Widok

Armageddon tuż za rogiem ?

Wszyscy zajęci zmaganiami o samorząd lokalny, ignorują szerszy kontekst, a tam się dzieją rzeczy ciekawe, które mogą wywrzeć wpływ na nasz los, więc trzeba umiejętnie działać na poziomie lokalnym, by te niebezpieczne zagrożenia z zewnątrz zminimalizować i ograniczyć jak się da. Potrzebna jest silna przeciwaga.

https://www.salon24.pl/u/zetjot/904830,armageddon-tuz-za-rogiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

No znalazłem jak fubu zacytowała totart. Właśnie przeczytałem, że Sajnóg żyje, ma się dobrze i wspiera młodszego z kandydatów na prezydenta. A gazeta, co to ją Gmyz okradł oburza się na... happeningi sprzed lat. Fekalne i inne takie. To jest po prostu kosmos. Nie ma już dziennikarstwa. Są rozmaite zlecenia. Konnak, jak go znam (nie osobiście oczywiście) pewnie popiera drugiego kandydata. I to już będzie dla gazety ok. Tekieli walczy z diabłami. Tymon robi swoje ale raczej na lewo orła białego lubi se czasem podymać. No różnie się losy ludzkie potoczyły. Choć Sajnóg był zdecydowanie o parę długości dalej niż pozostali. Dobrze wygląda swoją drogą. Gdyby nie gazeta to myślałbym, że jest na Srebrzysku. I to albo jednym albo drugim. Wielka, wielka radość!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mc Tr,
Totartowcy są wśród nas i mają się pysznie. A pan śledź zdaje się?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W senise, czy ja ze Śledziowa? Ani z urodzenia, ani z zamieszkania. Ale przez wiele lat tak. Sentyment został.
PS. Był jeszcze Paulus. Ale chwalenie się, że się z nim regularnie mijałem czy też że nawet w bilarda go kiedyś tam ograłem byłoby dopisywaniem sobie zupełnie nieprzystającej legendy. W różne miejsca w życiu człowiek łaził, lecz to już wszystko dawno i nieprawda. Takie tam łzy na deszczu.

Weź sentyment pod pachę i wpadnij na urodziny Kodyma do Ucha.

Ale ja mam autyzm i jestem koszmarnie zakompleksiony. Nigdzie nie chodzę ;) Pomyślimy....

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (789 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Klimatyzacja w biurze (67 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Grajdołki (266 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry