Widok

Alchemik

ciesze sie ze list dotarl do adresata, pani na poczcie zapewne dostala palpitacji serca po twoim warknieciu. Ja ladnie pisze? W pracy zalowalam ze nie ukonczylam kursu grafologii bo sporo czasu spedzano na qp bo nie wiadomo bylo "co autor chcial przez to powiedziec", zasypalam cie pytaniami w liscie wiec cierpliwie poczekam na odp, droga skrzynkowa wciaz aktualna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tomko

Ja nie zakuwam...
Ja tylko nie zagladam tu za czesto
Pozdrawiam

POZDROWIENIA

-dla Kiszczaka
-dla Marzana
-dla Tomko
-dla Atmy
-dla Mixera (napisz cos do mnie (maila)
-dla WSZYSTKICH

Lennonka

wiesz... dziwne...
a ja i tak mam to gdzieś głęboko
więc nie denerwuj się.

strona

zapisana, biala, zakratkowana
co na niej bedzie co na niej jest
moze ulepimy balwana
ale na pewno wyjdzie jakis bies
patrze na jej fakture
biore w reke pioro
probuje cos nabazgrac
biore olowek,
ale ze mnie polglowek
przeciez rysowac tez nie umiem
tak dlugo ludzie tu nie pisza.
co to za hydepark
nikogo nie ma
przez ponad trzy godziny
nikt nas nie czyta
wiec po co to robimy
siedzimy sobie wygodnie
w fotelach w domach
patrzymy beznamietnie w ekran
opalamy sie na ciemny braz
promieniowaniem
patrzac na to co ktos inny
napisal
po co ?
po nic
po cholere
przeciez i tak
nikt nie odpowie

pieprzenie

jakim prawem oceniacie tworczosc innych tak negatywnie , jesli potraficie pisac lepiej to prosze moze bedzie sie z czego posmiac , uwazam ze teksty sa ok

Plagiat

Tak , masz rację stary po nic

Fiona

Z końcówką wibrująco-masującą. Pospiesz się, bo baterie już słabe. Albo nie spiesz się.
Pij sobie spokojnie w kąciku.

Nefer (Taala)

Paskudne te PowerMaki w Ogłoszeniach, prawda?
A kawiarenki wirtualnej, czy rzeczywistej szukasz?

Do wszystkich

Kupie stolik o wymiarach 1, 2 m na 0, 8 m - uzywany

Grupa Tanca Irlandzkiego Elphin - warsztaty taneczne

Grupa Tanca Irlandzkiego Elphin.

Na poczatku lutego planujemy warsztaty taneczne dla osob, które już
wczeœniej zajmowały się tańcem irlandzkim (step-dance) lub innym rodzajem
tańca. Liczymy przede wszystkim na uczestnictwo osób z Trójmiasta (pań i
panów w wieku studenckim) pełnych zapału i chęci do ciężkiej pracy.
Bliższe informacje dotyczšce dokładnego terminu, miejsca i kosztów na
naszej stronie www.republika.pl/elphin/ . Osoby zainteresowane prosimy o
kontakt email'em: elphin.irishdance@interia.pl lub telefonicznie:
Ola (0)607-252-819
Gosia (0)503-911-202
w godz. 10 - 17 lub wieczorem 21 - 22.

7sk

Nie chodzi mi o zmianę słowa, bo róża byłaby różą nawet wtedy, gdyby nazywała się Flarobacterium.
Zamknięta w zdania rzeczywistość faktycznie jest uboższa, nie oddaje bowiem całej sieci mocy i energii, które wspólnie tworzą rdzeń istniejącego stanu rzeczy. Zacząłeś szukać... ok, na samym początku należy zidentyfikować problem, nazwać go po imieniu. Tylko, że to już dawno nastąpiło, jeszcze w HP. Zmiana oznaczenia językowego nie zda się na wiele. Poznawaniem określisz nazwanie dziewczyny wiedźmą z tytułu tego, że jest ruda? Nazwanie kogoś gburem, bo nie odpowiedział, która godzina określisz zaznajomieniem? Czy przypadkiem nie próbujesz czegoś, co w Twoim mniemaniu jest matowe i wiesz, że po wielu wysiłkach nie przyniesie blasku, ubrać w piękne słówka? Być może złotymi literkami chcesz napisać wszystkim usprawiedliwienie?
Ocenianie po prostu istnieje? A kto tchnął w nie płomień jestectwa? Żyje pośród nas, wiemy jakie skutki przynosi, więc w związku z tym mamy bez mrugnięcia okiem zgodzić się na jego panoszenie w świecie?
Walka przeciwko szufladkowaniu to dobry początek, ale nie można na tym skończyć. To tak, jakbyś poznał podstawowe bloki i uderzenia w jakiejś sztuce walki i stwierdził, że to Ci wystarczy, że nie straszny Ci jest żaden przeciwnik.
Bardzo rzadko przeskakują mi w głowie, jakieś myśli na temat osoby, która przechodzi obok. Myślisz, że jesteś pierwszą osobą, która próbuje w ten sposób mnie przekonać? Przez takie ocenianie mogłam nie poznać wielu ludzi, którzy teraz są moimi przyjaciółmi. O mały włos, bo nie podobało mi się czyjeś spojrzenie, uśmiech, czy kolor butów... Jeśli na samym początku nie nadasz oceny jakiejś osobie, nie będzie Ci trudno przyjąć każdej nie znanej Ci cechy osobowości danej istoty.
Do tej pory nie odpowiedziałeś mi na pytanie: kto dał nam prawo oceniania innych?
Miłego dnia

