Widok
Albumik od Zuzki- muszę się pochwalić
10:15:09
Dziewczyny, wy sie chwalicie to ja tez musze :) bo mam tez taki piekny albumik, tylko ze zrobiony przez zuzke. Zreszta obie dziewczyny robicie piekne rzeczy, zazdroszcze, ja mam do takich spraw dwie lewe rece :P
Ja zamowilam albumik na chrzciny, ale teraz zastanawiam sie, czy nie zrobic tez takiego o ciazy i narodzinach...bylaby ladna pamiatka... a tutaj juz zaczelam wklejac zdjecia tylko czekam na reszte :) :) :)

A do kompletu zamowilam sobie jeszcze notesik, bo strasznie mi sie spodobal (12zl! :) ) - i mam zawsze przy sobie w torebce taki fajny drobiazg. Kolezanki z pracy zazdroszcza :P

Dziekuje raz jeszcze!! :) Na pewno wroce jako stala klientka!! :) :)
Dziewczyny, wy sie chwalicie to ja tez musze :) bo mam tez taki piekny albumik, tylko ze zrobiony przez zuzke. Zreszta obie dziewczyny robicie piekne rzeczy, zazdroszcze, ja mam do takich spraw dwie lewe rece :P
Ja zamowilam albumik na chrzciny, ale teraz zastanawiam sie, czy nie zrobic tez takiego o ciazy i narodzinach...bylaby ladna pamiatka... a tutaj juz zaczelam wklejac zdjecia tylko czekam na reszte :) :) :)

A do kompletu zamowilam sobie jeszcze notesik, bo strasznie mi sie spodobal (12zl! :) ) - i mam zawsze przy sobie w torebce taki fajny drobiazg. Kolezanki z pracy zazdroszcza :P

Dziekuje raz jeszcze!! :) Na pewno wroce jako stala klientka!! :) :)
Magda, ależ mi niespodziankę zrobiłaś :) Normalnie to forum zaczyna nabierać scarpbookingowego charakteru ;) No cóż mogę napisać - jest mi bardzo miło, cieszę się, że wklejasz już foty i bardzo jestem ciekawa efektu końcowego. Jakbyś chciała albumik - pamietnik maluszka (czyli taki o ciąży i narodzinach) pisz śmiało :)
Dziękuję również, bardzo miło mi się z Tobą współpracowało :)
Dziękuję również, bardzo miło mi się z Tobą współpracowało :)