Widok

Artykuły szkolne

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny muszę kupić artykuły szkolne. Ja jeszcze nie jestem na bieżąco (moje dziecko idzie dopiero do przedszkola). Moze wiecie gdzie mozna dostac dobre/ładne zeszyty, długopisy itd w rozsądnej cenie?
Aguszka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W dodatku reklama artykułów papierniczych w połowie września to zdecydowanie spóźniony pomysł.

Wciskając swoją reklamę odpowiedziałaś/odpowiedziałeś do wątku sprzed 11 lat!!!!!!!!!!
Osoba zainteresowana na pewno już sobie poradziła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

może sprawdź na stronie https://www.4office.com.pl/kategoria/91/skoroszyty, z tego co się orientuję, to jest tam wszystko czego możesz potrzebować :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Teraz już prawie w ogóle nie używa się zeszytów na poziomie przedszkola/pierwszej klasy, a nawet i później. Syn znajomych chodzi do 2 klasy i mają zeszyty ćwiczeń takie cieniutkie, prawie do wszystkiego.
a do czego ci to potrzebne - do przedszkola , juz teraz ??? dużo tego chcesz ??? moge ci dac namiary na babeczkę co handluje art. papierniczymi jeśli chcesz większe ilości
do przedszkola nie kupujesz zeszytów - wychowawczyni da Ci listę co masz kupić, ja kupowałam wszystko w carrefour - a później co roku dawaliśmy $ wychowawczyni i ona kupowała zbiorczo
no w marketach najtaniej chyba
hop
Aguszka :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry