Widok

Astrin poszedł spać...

Astrin:
- Idę spać!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fate

Och odezwę się, niech będzie moja strata! Ale nie myśl sobie że będziemy sobie miód z dzióbków spijać, o nie moja droga skończyły się orzeszki, cud i miód teraz pokażę swoje drugie oblicze.Zacznę Cię nie uwielbiać, nie będę pisać do Ciebie smsów, zapraszać na imprezy Khisa a nawet nie będę go hospinać tudzież niepodzielę się z Tobą voltem(a bez tego nie ma naelektryzowanej zabawy, wiesz przecież * ).No chyba żę będziesz mnie znowu kochać i nie będziesz się zadawać z nowymi znajomymi hajdparkowymi? pamiętaj kto tu ma dobrą duszę;)No i nie rób mi tego! Odkąd Lepper powiedział że Balcerowicz musi zostać nie mam zadnych punktów odniesienia i czuję się zagubiona w życiu!
*specjalnie dla kangurka:tak słyszałyśmy.Tak mówił taki chłopak, co to my go wcale nie znamy i poznać nie zamierzamy nawet bo on pił piwo!Ale będziemy się za niego modlić:)
btw.ile to można o niczym napisać!

Z mlekiem matki

Z mlekiem matki wyssalem chorobliwa niechec do czerwonych, jak widac niebezpodstawnie.Jestem facetem w, slusznymwieku.Mialem nadzieje ze nasze wejscie do U.E. cos zmieni, a tu prosze, cieple posadki w , , Enerdze, , przeciez to kolejny skandal z udzialem s.l.d-owskich gowniarzy.s.l.d pisane rozmyslnie z malej litery. O zgrozo! Czy naprawde nic juz nie zmieni sie w naszej biednej Ojczyznie? Czy potrzebna jest kolejna zadyma? Eh! Widac potrzeba nam Polskiego Pinocheta!

ADAMIE

MASZ CAŁKOWITĄ RACJĘ. DZIĘKI.

Pan H (rabia)

Jeżeli mielismy okazje się spotkać, to twoja ksywa brzmi Desperado, lub Cień.

A tak wogóle to z Anonsiarzy była fajna ekipa ( jak ja uwielbiam to słowo - ekipa, no niech bedzie - paczka, he...)

ĆMO BAROWA

SKĄD JA WIEM, ŻE NIE LUBISZ JAK CI SIE PRZERYWA? Odp: ...A Z GRATKI.
CZY PRZERWAŁEM CI JUZ KIEDYŚ?. Odp: NIE.
CZY SPOTKAŁO WTEDY MNIE COS ZŁEGO? Odp: NIE.
CZY MAM PO TYM JAKIEŚ TRAUMATYCZNE WSPOMNIENIE? Odp: NIE WIEM.

POZDROWIENIA.

CO MNIE GRYZIE

mnie wnerwia - brud cpuneria lewactwo zaklamani urzednicy cwelowaciala policja i obcuchy szczegolnie ormianie i cyganeria!!! juz o wciskajacy swe syjonistyczne nosy w nie swoje sprawy zydzi!!! WON Z GDANSKA WON Z POLSKI !!!4!!!

CK

byłem, fajnie ale postaci z bajki niestety nie było... a to czemu??

Laibach(+)

Dzięki za opowieść...
A więc stara gwardia żyje i się ma bardzo dobrze...
Nie pamiętasz mnie z anonsów gdyż byłem w tej pózniejszej epoce no i te wszystkie twory...Choć raz mieliśmy okazje się spotkać.Desdemone też pamiętam jak i Satane...

molo

tak to dobry pomysł

...

nick jak ubranie i mamy karnawał....

niezłe danie :))

co by tu napisać, hmm...milej pwiedzieć...

CK ;)

mr."nick"

a może nie będę...
bo ja już nie wiem...i mam takie spowolnione ruchy...
jadł kto kiedy kanapkę z ananasem, kiszonym ogórem i zębem czosnku?

Czy ktoś wie...

gdzie obecnie znajduje się sklep PIMKIE?? Zniknął z Auchana i nie wiem, gdzie go przenieśli. Dziękuję z góry za odp.

mr...

jakkolwiek się ułoży żyzń...to ja jutro o 13-ej będę na molo w b.(jeśli ono jeszcze istnieje).chcesz, to masz. ksylen tymczasem robi swoje...
a mnie się jutro przyda spacer.może jeszcze będzie wiało.może jeszcze będą fale...

mr...he he

cuda to już dawno ogłaszali...
...kiedy ja się urodziłam...buuuuhahahihi

CK

ładnie to tak??...ksylen niedobry, kiedyś miałem do czynienia z tym specyfikiem gdy statki malowałem fuuuuuj, a ja gorszy nie bede i tez browarka spijam :)) i jeszcze cuda cuda ogłaszają

aaaa....ep!...nick

aaaa....ja raczę się kolejnym browarkiem, w powietrzu unosi się zapach ksylenu, a za moimi plecami wre praca.powstaje kolejna reklama.to mój ulubiony klimat.robić ludziom wodę z mózgu.
czuję się lekko oszołomiona....
nieeeee...chyba nic nie czuję...jestem jakaś taka...kamienna?...
hehe...bo ta muza mnie wytrąca z równowagi
...i ten rozpuszczalnik wali po systemie...hic!

...

a co u CK....opowiadać opowiadać. czekam

hihihi

a to dobre hihihi..... acz nie dość powiedzieć szkoda, no ale ....
wieje, jestem zdrów jak ribka, kominek z grzanym ok, miejsce też cacuszko

mr..

niespecjalnie...
...rozmowa kontrolowana
...rozmowa kontrolowana

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (386 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Kawa czy Herbata - rano (198 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Hotel w Raciborzu (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

do góry