Widok

Amol na przeziębienie - jak stosować?

Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Jak stosować, czy jest skuteczny?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
u dorosłego możesz , dla małego dziecka nie
mi tam nie pomagał ...
http://www.amol.pl/media/repository/ulotka.pdf
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stosowałam u sześcioletniej córki: kompletne zero jakiegokolwiek wpływu (nie licząc wrażeń zapachowych). To nawet jak placebo nie zadziałało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Synowi kilka kropelek daję na poduszkę i na piżamkę - lepiej oddycha, mniej kaszle.

Sama używam na problemy z trawieniem i lekkie przeziębienie - na łyżeczkę cukru wylewam 15-20 kropelek. Moja Mama wypija z malutką ilością wody.

Ale kupujemy zamiennik - Aromatol.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na opakowaniu jest napisane pow. 12 lat. Ja malym dzieciom by tego nie podawala.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też stosuję: na łyżeczkę cukru 10 kropli i trzeba zjeść, albo "płukanka" na gardło, smarowanie jak najbardziej też; pomaga na bóle mięśni, migrenę i podobne; u dziecka nie stosowałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stosuję tak jak Agusia, na cukier 15-20 kropelek przy bolącym gardle, katarze.
Skrapiamy tez piżamę, pościel dla lepszego oddychania i odetkania nosa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi na lżejsze oddychanie przy zatkanym nosie pomagają inhalacje z amolem. Nalewam do miseczki bardzo gorącą wodę, dodaję kilka-kilkanaście kropli i wdycham opary. Tylko uwaga, żeby w ciągu pierwszych paru chwil nie zaciągnąć się za mocno, bo wtedy zapach jest najsilniejszy i takie "sztachnięcie się" jest niezbyt przyjemne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry