Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
klient - opinia Można się przyczepić do trzech rzeczy: 1. Każdy prysznic ma inną temperaturę...
~klient
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 6 lipca 2022

Renata - opinia Ceny za zajęcia nauki pływania na basenie duże, z każdym semestrem są...
~Renata
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 14 czerwca 2022

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Idealne miejsce na zapoznawanie niemowlaka z pływaniem. Znakomite rozwiązania...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 19 lutego 2021

Adam - opinia wątek zamknięty bardzo fajne miejsce polecam gorąco
~Adam
-

dodano: 20 stycznia 2021

Szymon - opinia wątek zamknięty Fajny nowoczesny basen. Ratownicy i instruktorzy bardzo pomocni. Niestety...
~Szymon
-

dodano: 16 stycznia 2021

Omijać szerokim łukiem wątek zamknięty Najgorsza obsługa na świecie.. brak szacunku of małolat na recepcji jak...
~Niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 marca 2019

Wspaniały obiekt i obsługa. wątek zamknięty Byłem dzisiaj 114 raz na basenie warunki super obsługa wspaniała recepcja...
~Bronek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2018

slaba obsluga wątek zamknięty Fajny obiekt z potencjałem ale obsługa bardzo niemiła, kierownik bądź...
~Karola
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 grudnia 2016

Trenerzy niekompetentni - odradzam wątek zamknięty Standard basenu - ok. Kompetencje nauczycieli pływania - porażka. Nie wiem z...
~mama
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 lutego 2017

Nieszanowanie klientów wątek zamknięty Korzystam z basenu od kilku miesięcy, za indywidualną naukę pływania płacę 75...
~Maria
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 marca 2018

bardzo fajny basen w trójmieście wątek zamknięty Korzystałam z wielu basenów i śmiało polecam aquastację. Syn ma w tym samym...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 lipca 2017

Instruktorzy i ratownicy niemili dla klientów wątek zamknięty Część instruktorów jest niemiła i niekompetentna dla klientów. Ratownicy...
~Stały klient
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2017

Drogo, slaba organizacja wątek zamknięty Mozebyc, jednak system rezerwacji i cena za usluge pozostawie wiele do zyczenia
~maks
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 stycznia 2017

Uwaga na parking w Alchemii. wątek zamknięty Teoretycznie jest darmowy do dwóch godzin. W praktyce nie. Jeśli pojawi się...
~Grzegorz
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 października 2014

Fatalnie wątek zamknięty Obsługa za każdym razem przekazuje inne informacje. Przy płatności za karnet...
~D
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2016

Basen Alchemia - aquastacja wątek zamknięty Znajduję dotychczasowe oceny mocno zaniżone. 54 lata, zawodowy nurek, ponad...
~Franciszek Bossak
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2016

drogi bilet i niedogodności w standardzie wątek zamknięty Pierwszy raz zabroniono mi wejścia do basenu i zajęcia toru pływackiego,...
~Aga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 listopada 2015

OK ALE BEZ SZALEŃSTWA wątek zamknięty Żaden high life ale OK strefa saun taka sobie
~Ghee
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2015

Obsluga fatalna wątek zamknięty Baseny i sauny swietne, calkiem czysto widac ze ekipa sprzatajaca robi co...
~.....
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 marca 2015

Okropna obsługa, facebook i papierosy wątek zamknięty Jestem stałym klientem, od miesiąca marzec przemykałem oczy na kilka rzeczy:...
~Anonim
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 lipca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry