Widok
aa
hej jestem anonimowym alkoholikiem mam lat 23 co mam robic dalej nie wiem mowie se ze to juz koniec ale nie jeszcze se naleje to nie ja pisze tyko mowie a pisze moja znajoma ....dobra znajoma....kiedys razem do podstawowki chodzilismy a teraz szczesliwie nasze drogi sie zeszly czy ja zle mowie mowie to co widze a widze niewiele grube szkla jak denka do butelek...butelki ...ah butelki ...
wierzę...
...naprawde teraz już wierzę w męską intuicję.to byl prawdziwy akt wiary... iluminacja.nagle otworzyly się przede mną drzwi, które przez tyle lat były zamknięte, o których istnieniu nawet nie wiedziałam.za tymi drzwiami jest całe archiwum faktów na temat męskiej intuicji.zatapiam się we wspomnieniach, odnajduję sytuacje, kiedyś zupełnie niezrozumiałe, a teraz tak przeraźliwie jasne, kiedyś nielogiczne, a teraz...wiem, że zabrakło mi kobiecej intuicji, żeby przewidzieć tę męską.
...nie ma już przy mnie tych kilku fantastycznych facetów, którym należałoby zwrócić honor...
no, ale to przecież nie dinozaury...jeszcze wszyscy nie wyginęli...he he
panowie, chylę czoła!
...nie ma już przy mnie tych kilku fantastycznych facetów, którym należałoby zwrócić honor...
no, ale to przecież nie dinozaury...jeszcze wszyscy nie wyginęli...he he
panowie, chylę czoła!
hmmm
czuję jakis taki ...niepokój.dzieje się coś nad czym nie mam kontroli.
a to oznacza, że zbliżają się kłopoty.są sprawy, na których wykłada się największy pragmatyk, a ten co improwizuje wychodzi obronna ręką.nikt nie powiedział, że spontaniczność wyklucza dystans.
...w życiu czasami trzeba zdobyć się na dystans.
...ćmy potrafią pokazać diabelskie rogi.
no to ja lecę...he he
pisać mi się chce...
a to oznacza, że zbliżają się kłopoty.są sprawy, na których wykłada się największy pragmatyk, a ten co improwizuje wychodzi obronna ręką.nikt nie powiedział, że spontaniczność wyklucza dystans.
...w życiu czasami trzeba zdobyć się na dystans.
...ćmy potrafią pokazać diabelskie rogi.
no to ja lecę...he he
pisać mi się chce...
Ostrzegam przed firma ` RZ`
Chcialem wszystkich ostzec przed firma `RZ` z Gdanska bo to partacze i oszuści.Nie daja żadnej gwarancji ani rachunków za zakupiony towar.Po roku od remontu instalacji ogrzewania wszystko padło, a jak przyszedł szef z `RZ` to powiedział ze wszystko pewnie bylo od razu zepsute!!!A kto to zakładał ...oczywiście `RZ`