Widok

Alkohol na wesele

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie kolezanki potrzebna jest mi dobra hurtownia alkoholu, ktora dowiezie alkohol do Gdyni na dzien przed moim weselem i zrobi zwrot jesli nie zuzyjemny calego alkoholu. Trzymac "na pozniej", nie moge poniewaz mieszkamy w Dublinie i zaraz po slubie wracamy. Prosze o podpowiedz. Dzieki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jacek z Astora , sprobuj moze sie dogadacie, ( dowozi i wiem że u niego mozna oddac to co zostanie) 691910427
Hej dzieki zwrot mozliwy ale tylko caly karton, lepsze to niz nic :)
reszte zawsze mozna wypic albo rozdac gościom ;)
a gdzie sie znajduje ta hurtownia?
chyba najbliższy oddział mieści się w pruszczu?? czy ma ktoś może aktualne ceny wódek z tej hurtowni????
tez jestem zainteresowana cenami
Rozmawialam wczoraj z tym panem, przyjemny czloweik
Gdansk, ul. Litewska 12, tel 0691-910-427 Jacek

wodka smirnoff 0.5l 20zl, 0.7l 29zl, bols to samo
wino bloosem hill 16zl
wiskey okolo 48zl
rum bialy 49zl
biale wino musujace/szampan michael angelo 10zl

wino i szampan w kartonach po 6, wodka w kartonach po 12 sztuk
PS dowoz na miejsce w cenie, nie maja piwa polskiego tylko importowane
Czy moze ktos jeszcze cos wie na temat hurtowni
wiem ze jeszcze jest hurtownia w pszczolkach
cześć dziewczyny mam pytanko czy nie boicie się brać z takich hurtowni wódki? Bo ja nie wiem ja się obawiam że może ta jakaś rozlewnia będzie inna bylismy na weselu i młodzi mieli wódkę z biedronki i każdy mówił że to pewnie jest jakaś inna rozlewnia tzn mniej % alkoholu niż powinno być. Ja sama wypiłam chyba butelkę i byłam trzeźwa i nie to nie zależło od dobrego dnia jak każdy pewnie powie bo każdy tak mówił że tyle wypili i nic że ta wódka była słaba I boję się czy w takich hurtowniach nie bedzie czegoś takiego bo nie wiem czemu pytają się czy na wesele?
Ja dzwoniłam ale o Pana Tadeusza bo naszym zdaniem Maximus się zepsuł w smaku strasznie gryząca wódka w gardło a ceny podaję na

"ALTI" - PAN TADEUSZ - 0,5 - 20,76
"ZET" - PAN TADEUSZ - 0,5 - 21,26
"ASTOR"- PAN TADEUSZ - 0,5 - 23,20

Dzwoniłam pytałam się o 230 butelek a może wy macie gdzieś taniej?? Pozdrawiam
tez do nich dzwonilam ale oni nie robia zwrotow
230 butelek wodki na ile osob robisz wesele?
Nie wiem jak jest mozliwe przelewanie wodki, ja chcialam kupic smirnoffa to sprzedaja z banderola i w zamknietych kartonach. Czy to prawda ze takie rzeczy sie jeszcze dzieja?
230 butelek to na ok 150 osób z poprawinami
Raczej się nie dzieją. No ale jak się kupuje w biedronce to mozna sie spodziewac że wódka jest wyprodukowana dla Biedronki jak wiele innych wyrobow. Dlatego jest tania. Ja swoja wodkę kupilam w hurtowni Zet tylko dlatego że było taniej niz w Astorze a na zwrotach mi nie zalezy. Jacka moge polecić z czystym sumieniem. W takich Firmach jak Astor, Carrey czy Zet nie robia takich rzeczy bo nik by od nich nie kupował ( a zaopatrują sklepy, lokale itp.). Najzwyczajniej w swiecie im sie to nie opłaca.
Na 110 osób z poprawinami bierzemy 200 butelek i na zwrocie mi też nie zależy jak zostanie to będziemy mieli :D To zależy czy duzo dzieci będzie u mnie będzie może 4-5 dzieci a reszta dorosła i wszyscy piją dlatego zdecydowaliśmy się na 200 butelek :) venus81 Dzięki za uspokojenie jadę i kupuję pozdrawiam :)
napisałam 230 bo 200 dla nas a 30 dla rodziców i reszty :)
Gabi1905 to nie chodzi o przelewanie itd. Wódka jest z banderolą zamknięta i jak napisałaś w kartonach i niczym się nie różni od sklepowej. Ale często się słyszy że wódka jest słaba . Moze się mylę ale tak jak napisała venus81 czasmi jak produkują coś dla sklepów typu biedronka to jest tanie i gorszej jakości producenci już wiedzą jak się dogadać :) Dlatego obawiałam się że może w takich hurtowniach też producenci mogą się dogadać :) Może za bardzo się wgłębiam we wszystko ale jak człowiek się nasłucha to potem boi się kupować :P
Czy twoi goście mają jakieś problemy z alkoholem? Odliczając nieletnich, kierowców, staruszki, tych co nie przyjdą, itp. wychodzi litr wódki na łeb!! Nie licząc wina, piwa i kolorowych alkoholi!! Czy to jest święto picia i rzygania, czy święto dwójki ludzi, którzy postanowili spędzić razem resztę życia? Ponad 5 tysięcy złotych na samą wódę?????
bez problemu alkoholowego liczy się pół litra wódki na głowę (równo licząc dzieci jak i dorosłych) plus 0,25l na poprawiny na głowę

do tego dodaj bramy i wychodzi prawie litr na głowę

wódka jest bez terminu ważności - najwyżej przez dłuższy czas bedzie stała

no i dodaj do tego "wygrane" w konkursach

i czasem wódkę się daje po weselu obsłudze
przeczytaj co napisłam ze bedzie tylko 5 dzieci a cała reszta to wsyzscy pełnoletni, ale Nie nie ma żadnych problemów z alkoholem nie było to na miejscu! Moze u Ciebie nie będzie zabaw ani żadnych bram ale u mnei na poprawinach też bedą konkursy nie tylko na weselu.
do góry