Widok

Alchemik

ciesze sie ze list dotarl do adresata, pani na poczcie zapewne dostala palpitacji serca po twoim warknieciu. Ja ladnie pisze? W pracy zalowalam ze nie ukonczylam kursu grafologii bo sporo czasu spedzano na qp bo nie wiadomo bylo "co autor chcial przez to powiedziec", zasypalam cie pytaniami w liscie wiec cierpliwie poczekam na odp, droga skrzynkowa wciaz aktualna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lenia

Dziekuje za pozdrowki :) Wzajemnie :)

Chwilowy Przytulanek

Skoro tak, to OK, nie bede.
P.S. Czyim przytulankiem chwilowym byles ?

Sandra

Jaki rodzaj jogi Cie interesuje ? Hatha, Krija, Astanga, Karma, Bhakti, Tantra ?

Niewydarzony

To naprawde Ty ??? Pozdrawiam serdecznie ! :))) Ja kiedys - Timetraveller, teraz :

filharmonik

Nie mam w zwyczaju zlosczenia sie bezproduktywnie.
Niesamowite, pozwalasz mi, naprawde ?

Krabate

Dziękuję. Tobie też gratuluję. Teraz przeżywam katusze z fizyką. papatki

Sufickie Tance Swiatowego Pokoju

Chcialabym sie z Wami podzielic czyms, co wydaje mi sie ciekawe. Otoz raz na jakies 2 mce odbywaja sie w Trojmiescie Sufickie Tance Swiatowego Pokoju - w intencji pokoju na Ziemi. Prowadzone sa przez jednego z Sufickich kaplanow. Polega to na spiewaniu Swietych Imion Boga (piesni, mantry z roznych religii) oraz odpowiednim do tych melodii tancu. Ostatnie byly w miniony weekend. Bylam juz 3ci raz na takich zajeciach i uwazam, ze jest to cos bardzo niesamowitego. Odczuwa sie splyw subtelnych boskich energii. W poprzednim tygodniu bylam chora - chrypialam, a wlasciwie skrzeczalam jak ropucha... Zamiast pojsc do lekarza - poszlam w sobote na Tance. Po 2 godzinach poczulam sie "ozdrowiona". Osoby, ktore tam byly zauwazyly zmiane w moich oczach i same powiedzialy, ze jestem juz zdrowa :)) Na te zajecia przychodzi zawsze kilkanascie osob - ludzie z zupelnie roznych srodowisk. Ale laczy ich jedno - wszyscy sa otwarci i chca sie dzielic z innymi wspolnym byciem, wspolnie spiewana modlitwa... Zaiste sa to niezwykle zajecia. Sufizm niesie przeslanie Uniwersalnego Nabozenstwa laczac wszystkie religie, znajdujac w nich to, co wspolne, nie to, co je dzieli. Jesliby ktos z Was chcial wziac udzial w takich zajeciach, prosze dac mi znac, a napisze cos wiecej. Ucaluski dla wszystkich :)

plagiat

(ocenianie do wicherek)

a... tiu sie chyba z toba zgodze...
pierwszy raz od dluzszego czasu ;)

Pik Pok

Ja też współczuję sobie. Że cie znam internetowy ekstrawertyku. Nawet cześć nie potrafisz powiedzieć na ulicy gburze.

Nefer

nie ma sprawy... jakbys byla na wprost kiedys to pozdrow... yennefer, buntowniczke, mame, mary_jane, szsnastke, kriss'a, turyste, dziad_ka....
(ofcorz jesli ich spotkasz)
a na interii.... nieznajoma....
odemnie

ATMA

Ocenianie

a i z toba sie zgodze... choc twoj poglad jest dosc... krotki ;) ale ma w sobie powera ;)

ATMA

(Sufizm)

nie odbierz tego zle ale co ci mowi slowo sekta ??
aha i zaznaczam ze nie znam sie na sufizmie... jednak wydaje mi sie to czyms z ruchu New Age... niczego nie chce tu ani sugerowac ani ci wyzucac... ale pomysl o tym !!

ATMA

alez jak to czyim... twoim atmuniu.
aha i nie mysl ze jestem anonimem i tak wiem ze wiesz kim jestem....

7sk

Krotki, bo po co sie rozwodzic ?> nie wiemy nigdy, co dana osoba przeszla w zyciu. Ja ucze sie nie oceniac :)

7SK

Sekta ???
To jest dalekie od tego i niczego do niczego sie nie naklania. Ale tak to jest wlasnie, jak ktos nie wie, o co chodzi. No nie wienie Cie za to, moze wina jest we mnie, moze nie umiem po prostu odpowiednio przedstawic tego... :) Ale mam nadzieje, ze z czasem sie naucze.

ATMA

a Ty znowu na labie !:))

7SK - poprawka

mialo byc : nikogo do niczego.
A moze poczytakj sobie o sufizmie, to zrozumiesz wiecej, jesli chcesz :)

kompleks pingwina Pik Poka

Świat należy do nas - przebojowych kurczaków. Musisz się z tym pogodzić głupawy bufoniasty pingwinie. Akurat 'gratkobadziewiakiem' nie jestem choć czasem czytałem Gratkę. Ty natomiast zdradzasz objawy głębokiego uzależnienia megalomanie z ukrytą grafomanią.
Ps. Pozdrowienia dla Asi Pingwinek i wszystkich gratkowiczów.

Ludziu

Juz wlasnie uciekam ;))))

Chwilowy P.

Moge sie domyslac.
ja nikogo nie zranilam, tak, jak nikt nie jest w stanie zranic mnie. Jestesmy zawsze wolni. Wolni w wyborze naszej reakcji na dane okolicznosci i nikt nie jest w stanie mnie zranic, jezeli ja tego nie wybiore, rozumiesz ? Poza tym: chwilowy ????? A, to ciekawe.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (251 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry