Widok
Polecam profesjonalne usługi architektury wnętrz. Można zaprojektować konkretny wystrój, z uwzględnieniem pięknie pomalowanych ścian: http://arthouseprojektowanie.pl/
Ja polecam skorzystać z usług firmy Kolorowi http://www.kolorowi.com/ są znakomici malowali mojemu dziecku pokój. Synek był zachwycony :)
Zainteresowanych i tych szukających inspiracji zapraszam na naszą stronę
WWW.SCIANYZESNU.PL
Artystyczne malowanie ścian to wyjątkowe rozwiązania dekoracji wnętrz. Oferujemy dekoracje wnętrz, bajkowe malunki w pokojach dziecięcych, ożywiają ściany niebanalnymi zwierzakami, postaciami baśniowymi wnosząc radość i uśmiech. Artystyczne malowanie wnętrz to również nowoczesne i stylowe grafiki we wszelkich miejscach użyteczności publicznej restauracjach, salonach piękności kobiet, biurach, przedszkolach, sklepach. Jesteśmy młodzi, kreatywni i pełni fantazji i pomysłów. Naszą pozytywną energia i zamiłowanie do sztuki chcemy przekładać na malowidła ścienne które dla Państwa tworzymy, wkładamy w naszą prace pełne zaangażowanie, profesjonalizm i serce ponieważ to nasza pasja.
JESTEŚMY SOLIDNI MALUJEMY SZYBKO I TANIO
WWW.SCIANYZESNU.PL
Artystyczne malowanie ścian to wyjątkowe rozwiązania dekoracji wnętrz. Oferujemy dekoracje wnętrz, bajkowe malunki w pokojach dziecięcych, ożywiają ściany niebanalnymi zwierzakami, postaciami baśniowymi wnosząc radość i uśmiech. Artystyczne malowanie wnętrz to również nowoczesne i stylowe grafiki we wszelkich miejscach użyteczności publicznej restauracjach, salonach piękności kobiet, biurach, przedszkolach, sklepach. Jesteśmy młodzi, kreatywni i pełni fantazji i pomysłów. Naszą pozytywną energia i zamiłowanie do sztuki chcemy przekładać na malowidła ścienne które dla Państwa tworzymy, wkładamy w naszą prace pełne zaangażowanie, profesjonalizm i serce ponieważ to nasza pasja.
JESTEŚMY SOLIDNI MALUJEMY SZYBKO I TANIO
Oferuję usługi w zakresie Artystycznego ręcznego malowania ścian:)
Specjalizuję się przede wszystkim w malowaniu barwnych postaci z ulubionych bajek , wybranych scen z kreskówek oraz ornamentów roślinnych. Korzystam z gotowych projektów, realizuję pomysły własne, oraz klientów. Praca ta daje mi dużo satysfakcji :)
Ceny są bardzo przystępne, ustalane indywidualnie .
Jeśli chcesz aby Twoje dziecko poczuło się w swoim pokoju jak w bajkowej krainie napisz
Chętnie odpowiem na Twoje pytania
kolorowasciana@gmail.com
Bo przecież nie ma nic cenniejszego niż radość i uśmiech dziecka:-)
Oferta dotyczy Trójmiasta - mieszkam w Gdańsku
Zdjęcia
Specjalizuję się przede wszystkim w malowaniu barwnych postaci z ulubionych bajek , wybranych scen z kreskówek oraz ornamentów roślinnych. Korzystam z gotowych projektów, realizuję pomysły własne, oraz klientów. Praca ta daje mi dużo satysfakcji :)
Ceny są bardzo przystępne, ustalane indywidualnie .
Jeśli chcesz aby Twoje dziecko poczuło się w swoim pokoju jak w bajkowej krainie napisz
Chętnie odpowiem na Twoje pytania
kolorowasciana@gmail.com
Bo przecież nie ma nic cenniejszego niż radość i uśmiech dziecka:-)
Oferta dotyczy Trójmiasta - mieszkam w Gdańsku
Zdjęcia
no i daleko jeszcze do końca ale narazie wygląda tak

Uploaded with ImageShack.us
malowane farbami z barwnikiem

malowane farbami z barwnikiem
Ja tego Pana polecam. http://www.wallpaint.pl Malował u nas Kubusia i Przyjaciol na scianach;) I jak się orientowałam to ma jedne z niższych cen w trójmieście i maluje aerografem a nie samymi pędzlami więc fajniej to wygląda.
A oto pokoik naszego Filipka;)

A oto pokoik naszego Filipka;)

ssabinka koszt jednej postaci waha sie od 75-150zl.Koszt zalezy od malunku, ile czasu zajmuje jego wykonanie itd ;) Przy większych realizacjach mozna liczyc na upust.
Osobiscie tez wykonuję takie prace, jednak jestem obecnie w Anglii.
Oto moje przykladowe malunki ;)

Osobiscie tez wykonuję takie prace, jednak jestem obecnie w Anglii.
Oto moje przykladowe malunki ;)