Widok
Ewa, Szymon już dawno nie pracuje w Alternative. Otworzył własny salon na ul. Garncarskiej, w tym ciągu, co był kiedyś Rudy Kot. Ceny ma niższe niż Alternative o jakieś 20-30%, więc ja się przerzuciłam do niego.
W Alternative na Rajskiej chodziłam do Szymona i Rafała, gdyż zanim powstał Alter, chodziłam do nich do salonu :)
Także polecam Altern Rajska - cięcia, kolor Rafał, upięcia na imprezy - Piotr lub Szymon Niemczyński na Garncarskiej.
W Alternative na Rajskiej chodziłam do Szymona i Rafała, gdyż zanim powstał Alter, chodziłam do nich do salonu :)
Także polecam Altern Rajska - cięcia, kolor Rafał, upięcia na imprezy - Piotr lub Szymon Niemczyński na Garncarskiej.
ja chodze do salonu w CH Familia i będe się powtarzać jak napisze że jestem stałą klientką i zawsze zadowoloną co przy moich kręconych włosach graniczy niemal z cudem bo wiadomo każdego dnia układają się inaczej. Raz nawet ktoś mnie oskarżył na forum , ze na pewno jestem od nich hehe Chodziłam do Agi Pyżyk ale ona jest teraz na Rajskiej, więc teraz chodze do Kamila albo Radka na przymorzu. I właśnie najbardziej cenie to że nie ma żadnego plotkarstwa, Ide, dostaje kawe/herbate, gazete i odpoczywam. właśnie jutro jade na farbe.
A Sz. ten plotkarza dzięki Bogu już dawno tam nie pracuje, wszystkich zanudzał opowieściami o eks żonie, rozwodzie i alimentach na dziecko.
A Sz. ten plotkarza dzięki Bogu już dawno tam nie pracuje, wszystkich zanudzał opowieściami o eks żonie, rozwodzie i alimentach na dziecko.