Widok

Astrid Lindgren World Vimmerby Szwecja - był ktoś?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, kusi mnie pojechanie z dziećmi do Szwecji na wycieczkę do świata Astrid Lindgren - kosztuje niemało wiec chciałam się najpierw zapytać czy był ktoś z Państwa i czy warto było? Dla mnie Astrid to całe moje dzieciństwo, kilka książek przeczytałam juz córce i ona też jest zachwycona. Proszę o info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ponawiam pytanie i dziękuję za ewentualne odpowiedzi :)
podbijam bo jestem ciekawa :)
tutaj sa recenzje osob ktore byly.. generalnie opinie bardzo pozytywne!

http://www.tripadvisor.co.uk/Attraction_Review-g1152668-d1237255-Reviews-Astrid_Lindgren_s_World-Vimmerby_Smaland_Smaland_and_Blekinge.html
a był ktos osobiscie?
Moja siostra była z synkiem zdobęde na jutro szczegółowe info bo wiem ze byli bardzo zadowoleni.
Baaardzo byłabym wdzieczna, dziekuje Agnieszka
Moja corka ze swoim tata byli w zeszle wakacje

wrocila zachwycona
co bys chciala wiedziec ?
image

image
Czy 3latek bedzie zainteresowany postaciami, czy na miejscu jest restauracja z jedzeniem przeznaczonym dla dzieci a nie typu fast food? Czy można tam wnosic swoje jedzenie i zrobić sobie np.piknik? Jesli tak, to czy sa tam miejsce gdzie mozna przechowywac rzeczy czy trzeba wszystko ze soba targac? Czy w jeden dzien mozna skorzystać z wszystkich atrakcji?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry