Widok

Alchemik

ciesze sie ze list dotarl do adresata, pani na poczcie zapewne dostala palpitacji serca po twoim warknieciu. Ja ladnie pisze? W pracy zalowalam ze nie ukonczylam kursu grafologii bo sporo czasu spedzano na qp bo nie wiadomo bylo "co autor chcial przez to powiedziec", zasypalam cie pytaniami w liscie wiec cierpliwie poczekam na odp, droga skrzynkowa wciaz aktualna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

atma

no nie złość się! proszę!
i zgadzam się , żebyś nie odpowiadała....

Nefer

Nie wiem, jakiedgo typu to byly wypowiedzi, mysle, ze nalezaloby rozroznic prawdziwe wolanie o pomoc od tych udawanych, ale to z pewnoscia nie jest latwe... Nie wiem, jak zachowalabym sie na Twoim miejscu, trudno cokolwiek powiedziec, ale mysle, ze pewne rzeczy mozna wyczuc - jesli np. ktos wysyla te same qpony kilka razy...

jurgen

Nie strasz mnie procesami, bo w internecie wszystko jest mozliwe... Poza tym, nie chodzi o to, ze sie Hyde-Parkowcy obrazili, tylko o to, ze HP na gdansk.naszemiasto.pl jest, mowiac krotko - bardzo niewygodny w uzyciu. Osobiscie bardziej mi odpowiada tutejsza forma HP, w ktorej nie 3eba ladowac osobnej strony do kazdej odpowiedzi i gdzie my - uzytkownicy, HydeParkowcy bierzemy czynny udzial w jej tworzeniu, poniewaz tworcy tej strony biora pod uwage nasze zdanie i sami prosza o uwagi techniczne. jezeli na naszemiasto nie 3ebaby ladowac kazdej odpowiedzi osobno, z pewnoscia mielibyscie wieksze powodzenie. ja nie moge mowic za wszystkich Hyde-Parkowiczow, ale jesli chodzi o osoby, z ktorymi rozmawialam na ten temat, wszyscy maja podobne zdanie. po prostu forma naszegomiasta jest niewygodna w obsludze. To tyle. Dziekuje za uwage.

filharmonik

Nie bede odpowiadac na anonimy. I tak wiem, ze nie jestes tym, za kogo sie podajesz, a wlasciwie nawet sie nie podajesz...

Ludziu

Karta na laba kosztuje 8 zl za 12 h dla studentow, a dla nie-studentow 30 zl za 12 h, przy czym mozna tez qpic karte na 6h w przypadq osob spoza uczelni. na dole sa jakies straszne tragedie i nawet tam nie wchodze (bylam ostatnio moze z 1.5 roq twmu... ;)) ). Trzymaj sie :) Aha ! Pisales do HP moze kiedys jako Skrzat ?

Ocenianie

Nie nalezy oceniac ludzi, jedynie ich uczynki...

yaron

NE UMIEM
ZNASZ TO NA PAMIĘĆ? NIE JESTEŚ ABY CHORY?
BO JAKBY CIĘ NEVY PONOSIŁY.
W ogóle, to przeczytaj to jeszcze raz.
Może zrozumiesz co tam jest napisane.
mnie to wychodzi, że na razie nauczyli Cię pisać.
PRZYJDZIE CZAS, NAUCZYSZ SIE CZYTAĆ , A MOŻE NAWET ROZUMIEĆ, CO CZYTASZ.
NA PRAWDĘ UWAŻASZ , ŻE JUŻ NIC LEPSZEGO NIE NAPISZESZ?
A JESLI TO NIE NAJLEPSZE , TO CHYBA MA JAKIEŚ USTERKI?
CZY NIE?

Zap[a]siony Ptyś

Otóż w przyrodzie podobno wszystko jest możliwe.Nawet skrzyżowanie psa boksera z kurczakiem , zwłaszcza wagi ciężkiej.Ale żeby ten mutant pretendował do miany kurzego ogiera ? Współczuję Asi - dziecko rozczarujesz się.To gratko-badziewiako bractwo poza kwileniem o swoich kompleksach i żałosnymi SMS-ami nic nie ma do pokazania.A przecież jest tyle promocji u operatorów komórek.Nie lepiej tam przenieść radosną twórczość? No chyba że autorom zależy by ich inni czytali.Ale ta choroba nazywa się grafomańska megalomania./cholera chyba macie słownik?/

NOTHING SPECIAL

Jezeli chcesz zlapac kontakt, z czlowiekiem, ktory dawno temu wystepowal w Gratce, jako NIEWYDARZONY, to pisz pod nizej podany e-mail.

