Widok

Apteka dla seniora

Ostatnio moja mama robiła zakupy w DOZ aptece i dostała 20% zniżki na leki. Okazało się, że jest promocja dla osób 60+. Jeśli zrobią zakupy między 8 a 12 to dostają rabat na leki w wysokości 20%. Może ktoś z waszych bliskich skorzysta. Dla moich rodziców to wyszła całkiem spora kwota.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wow całkiem niezły rabat. Musze rodzicom powiedzieć, bo będą na pewno na ten miesiąc wykupywać dopiero leki. Takie 20% mniej to całkiem spora kwota zostanie w portfelu. Muszę tylko sprawdzić na stronie gdzie w Gdańsku jest najbliższa DOZ.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

@Makarena/Angela:

Oczywiście nikt nie wpadnie na to, że jesteś tą samą osobą.
Pytanie tylko, czy to wyjątkowo głupia forma kryptoreklamy, czy działanie konkurencji, mające odstręczyć potencjalnych klientów. Bo reklama w takiej formie jest mocno antyskuteczna.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli promocja jest fajna to warto mówić o niej, 20% dla starszej osoby to na pewno dużo.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajna informacja z tą promocją w dozie, dam znać dziadkom, wiem jak dużo wydają na leki co miesiąc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale to wystarczy po prostu napisać, że jest promocja. A nie dyskutować sama ze sobą, robiąc przy okazji sobie obciachu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to leki były, czy suplementy? Bo jak te drugie, to nie mam pytań. xD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak byłam z mamą rano w aptece to magister mówiła, że rabat obejmuje leki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na pewno leki, moja mama wczoraj w DOZ kupowała i rabat się naliczył. Zaoszczędziła 100zł bo wzięła od razu na miesiąc. Niestety choruje na cukrzycę i ma problemy z sercem i tarczycą. Wielu jest seniorów, którzy takie pieniądze na leki zostawiają co miesiąc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetna opcja. Moja babcia była kilka dni temu i zaoszczędziła 300zł. Wzięła leki swoje i dziadka więc będzie miała na 3 miesiące. To całkiem spora oszczędność. Bravo dla doz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bravo dla DOZ za taki rabat. Dla wielu osób starszych to bardzo dużo, bo 20% na lekach to często całkiem spora kwota.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest DOZ na Karmelickiej 1, bo byłam tam kilka razy ostatnio. Fajny ten rabat, bo jednak 20% to bardzo duża oszczędność.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No bez przesady. Promocja w DOZ obejmuje tylko leki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też popieram i uważam, że DOZ bardzo tym wsparło ludzi. Leki teraz nie są coraz tańsze tylko coraz droższe, a taki rabat to przy skali nawet miesiąca całkiem spora kwota.

He he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Muszę rodzicom podpowiedzieć. Chociaż nie wiem gdzie w Gdańsku są stacjonarnie doz ale sprawdzę rodzicom jutro.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Muszę rodzicom podpowiedzieć. Chociaż nie wiem gdzie w Gdańsku są stacjonarnie doz ale sprawdzę rodzicom jutro.

Na pewno jest DOZ Grunwaldzka 83, Gdańsk. Dalej ta promocja jest więc jak coś to można korzystać :)

Wiecie czy dalej w DOZ jest ta promocja dla seniora?

Barberka
2021-06-30 15:30:39
Wiecie czy dalej w DOZ jest ta promocja dla seniora?
tak promocja w doz obowiązuje cały czas w godzinach 8:00-12:00

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry