Widok

Antenko i Dalilku

Co u Was słychać bo już dawno nie mieliśmy z Wami żadnego kontaktu? My w sobotę mieliśmy ślub. Pozdrowienia dla Was bardzo serdeczne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Razor 6354628126764788276

W tak piekne lato zycze ci, abys zostal kiedys zmuszony popracowac glowa i docenil jakie to trudne, bo do tej pory chyba nie miales okazji. Zreszta wspomne o tobie dr Lecterowi i wspolnie zastanowimy sie co z toba zrobic. Mozdzku nie starczy na dwie porcje, wiec trzeba bedzie pomyslec o czyms innym. Moze dysponujesz ladna szyneczka?

Desperat

No to pochwal sie co jest twoja , hm, dobra strona. Dobra, bardzo dobra, pyszna strona. Czekamy ze zniecierpliwieniem.

Stworku

Chyba zaczynam sobie kojarzyc chociaz jeszcze dokladnie nie wiem kim jestes ale to tylko kwestia czasu.(tak mi sie wydaje) Poprosze blizsze informacje co do Twojej osoby.
Gdzie jest ten pub??

A

...A ja wieszam na nich wzrok od Zawsze
...Ale mam skórną wysypkę na pochlebstwa
...A więc Nigdy nie napiszę "fajne wiersze"\

poruta

chcialbym przestrzec wszystkich szukajacych pracy przed " firma handlowa" w Gdyni Cisowej., ul. Morska 455( oglaszaja sie min. w anonsach. ) - wyzysk i ogolnie TRAGEDIA

Razor

Ty pieprzony bencwale - nawet nie masz pojecia jak ciezko byc studentem.

A

mam wrazenie , ze jestes gleboko pochlonieta dekadentyzmem - Rimbaud , Baudlaire , te klimaty , zgadlem? moze cos weselszego , np. Skamandryci?

NigdyNaZawsze

dziekuje...
doceniam...

Wielbiciel

niestety moj stan ducha niepozwala na nic innego....

SIEMANKO!

KTO POGADA Z ZUZIA.

SPADAM.

BO NIMA TU NIKOGO, MOZE JESZCZE KIEDYS WPADNE...PA, PA.

ILE

Ile jeszcze ofiar musi byc
Ktore wszedzie bez sensu sie zabija
Ile jeszcze walki musi byc
Zanim bedziemy gotowi zyc zgodnie z planem proroka
Ile jeszcze ludzi musi plakac
Zanim rozciagniemy nad nimi nasze kojace dlonie
Ile jeszcze dzieci musi umrzec
Zanim nauczymy sie zyc jak bracia

Aktywne pasozyty

Zapraszam wszystkich chcących zobaczyć pasożyty wypisujące dziesiątki mandatów na Pułaskiego równoległa do Monciaka. Idzie strażnik miejski - zwany pasożytem i wypisuje dziesiątki mandat ów. Są z****iści nic ich nie obchodzi tylko wypisywanie mandatów - po jakiś szkoleniach są czy co ??

"W mym sercu wielka pustka,
W mej duszy wielka dziura.
Nie ma już we mnie życia,
Nie ma już we mnie krwi,
Wszystko odeszło,
Me wspomnienia,
Me uczucia,
Serce - ołtarz mej duszy,
Rozsypał się w proch.
Na jego gruzach pozostał tylko płacz..."

Tactical Neural Implant

Let's your body die...

do "nikonik"

Te, co nazywasz pasozytem ? Ludzi ktorzy normalnie pracuja ? A moze ci sie prawo nie podoba ? Tlum trzeba kontrolowac chlopie bo by ludzie ludziom na glowy powskakiwali. Sa ci od spraw powaznych jak i ci od drobniejszych. Diabel tkwi w szczegolach. Proste - albo sie dostosowujesz do przepisow albo wypadasz z gry. Homoseksualistow zaczynamy kurna tolerowac a gniewasz sie na normalnie zarabiajacych ludzi. Zastanow sie nad soba, patrz co piszesz.

do stworka (na temat: Dr Lecter)

Ej najarales sie czy co ? Za duzo filmow ogladasz i poprzestawialo ci sie w glowce. Co ty do diaska za rzeczy tutaj wypisujesz czlowieku ? Nienormalny jestes czy co ?

ponarzekajcie

jeszcze troche

bedzie smiesznie

Fanny

Jak większość "normalnych" ludzi popdłaś(eś) w letarg w którym ciężko wyjść wyobrażnią poza zaspokajnie codziennych potrzeb, no może sobie pozwolisz w marzeniach na odrobinę szaleństwa marząc o wielkiej ilości pieniędzy czy o jakimś aktorze (aktorce) ale to wszystko. Tacy jak ty nigdy niczego znaczącego nie osiągną zostaną tak samo szarzy i przyziemni jak wasze mażenia. A potem umrą i pamiętać ich będą dopóki będą żyć ich wnóki, nie dłużej.
A właśnie , może spotkamy się na obiedzie.

Kujawiak

HU HA HA HOP HOP

Inne tematy z forum Hydepark

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (712 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry