Widok

Alternative Club Fryzjerski

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was miał do czynienia? Którego fryzjera z polecacie? Jakie wrażenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Generalnie OK. Choc staraja sie na siłe byc na luzie :) Czasami ten luz przeradza sie w niechlujstwo. Np. Adrian jest bardzo niedokladny.
Ja chodziłam do tego w Oliwie, na przeciw Hali Oliwii. Polecam Rafała.
A może polecicie kogos na Rajskiej?
a.a.a.. i mnie bardzo odpowiadało to, że nie było tych wymuszonych, plotkarskich rozmów. Idę do fryzjera w konkretnym celu a nie, aby prowadzić dyskusje na temat mojego i fryzjera życia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda, ze to nie jest fryzjer, w ktorym opowiadamy/sluchamy o tym, co zrobila pani Kasia, Basia czy Frania.
Osobiscie polecam (bo korzystam juz od ponad roku) fryzjerke Age Pyrzyk.
Podoba mi sie rowniez to, ze jezeli masz jakies zastrzezenia, to poprawia bez marudzenia i doplacania:)
Na Rajskiej chodziłam do Szymona. Mogę go polecic z czystym sercem. Super dobiera fryzury!

czy Pani Agnieszka przyjmuje na Rajskiej?
Jestem umowiona do Agnieszki, nie wiem czy akurat to jest ta :) .... ale zastanawiam się, czy nie uderzyć do konkretnej polecanej osoby.
może ktoś jeszcze się wypowie?
Ewa, Szymon już dawno nie pracuje w Alternative. Otworzył własny salon na ul. Garncarskiej, w tym ciągu, co był kiedyś Rudy Kot. Ceny ma niższe niż Alternative o jakieś 20-30%, więc ja się przerzuciłam do niego.
W Alternative na Rajskiej chodziłam do Szymona i Rafała, gdyż zanim powstał Alter, chodziłam do nich do salonu :)
Także polecam Altern Rajska - cięcia, kolor Rafał, upięcia na imprezy - Piotr lub Szymon Niemczyński na Garncarskiej.
image
image
ja chodze do salonu w CH Familia i będe się powtarzać jak napisze że jestem stałą klientką i zawsze zadowoloną co przy moich kręconych włosach graniczy niemal z cudem bo wiadomo każdego dnia układają się inaczej. Raz nawet ktoś mnie oskarżył na forum , ze na pewno jestem od nich hehe Chodziłam do Agi Pyżyk ale ona jest teraz na Rajskiej, więc teraz chodze do Kamila albo Radka na przymorzu. I właśnie najbardziej cenie to że nie ma żadnego plotkarstwa, Ide, dostaje kawe/herbate, gazete i odpoczywam. właśnie jutro jade na farbe.
A Sz. ten plotkarza dzięki Bogu już dawno tam nie pracuje, wszystkich zanudzał opowieściami o eks żonie, rozwodzie i alimentach na dziecko.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ile u nich kosztuje ścięcie z farbowaniem ?? każdy salon to maja inne ceny ?
image
ceny mają we wszystkich salonach takie same. zależy od ilości zużytej farby, na stronce jest cennik.
dzwoniłam na grunwaldzka i rajska i podają inne ceny wiec nie wiem o co chodzi
image
Ja nawet nie pytalam o ceny, zerknęłam na cennik na stronie www. Myślę, że ok 200 zł tam zostawię. Ale moje włosy potrzebuja odmiany i ratunku :)
kto dobrze dobierze kolor w Familii? potrzebuję całkowitej metamorfozy ;)
asystenci są dobrzy? czy lepiej nie oszczędzać i iść do normalnego fryzjera?
i jakie wrazenia? byl ktos w nowym salonie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

JAKI KURIER NAJTAŃSZY - prywatna przesyłka? (27 odpowiedzi)

Dziewczyny zamówiłam fajny fotel na allegro, przyjechał kurierem - duże to i niestandardowe. Tak...

do góry