Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wszystkim wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm. Robiłem prawko na kategorię A....
~Norbert
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 października 2014

Wsapniała szkoła! wątek zamknięty Witam serdecznie! Ampol jest najlepszą szkołą po słońcem, bardzo miło i z...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 grudnia 2013

Najlepsza szkoła wątek zamknięty Ampol to najlepsza szkoła jazdy. Egzamin zdałam bez problemu. Polecam...
~Dorota
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2013

Ocena szkoly jazdy AMPOL wątek zamknięty Witam, na samym wstępie chciałbym powiedzieć ze decyzja robienia prawa jazdy...
~Karol K.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 stycznia 2013

Serdecznie wszystkim Polecam! wątek zamknięty Fachowa obsługa, indywidualne podejście. Instruktor dla każdego specjalnie...
~Emilian
-

dodano: 4 października 2012

Patryk - opinia wątek zamknięty Ampol jest naprawe bardzo dobrym osrodkiem szkolenia kierowcow. !!!!!!!!...
~Patryk
-

dodano: 4 października 2012

Damian - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam tę szkołę. Prawo jazdy zdałem za pierwszym podejściem!...
~Damian
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 stycznia 2012

. wątek zamknięty W Ampolu trafiłam na naprawdę wspaniałych ludzi. Na każde, nawet...
~E.
-

dodano: 28 grudnia 2011

Polecam w 100% wątek zamknięty Ci którzy chcą zdać egzamin powinni udać się od razu na śląską 49/a. Ampol...
~Pax
-

dodano: 26 listopada 2011

Jeśli Prawo Jazdy to tylko to tylko Ampol LzD!!!! wątek zamknięty Jak dla mnie, to nie ma chyba drugiej takiej szkoły w trójmieście. Pełen...
~Klaudiusz
-

dodano: 14 listopada 2011

Profesjonalizm !!! wątek zamknięty Gorąco polecam !!! Profesjonalizm, bardzo wysoki poziom kształcenia,...
~Bartek
-

dodano: 31 października 2011

Z AMPOL zdaje się za pierwszym razem! wątek zamknięty Polecam wszystkim szkołę jazdy AMPOL . Solidne przygotowanie teoretyczne oraz...
~Paula
-

dodano: 30 września 2011

POLECAM! wątek zamknięty Gorąco polecam! Szkoła godna polecenia, poziom nauki świetny, terminy...
~Kamila
1

dodano: 10 sierpnia 2011

100% sukcesu :) wątek zamknięty Nigdy wcześniej nie jeździłem na motocyklu, ani nawet na skuterze czy...
~Hag
-

dodano: 9 sierpnia 2011

Wszystko zgodnie z planem :) wątek zamknięty Decyzję o zrobieniu kursu kat. A podjęłam jakieś 2 lata temu. Ciągle jednak...
~Gosia
-

dodano: 9 sierpnia 2011

DODATKOWE SZKOLENIA wątek zamknięty Kurs zrobiłem ładnych pare lat temu w innej szkole, dziś dość rozbudowanej w...
~kuba
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 grudnia 2010

Paweł - opinia wątek zamknięty Świetna szkoła. Motory takie jak na egzaminie. Nigdy wczesniej nie jeździłem...
~Paweł
-

dodano: 29 sierpnia 2010

gorąco polecam wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam tą szkołę jazdy. Przygotowanie prowadzących kurs jest...
~pcsk
-

dodano: 16 sierpnia 2010

Patryk - opinia wątek zamknięty Kat.B super przygotowanie,zdanie za 1 razem, w dodatku stosunkowo szybko...
~Patryk
-

dodano: 6 lipca 2010

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Miałem przyjemność być kursantem AMPOLU, zdałem za pierwszym razem kat.A...
~Bartosz Sturmowski
-

dodano: 28 czerwca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
57

55

wątków

do góry