Widok
jeżeli ma się astygmatyzm a nie nosi okularów, to wtedy pogarsza Ci się wzrok.
Mi zdiagnozowano tą wadę jak miałam 7 lat i sam astygmatyzm się nie pogarsza, a nawet polepszył mi się wzrok przez te lata noszenia okularów. Wiem, że należy jak najszybciej zdiagnozować tą wadę, dlatego sama będę regularnie badać wzrok dziecka jak to tylko będzie możliwe.
Mi zdiagnozowano tą wadę jak miałam 7 lat i sam astygmatyzm się nie pogarsza, a nawet polepszył mi się wzrok przez te lata noszenia okularów. Wiem, że należy jak najszybciej zdiagnozować tą wadę, dlatego sama będę regularnie badać wzrok dziecka jak to tylko będzie możliwe.
Wiele różnych informacji na temat astygmatyzmu można znaleźć na pewno na tej stronie https://blikpol.pl/astygmatyzm-co-to-leczenie . Jest tam bowiem wiele ciekawych porad i wskazówek, które mogą się przydać. Macie tam przede wszystkim wytłumaczone co to jest astygmatyzm oraz jak go leczyć. Poczytajcie sobie na ten temat. Warto!
Właśnie przeszłam laserową korekcję wzroku . Teraz cieszę się idealnym wzrokiem dzięki zabiegowi od Idealny Wzrok. Jeśli marzysz o doskonałym wzroku, to polecam Ci skorzystanie z laserowej korekcji wzroku naprawdę warto!