Widok

Astrin poszedł spać...

Astrin:
- Idę spać!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aa

hej jestem anonimowym alkoholikiem mam lat 23 co mam robic dalej nie wiem mowie se ze to juz koniec ale nie jeszcze se naleje to nie ja pisze tyko mowie a pisze moja znajoma ....dobra znajoma....kiedys razem do podstawowki chodzilismy a teraz szczesliwie nasze drogi sie zeszly czy ja zle mowie mowie to co widze a widze niewiele grube szkla jak denka do butelek...butelki ...ah butelki ...

CK

a kiedy ty bywasz na tym forum?? tylko z przypadku czy jakoś cyklicznie??

CK

Marcus Miller "rush over" its for you....!!

mr

raczej z przypadku
całym moim życiem kieruje jeden wielki PRZYPADEK
...albo setki małych przypadków

mr

a propos tego co napisałeś ostatnio...
sam mi to kiedyś zagrasz, czy jakoś tak...

CK

a za molo to klapsy sie Tobie należą !!

mr

nie dam się.
a teraz idę do m. dziś jakiś koncert or something...

CK

a tu sie troszeczke zdziwiłem, jednak przed droga małe info dałaś rade wrzucić, a ja tego nie widziałem ale za to widziałem kogos kogo bardziej chciałem zobaczyć niż ten post, a jutro molo..... huuuuuuura
pozdrawiam czerwonego kaptórka

CK

a i ubierz sie cieplutko nie tak jak w nocy zeby nas wytrzesło, a u mnie cieplutko tylko samemu bez CKsłoneczka a było by jeszcze cieplej :)))

wierzę...

...naprawde teraz już wierzę w męską intuicję.to byl prawdziwy akt wiary... iluminacja.nagle otworzyly się przede mną drzwi, które przez tyle lat były zamknięte, o których istnieniu nawet nie wiedziałam.za tymi drzwiami jest całe archiwum faktów na temat męskiej intuicji.zatapiam się we wspomnieniach, odnajduję sytuacje, kiedyś zupełnie niezrozumiałe, a teraz tak przeraźliwie jasne, kiedyś nielogiczne, a teraz...wiem, że zabrakło mi kobiecej intuicji, żeby przewidzieć tę męską.
...nie ma już przy mnie tych kilku fantastycznych facetów, którym należałoby zwrócić honor...

no, ale to przecież nie dinozaury...jeszcze wszyscy nie wyginęli...he he

panowie, chylę czoła!

Ćmo

piekny akt wiary

hmmm

czuję jakis taki ...niepokój.dzieje się coś nad czym nie mam kontroli.
a to oznacza, że zbliżają się kłopoty.są sprawy, na których wykłada się największy pragmatyk, a ten co improwizuje wychodzi obronna ręką.nikt nie powiedział, że spontaniczność wyklucza dystans.
...w życiu czasami trzeba zdobyć się na dystans.
...ćmy potrafią pokazać diabelskie rogi.

no to ja lecę...he he
pisać mi się chce...

Rozterki 50-cio latka

Z natury, nie pcham sie tam gdzie mnie nie chca, ale coraz smutniejsze jestto, ze chca mnie takze coraz rzadziej...

CK

osobiscie uwielbiam słowo pisane(mówione też!!) od Ciebie, zawsze jest to interesujaca lektura, jak dla mnie to pisać pisać pisać, a ja chetnie bede czytać czytać czytać

kurs fotografii

co sądzicie o tym?? wyglada solidnie zawodowie fotograficy, studio itp czy ktos dzwonil do nich i moze podzielic sie opinia a moze ktos mial z was juz do czynienia??

miec czy byc

byc czy miec? .....miec to byc bo inaczej nie byc

Ostrzegam przed firma ` RZ`

Chcialem wszystkich ostzec przed firma `RZ` z Gdanska bo to partacze i oszuści.Nie daja żadnej gwarancji ani rachunków za zakupiony towar.Po roku od remontu instalacji ogrzewania wszystko padło, a jak przyszedł szef z `RZ` to powiedział ze wszystko pewnie bylo od razu zepsute!!!A kto to zakładał ...oczywiście `RZ`

CK

Ja?? dziekuje, ale to Twoje towarzystwo warte jest grzechu...to dziwne ale mam te same odczucia co "słońce" które mi przysłałą informacje, miła informacje...
"widzenie" to dla mnie z*******y czas...
pózniej autobus, prasówka, info i czekam na...
maltretując "refresh"

...

no i stało się.wieloletnie zobowiązanie zajrzało w mój tel. i zaczęła się lawina pytań.humor mi siadł do zera.permanentna inwigilacja.czuję się zaszczuta.a gdzie moja prywatność?

Ck

ups...u mnie, prywatnosc zawsze masz u mnie

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (251 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry