Widok

Apocalypse

Co rozumiesz przez śmierć (różną od zaprzestania funkcjonowania organizmu) w tekście o lustrze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwierz

Pomyliły mi się dni. Wyszło mi, że dzisiaj jest 19 a nie 20. Przygotowałam wszystko do odbioru. Ice prowadzi przedsprzedaż podręcznika do pozazdów. Co Ty na to?

Apocalypse

Jesteś człowiekiem i bez względu na to jak silne jest twoje pragnienie bycia "wyższym" bytem człowiekiem pozostaniesz. Jesteś pusta skorupą , która nie zawiera żadnej własnej treści. Potrafisz jedynie oceniać i komentować. Nie stać cię na to by podwarzyć jakikolwiek argument, możesz jedynie go ocenić według twojego sztywno ustalonego i niezmiennego światopoglądu. Prawdopodobnie nawet nie jest on określony przez ciebie świadomie a jedynie twoje ukształtowanie. Przypisujesz swoje cechy tym którzy z tobą korespondują i potępiasz w nich to. Spójrz w siebie i porozmawiaj ze sobą, jeśli masz tyle do powiedzenia tu to będzie to długa rozmowa.
Jam jest ten który jest w sobie i jest świadom swej niewiedzy i niedoskonałości tenktóry podąża złotą ścieżką poprzez zdeterminowany świat w jedyny możliwy sposób. Jam jest skrócona drogą

Kwisatz H.

Daj spokój to przecież "czubek"

ULICA MARIACKA

(erotyk przyjezdny)

Wiec jestem
Więc teraz, wiec tutaj, więc z tobą
A nie gdziekolwiek indziej, z kimś cokolwiek innym
Jutro lub pojutrze lub trzy lata temu

Kotka zazdrośnie patrzy na mnie, bezbronna wobec marca

Kto zakreślał granice: ja, ty, czy brzeg tkaniny
Czy ty też
Nie byłeś tutaj nigdy
Chwilowo
Nie ma większego bluźnierstwa, niż skończyć pocałunek przy słowie
Amen

Na Mariackiej nie ma zasłon w oknach
A niebo jest bezchmurne i nic nie zasłania Mu widoku
na Nas

Bruk zalany słońcem, bursztyny w kieszeniach
W oknie na trzecim piętrze zostawiam dziewczynę w błękitnej koszulce
Wyłuskaną ze skorupy orzecha, w którym bezpiecznie wzrastała

ulica Mariacka

Szpital Psychiatryczny dla Aktorów

Kwisatz

Kim jesteś?
Pytanie bardzo istotne, bowiem jestem dokładnie tym, kim myślę, że jestem.
Nie musisz odpowiadać na forum. Odpowiedzi szukaj w swoim wnętrzu.

zdien dobry

a moze dobry wieczor

doktorze!

Co za szpital?nigdy o nim nie słyszałam...

Apocalypse to grafoman

niestety, diagnoza jest jednoznaczna...

.......

.............Dla człowieka mężnego zdarzenia szczęśliwe i nieszczęśliwe są jak prawa i lewa ręka - z obydwóch potrafi skorzystać..........

reka lewa prawa

ja nie umiem

spacerek

juz wytrzezwialem
nie moge wyslac poczty znow cos u mnie namieszali

Pagiat

Myslalam ze nie lubisz pisac po nocach, a to tylko techniczne przypadlosci odciely Cie od swiata. Wiec witam w swiecie trzezwiejacych

Wróciłam...

Własnie weszłam
Krótko mówiąc mały "burdelik" zapanował na oddziale!
Jakiś nowy presonel? NIc o tym nie wiem....
Doktorq....Jutro przy kaffce proszę powiedzieć czy brak kontroli nad nimi to Wasza sprawka.
A teraz czas wytrzeźwieć, jutro dyżur.
Będę ok 10:30

Ludzie!!!

A myslalam ze da sie pokonac czas i pominac lata uciekajac , zapomniec odwrocic sie i patrzec przed siebie. Jstem w tym samym miejscu jak wszyscy - zyje moze dluzj jak co niektorzy, ale czy to takie istotne, a specjalni gdy nie cialo jest tym "przekaznikiem" Kto jest tego zdania?? Czy starosc ma naprawde tak gozki smak?

Beta

czas... nie wiem jak dla Ciebie. Dla mnie biegnie zdecydowanie za szybko... i nie nalezy na niego zwracac uwagi szczegolnie gdy ma on przeszkadzac.

Apocalypse

Nie moge dłużej ukrywać przed sobą kim jesteś. Ktoś mi musiał wskazać tekst z samego początku który mogła napisać tylko jedna osoba. Ten o bracie. Jedynie dwie osoby mogłyby to wiedzieć z grona piszącyhc a jedna z nich raczej nie wysunęła by takiego wniosku.
Jestem emocjoanlnie zmęczony. Od czasu gdy już nie ma potrzeby bycia naprawdę najlepszym, gdy już nie potrzebuję tej chwały by przejść na karty histori, gdy już to ode mnie odeszło wiele motywacji upadło. Teraz jedną z podstawowych motywacji dla mnie do działań na szerszą skalę jest akceptacja społeczna. To znaczy obietnice które im złożyłem oraz nadzieje które związali z tym co robię. Motyw panowania ograniczył się do walki o rzetelność pracy naukowej (będę potrzebował literatury na temat metody naukowej) czy samodoskonalenia (nie takie silne). Od ciebie (i od tej drugiej osoby co mogła by wiedzieć) OTRZYMUJĘ od lat (około 2-3) przede wszystkim emocjonalne wyrzuty, niekonstruktywną krytykę (poza ustrukturalizowanymi przypadkami) i prośby czy nawet wymaganie pomocy. Ludzie mają problemy, pomagam. Teraz ja mam problem, motywację do dalszej aktywności. Dużo tracę a niewiele zyskuję. Każde działanie ma na celu dążenie do szczęścia. Te działania dużo mnie kosztują a niewiele dają. Nie potrzebuje takiego poklasku jaki uzyskują szefowie wielkich organizacji, nie mam takiej potrzeby, starczy mi dobrze bawiąca się kilkunastoosobowa grupa, nie potrzebuję tysięcy wyznawców jak co poniektórzy. Jeśli mam coś robić to musi znaleźć się odpowiednia motywacja której nie zrujnują kompromisy na rzecz wizji (lub przerośniętych potrzeb) innych. Jeśli będzie inaczej zrezygnuję. Jeśli nie wyjdzie w tym miejscu, to nie wiem czy mi starczy sił na następne. Wątpie. Od lat cierpliwy

Hello

Doktorq
Już po obchodzie....
Zwierzaczq
:)
co z Wami???

Plagiat..

...tak samo jak na umykajacy czas niepowinienes zwracac uwagi na to ze czasem trudno jest "uzywac" obu rak... po prostu czasem lepiej uzywac glowy... ale pzreciez Ty o tym wiesz...

"..."

.....................Chwile cierpienia więcej łączą serca, aniżeli długie miesiące przeżyte razem w spokoju........

Inne tematy z forum Hydepark

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...

do góry