JOGA

chciałabym ćwiczyć jogę, szukam kursów, czy miejsc gdzie organizowane są ćwiczenia. czy ktoś mógłby mi pomóc?

PS

Jootro mam urodziny... I spotkam sie z banda mi nieprzychylnych osob... Oni nawet o tym nie wiedza ale mam ich serdecznie dosc... Pozostaje mi tylko nie pojsc na wlasne urodziny!?

Łópsik...

I tu mnie pewna osoba zastrzelila stwierdzeniem o talencie i pracy... Po pierwsze to co mowisz nie jest prawda (wiodac nie znasz tego z autopsji) po drugie zapewniam Cie ze wlozylem w to tyle pracy ile ty przez 10 minut dziennie wkladasz siedzac w krolestwie do Wyrabiania Czekolady (w skrocie WC)... A poza tym nie uwazam aby ktos kto sie tylko napracowal a nie ma talentu nie mogl byc wzniesiony na piedestaly (patrz Madonna, Jackson, Dana International, Edyta Gorniak i inni)...

A najlepiej to co mysle o Twoim osadzie powiedza slowa pewnej pani ktorej imienia nawet nie umiesz pewnie wymowic...

Express yourself don't repress yourself
And I'm not sorry.. I'm not sorry
It's human nature.. it's human nature
I'm not your bitch don't hang your shit on me.. it's human nature

You wouldn't let me say the words I longed to say
You didn't want to see life through my eyes
You tried to shove me back inside your
Narrow room
And silence me with bitterness and lies

Did I say something wrong
Oops I didn't know I couldn't talk about sex.. I musta been crazy
Did I stay too long
Oops I didn't know I couldn't speak my mind.. What was I thinking

You punished me for telling you my fantasies
I'm breakin' all the rules I didn't make
You took my words and made a trap for silly fools
You held me down and tried to make me break

Did I say something true
Did I have a point of view
Oops I didn't know I couldn't talk about you.. What was I thinking

Express yourself don't repress yourself

Did I say something true
Did I have a point of view
Oops I didn't know I couldn't talk about you.. What was I thinking

Pozdrowionka od YaroNka!!!

Teczka KUFLA

Kolejna dawka wierszy i opowiadanek.

KATKA

CZESC KASKA.Mam malutko czasu, no i komputerek padl-dlatego jestem nie dostepny.Zadko tez wchodze na poczte-takie zycie.A Ty nadal nie chcesz abym poznal Twoj numer.Dlaczego?Nie bede szukał w ksiazce-nie mz obawy.To Twoj wybor.Wysle Ci zaraz jakas swietna kartke.Sprawdz poczte.Pa.

7SK

dziekuje, pozdrowienia

Mixer

tak szukam z ciekawosci

napoj

szklanka juz pusta
widac dno
patrze przez nie na swiat
przeswituje lekki blask slonca
tecza barw piekne kolory
to tylko czastka calosci
biale korale na niebosklonie
patrza na nas z gory
jak przez denko szklanki

Mixer

ale nie mozna sie zalamywac.
trzeba isc dalej ta kreta droga, udeptanym szlakiem
aby podzielic los ludzi ktorzy szli nim przed nami.

wicherek

szczerosc ponad wzsystko. powinnismy oceniac osoby ktore sa nam bliskie i ktore wzielyby nasza opinie nie jako zlosliwosc ale jako cos co pomoze im zmienic siebie i swoj stosunek do roznych rzezcy.
glupio twierdzisz ze urazenie franka przez stwierdzenie ze ma brzydkie guziki zmieniloby cos w jego zyciu jesli franek wie ze jestes jego przyjacielem i chcesz dla niego jak najlepiej

Melanż

Jak tyjesz to tracisz formę. Co ty k... wiesz o boksie palanciasty fanie Diuny!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (251 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry