Widok
Fate
Och odezwę się, niech będzie moja strata! Ale nie myśl sobie że będziemy sobie miód z dzióbków spijać, o nie moja droga skończyły się orzeszki, cud i miód teraz pokażę swoje drugie oblicze.Zacznę Cię nie uwielbiać, nie będę pisać do Ciebie smsów, zapraszać na imprezy Khisa a nawet nie będę go hospinać tudzież niepodzielę się z Tobą voltem(a bez tego nie ma naelektryzowanej zabawy, wiesz przecież * ).No chyba żę będziesz mnie znowu kochać i nie będziesz się zadawać z nowymi znajomymi hajdparkowymi? pamiętaj kto tu ma dobrą duszę;)No i nie rób mi tego! Odkąd Lepper powiedział że Balcerowicz musi zostać nie mam zadnych punktów odniesienia i czuję się zagubiona w życiu!
*specjalnie dla kangurka:tak słyszałyśmy.Tak mówił taki chłopak, co to my go wcale nie znamy i poznać nie zamierzamy nawet bo on pił piwo!Ale będziemy się za niego modlić:)
btw.ile to można o niczym napisać!
*specjalnie dla kangurka:tak słyszałyśmy.Tak mówił taki chłopak, co to my go wcale nie znamy i poznać nie zamierzamy nawet bo on pił piwo!Ale będziemy się za niego modlić:)
btw.ile to można o niczym napisać!
Z mlekiem matki
Z mlekiem matki wyssalem chorobliwa niechec do czerwonych, jak widac niebezpodstawnie.Jestem facetem w, slusznymwieku.Mialem nadzieje ze nasze wejscie do U.E. cos zmieni, a tu prosze, cieple posadki w , , Enerdze, , przeciez to kolejny skandal z udzialem s.l.d-owskich gowniarzy.s.l.d pisane rozmyslnie z malej litery. O zgrozo! Czy naprawde nic juz nie zmieni sie w naszej biednej Ojczyznie? Czy potrzebna jest kolejna zadyma? Eh! Widac potrzeba nam Polskiego Pinocheta!
aaaa....ep!...nick
aaaa....ja raczę się kolejnym browarkiem, w powietrzu unosi się zapach ksylenu, a za moimi plecami wre praca.powstaje kolejna reklama.to mój ulubiony klimat.robić ludziom wodę z mózgu.
czuję się lekko oszołomiona....
nieeeee...chyba nic nie czuję...jestem jakaś taka...kamienna?...
hehe...bo ta muza mnie wytrąca z równowagi
...i ten rozpuszczalnik wali po systemie...hic!
czuję się lekko oszołomiona....
nieeeee...chyba nic nie czuję...jestem jakaś taka...kamienna?...
hehe...bo ta muza mnie wytrąca z równowagi
...i ten rozpuszczalnik wali po systemie...hic!