspomnę...
Chodzi mi o Akpol na Grabówku. Czy to we wszystkich "hurtowniach" tak jest czy tylko w tej??
Zawsze myślałam, że jest tam najtaniej jeśli chodzi o dziecięce rzeczy.
Jednak ostatnio podczas robienia zakupów, chciałam w hipermarkecie kupić deserki, kaszki, no ale pomyślałam że skoczę do Akpolu/a? bo pewnie będzie taniej.
Jakie było moje zdziwienie gdy przyjrzałam się cenom.
Różnice dochodziły do złotówki na kaszce:/o deserkach i obiadkach nie wspomnę...
Chodzi mi o Akpol na Grabówku. Czy to we wszystkich "hurtowniach" tak jest czy tylko w tej??
klika rzeczy kupiłam taniej niż gdzie indziej, np. łóżeczko sosnowe i materac, pewnie mogłam podobne taniej kupić na allegro, ale pewne rzeczy muszę dotknąć i zobaczyć na żywo :)
takie rzeczy jak jedzenie czy pieluchy zawsze będą tańsze w popularnym hipermarkecie, bo przy takiej ilości jakie biorą markety mogą sobie dobrą cenę wynegocjować, ale te rzeczy np. są tańsze niż w moim osiedlowym sklepie
takie rzeczy jak jedzenie czy pieluchy zawsze będą tańsze w popularnym hipermarkecie, bo przy takiej ilości jakie biorą markety mogą sobie dobrą cenę wynegocjować, ale te rzeczy np. są tańsze niż w moim osiedlowym sklepie
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
akpol jest drogi, tylko czasem oplaca sie jak maja dobre promocje, np 3 obiadki gerbera te male za 6.50, to wtedy kupuje wieksza ilosc. Moim zdaniem najtaniej jest chyba w auchanie,np mleko nan active duza puszka jest tam a 31 zl, a w tesco za 39, masakra z tymi cenami,trzeba sie naprawde orientowac w tym:/
Akpol jest drogi :P
Mama i ja - też :)
dlatego większe zakupy wolę robić przez Internet ;) albo w innych sklepach (pieluchy, słoiczki itp.)
Ale np. butelek nie opłacało mi się zamawiać ;) po drobiazgi też jeździmy do Akpolu :) no i woda... zawsze bierzemy zgrzewki Dobrawy :] bo u nas pod domem albo jest na sztuki albo jej nie ma - ta druga opcja częściej :P
a pijemy tylko tę wodę :)
Mama i ja - też :)
dlatego większe zakupy wolę robić przez Internet ;) albo w innych sklepach (pieluchy, słoiczki itp.)
Ale np. butelek nie opłacało mi się zamawiać ;) po drobiazgi też jeździmy do Akpolu :) no i woda... zawsze bierzemy zgrzewki Dobrawy :] bo u nas pod domem albo jest na sztuki albo jej nie ma - ta druga opcja częściej :P
a pijemy tylko tę wodę :)
Trzeba przyznać, że zachowanie pracowników, w Akpolu jest jest na najniższym poziomie. Czasem nie odpowiedzą nawet Dzień dobry!
Wiedzę, też mają nikłą w porównaniu do Mama i Ja.
Gdyby w Mama i Ja było taniej tylko tam bym kupowała - super obsługa :), ale jednak trochę przesadzają z cenami.
Wracając do Akpolu to ja i mąż poszliśmy dalej niż marudzenie. Trzy razy prosiliśmy o powieszenie aktualnych cen pieluch. Nie poskutkowało więc napisaliśmy skargę do Rzecznika Praw Konsumenta. Czy poskutkowało - Wy mi powiedzcie bo już tam nie jeździmy :D
Wiedzę, też mają nikłą w porównaniu do Mama i Ja.
Gdyby w Mama i Ja było taniej tylko tam bym kupowała - super obsługa :), ale jednak trochę przesadzają z cenami.
Wracając do Akpolu to ja i mąż poszliśmy dalej niż marudzenie. Trzy razy prosiliśmy o powieszenie aktualnych cen pieluch. Nie poskutkowało więc napisaliśmy skargę do Rzecznika Praw Konsumenta. Czy poskutkowało - Wy mi powiedzcie bo już tam nie jeździmy :D