Plagiat

„NIE MOZNA OCENIAC TEGO W SPOSOB KRZYWDZACY DLA TEGO KOGOS”.
Ok., tylko skąd wiesz, czy swoją oceną krzywdzisz drugą osobę czy nie? Nie wiesz, jakie iskierki powodują w niej radość, jakie ból. W Twoim mniemaniu, jakaś ocena nie powinna zranić drugiej osoby, a tak właśnie się stanie i co wtedy?
„Ocena danej osoby ulegnie zmianie”
Tak, dowiesz się, że zraniłeś Franka, bo wyraziłeś opinię, że jego zielone guziki przy swetrze są okropne. A one wyrażają jego poglądy, uczucia. Ponieważ twoja ocena dotknęła go do żywego, automatycznie zaczynasz twierdzić, iż to są najpiękniejsze guziki pod słońcem...
Miłego dnia

Wicherk

a czy osoby ktore poznalas nie oceniajac ich lubisz czy nie? czy uwazasz ze poznajac je w ten sposb dobrze zrobilas?? nie wierze ze nie myslalas o nich jacy sa czycokolwiek o nich... wydaje mi sie ze walczysz z wiatrakami... nie twierdze ze ocenianie jest zle ale tez nie uwazam ze jest dobre... uwazam ze poprostu jest a jak juz kiedys ci pisalem na teamt kalendarza nie lubie zastanawiac sie lub walczyc z czyms czego i tak nie zmienie... kto bedzie chcial bedzie ocenial przez duze o a kto nie bedzie chcial bedzie tylko zbieral spostrzezenia...

...kto dal nam prawo do oceniania innych... a czy my oceniamy... najwyrazniej nie rozumiesz ze ja ciagle mwie o ocenianiu dla siebie i tylko wewnetrznym zdaniu o danej osobie... nie mowie o sytuacjiach skrajnych kiedy to poznajac kogos mowie komus prosto w twarz ze mi sie jego facjata nie podoba... pozatym chcialbym zauwazyc ze pierwsz "ocena" wydana przezemnie nie zutuje na cala moja znajomosc z dana osoba... al;e chyba nie dam rady ci tego w pelni wytlumaczyc... :(

Pingwiny

Szukam pingwina. Ale nie Pik Poka. Chcę przedłużyć istnienie gatunku.

Pik Pok

Ja poetą? Jestem bokserem.
PS. Pozdrowienia dla Asi Pingwinek. Biedna jesteś. Faceci Pingwiny sucks!

Kurczak

Rasistką nie jestem, może ty będziesz moim pingiwnem? No jak kurczaczku? Lubię dużych facetów, chyba nie złamli ci nosa w jakiejś walce?

Asia Pingwinek

Kurczak to kobieta.

Melanż i Asia Pingwinek

Melanż .Diuny się naoglądałeś. Spadaj stąd.

Oczywiście jestem facetem, kochana Asiu Pingwinek i nie mogę się opędzić od młodych kurek, które chcą ze mną mieć całe stadko takich żółtych kurczaczków. A ty bidulo z takimi Pik Pokami możesz zostać zakonnicą. Całuję w dzióbek.

Kurczak

Nie spadnę. Bo leżę. Jak leżę to wstaję. Jak wstaję to żyję. Jak żyję to tyję. Jak tyję, to tyję. Widziałeś zawodników sumo damski bokserku?

Pingwiny i reszta

A ja chcę powiedzieć, że bokser to mój pies i nazywa się Brutus.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (251 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry