Widok

Astra Zeneca dla ludzi gorszego sortu

Oczywiście politycy, lekarze, celebryci zaszczepili się lepszymi szczepionkami a dla gorszego sortu szczepionka z 59procentowa skutecznością. Oczywiście tylko takie zakupione bo tanie .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ciiii. Nikt nie umiera z powodu szczepionki. Ani w Norwegii ani na Gibraltarze. Starzy są to i umierają. Proste. Chyba że test wykaże covida. Wtedy rzecz jasna umiera się na covida. Choćby 110 lat ktoś miał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nieznane są długofalowe skutki przyjęcia nowoczesnych preparatów. Zawsze więc istnieje jakieś ryzyko, mówi Christian Bogdan, dyrektor Instytutu Mikrobiologii, Immunologii i Higieny w klinice uniwersyteckiej w Erlangen.
Jeśli ryzyko utraty życia przez starego człowieka zakażonego koronawirusem wynosi 20 procent, a jednocześnie ryzyko wystąpienia ciężkich skutków szczepienia wynosi 1:50.000 lub mniej, to bym zaryzykował.
Natomiast nie zaleca on szczepienia dzieci, bo ryzyko śmierci z powodu koronawirusa jest niemal zerowe.
...I nad czym się tu rozwodzić?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ilu zaszczepionych szczepionkami mRNA zmarło z powodu tej szczepionki?
Nie wiem, czy wiesz, ale ludzie w kosmos latają, a kiedyś był ten pierwszy raz. Dzisiaj ci, których stać płacą miliony dolarów, żeby dostać się na orbitę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

> są tam zapisane wszystkie szczepienia jakie otrzymałeś

Ile z nich jest/było "szczepionkami" mRNA?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ravena, dołączyłeś do swiat zwariował. Proponuję sceptyków by zajrzeli do książek zdrowia dziecka, swoich lub dzieci. Są tam zapisane wszystkie szczepienia jakie otrzymałeś w dzieciństwie. Sądząc z aktywności na forum, jakoś żyjesz. Przykro mi jedynie z tego powodu, że zabrakło zapewne dla niektórych szczepień przeciw głupocie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ta szczepionka to tradycyjny produkt oparty na osłabionym wirusie. Z dwojga złego wolałbym to niż preparat mrna. Jest jednak nieetyczna bo wyprodukowana w oparciu o linie komórkowe dzieci abortowanych kilkadziesiąt lat temu. Natomiast o tym, co dzieje się z ludźmi po drugiej dawce tego drugiego preparatu to... jeszcze usłyszycie. Bo właśnie staruszkom zaczyna się drugi termin. Zaś środowisko nauczycieli to ja dobrze znam. Bez komentarza. W ogóle nie kierujcie się tym, czego oni chcą i co mówią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Zaszczep się zdrowym trybem życia, sportem i pozytywnym myśleniem. Ta pseudo szczepionka ci nie pomorze. Ludzie którzy stoją za tą paranoją są zdrajcami naszego gatunku. Kiedyś zobaczysz, że mam rację. Jak przeżyjemy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Inne tematy z forum Koronawirus

przeprowadzka !!?? (41 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry