Widok

Amy

Amy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Amy.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

multikino

Dlaczego nie ma informacji ze Amy graja tez w Multikinie w Gdyni i Gdansku???
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

bo nie grają

grali w weekend teraz nie grają
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

graja, graja!!

Alez graja, bylam we wtorek w Multikinie w Gdansku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

popularny film

Grają w Żaku, a dzień w dzień ustawiają się długie kolejki po bilety. Miałam okazję obserwować osobiście.
Film jest w zasadzie dokumentem o życiu i twórczości Amy. Przystępnie zrealizowany, bez dydaktycznego smrodku czy idealizowania artystki. Sama nigdy nie byłam jej fanką, a film mile mnie zaskoczył, zainteresował, więc warto go było obejrzeć. Z pewnością jest to tym większa gratka dla zagorzałych fanów artystki.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam,to co wyżej napisano. W Żaku kolejka, a sam fil uważam za bardzo dobry. Spodziewałam się filmu o zabawowej pannie, a pokazano tragedię tej dziewczyny. Utrzymany w konwencji dokumentu, złożony głownie z nagrań prywatnych i publicznych. Po seansie wiekszosć publiczności trwała w bezruchu. Wybierzcie sie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm

U mnie ten film budzi mieszane odczucia. Pokazuje m. in. jak Amy nie radziła sobie z popularnością, jak trudno jej było wytrzymać paparazzich. A sam film składa się m. in. z materiałów od paparazzich...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

piękny i poruszający film. Bez patosu
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Amy

Cudowny film o wielkim talencie jakim byla ta piosenkarka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super film, dobrze zrobiony i poruszający
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

warto obejrzeć

Bardzo mnie wzruszył.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Amy

Sprawnie wyreżyserowany film o dziewczynie, którą życie przerosło. Żal wielkiego talentu...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Amy

Film bardzo dobry. Przede wszystkim jednak dla fanów artystki a nie dla osób zafascynowanych narkomanką która zapiła się na śmierć.. Po seansie wyszłam wzruszona i strasznie smutna.. zła na jej najbliższych że nie zatrzymali tego błędnego koła. Przeczytałam dwie książki, jeszcze raz wsłuchałam się w teksty.. film pokazuje jej życie tylko z pewnego pryzmatu.. myślę że nie do końca było tak jak ukazuje.. zagubiona Amy z lęku przez fleszami pije i ćpa. A ona chciała występować, chciała być na scenie, jej pierwsze koncerty ( i to te z dużą publicznością - Glastonbury 2004) były wspaniałe a ona nie sprawiała wrażenia zagubionej..
W każdym razie uwielbiam Amy za głos, osobowość, wygląd.. i strasznie mnie boli że już jej nie ma z nami :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Abstrachując od Amy

To nie wina bliskich, że dochodzi do tragedii. Nikt nie jest w stanie upilnować drugiego człowieka. Jeśli ktoś dąży bardziej bądź mniej świadomie do autodestrukcji to uwierz, że nikt i nic nie jest w stanie mu pomóc. Przede wszystkim TEN KTOŚ sam musi chcieć żyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Dalej jazda 2 (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalej jazda 2 . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

Hopnięci (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Hopnięci . Przeczytaj o filmie.

do góry