Widok

Atak barbarzyńców

Czy można pozwolić prywatnej korporacji, żeby się tu szarogęsiła i ustalała co nam wolno, a co nie ?
Ja jestem zdania, że Polacy nie gęsi i swoją kulturę mają, zbędna nam jest kultura korporacyjna "barbarzyńców," jak określił Szwedów ich premier w r. 2006: "Tylko barbarzyństwo jest auyentycznie szwedzkie, cały dalszy rozwój został przyniesiony z zewnątrz". No i to barabrzyństwo teraz eksportują do nas.

http://niepoprawni.pl/blog/zetjot/puscic-ikea-w-skarpetkach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Za pisanie bzdur i pomówień, jakimi są ten trotyl i agenturalność ? Czas pokazał kto miał rację. Pokaż mi jeden dokument potwierdzajacy obecność trotylu na wraku TU 154, oraz wyrok sądu na agenturalność Lecha Wałęsy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestes dla mnie podrobka mezczyzny, cos w stylu podczlowieka, o czy swiadczy ostatni wpis.

Cross, jak ci sie ten wpis podoba?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynianin : dla jasności napisz o kogo chodzi:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Haha :-))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ot, komusza logika: agenturalność potwierdza sąd.
Sąd określa winę osoby podejrzewanej o przestępstwo, a zachowania historyczne badają historycy, instytucje historyczne takie jak IPN oraz komórki wywiadu. Teczki Kiszczaka, a Kiszczak to też wywiad, nie wzięły się z księżyca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ty nie jestes takim zwyklym podczlowiekiem, ty kestes chory umyslowo.
Zwyklym psychopata tez nie jestes bo taki ma jaja a ty jestes tchorzliwym zerem.
Komuch i katlokik, katolik nienawidzacy ludzi.
W czyms sie pomylilem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przypomnij sobie, analfabeto wtórny, a może i pierwotny, sprawę trotylu na wraku Tupolewa w Rzeczpospolitej i polityczne naciski żeby sprawę zatuszować i późniejsze zwolnienia. A także wcześniejsze zwolnienie Bronisława Wildsteina. A jakby to nie wystarczało, to proszę sobie przypomnieć jak podano represjom środowisko naukowe na UJ za pisanie o sprawie agenturalności Wałęsy.
Ja jestem mądry, reszta to analfabeci wtórni, a może i pierwotni. Nie rozumiem dlaczego oni żyją na poziomie a ja jestem na dnie. Dlatego trzeba zabrać im majątki i podzielić między nas. Innego wyjścia nie ma. dalej tak nie będzie i basta!

I to wszystko działo się, oczywiście, za rządów postkomunistycznych nieudaczników z PO.
Nie macie żadnych argumentów, tylko pluć i drzeć ryja. Typowy wściekły atak barabarii, wewnętrznych Moskali.
Post komuna jest najgorsza - sami wtórni i pierwotni analfabeci, złodzieje i nieudacznicy. ku...a nadal więc nie rozumiem dlaczego to oni żyją na wypasie a ja jak żebraczyna. Powywieszać tych złodziei!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ot, komusza logika: agenturalność potwierdza sąd.
Już mi się wszystko myli. Kim ja w końcu jestem - towarzyszem czy katolikiem? Sam już nie wiem co mam myśleć i pisać.
A może przyjmę teorię, że jestem 2 w 1 - jak ten proszek. Tak chyba będzie dla mnie najlepiej.

Sąd określa winę osoby podejrzewanej o przestępstwo, a zachowania historyczne badają historycy, instytucje historyczne takie jak IPN oraz komórki wywiadu. Teczki Kiszczaka, a Kiszczak to też wywiad, nie wzięły się z księżyca.
My wam k....a pokażemy. Pójdziecie przed nasze sądy i wszyscy do piachu potem! I basta!

> My wam k....a pokażemy. Pójdziecie przed nasze sądy i wszyscy do piachu potem! I basta!

inetnum: 195.85.199.0 - 195.85.199.255
netname: GSR

Kolejny cieć ze stoczni rozmarzył się o potędze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jestes wielki. Imponuje mi jak bardzo to miejsce jest ci potrzebne.
PS. GSR?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

MtF

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, czym są takie kodeksy.
Podstawą konstytucji jest zdrowy rozsądek, a konstytucja jest źródłem uchwalanych ustaw. W tym natłoku przepisów ginie kluczowa pozycja zdrowego rozsądku, który jest jedynym źródłem prawa i ten rozsądek zostaje zastąpiony biegunką prawną. Powstaje w efekcie zjawisko budowania domu poczynając od dymu z komina. Mnożą się np. jak króliki prawa obywatelskie, które nam ktoś wydziela dozownikiem, a kurczy, proporcjonalnie do tego rozrostu, sfera wolnośći.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ach jakie to głębokie - jak portfel autora.

Wlaczenie się do dyskusji Sadyla jak zawsze degraduje jej poziom. Ornamenty grafomanskie łowcy nie ratują sytuacji.
sadyl : sprawdzaj czy jest już program 500+ na psa. Parę flaszek by z tego było.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak dają na krowę to może i na psa.
500 :16 zł = 31,25
Sadyllo, mógłbyś wówczas kupić 31,25 flaszki Ludowej w miesiącu dodatkowo. Wypasik.

Ponoc w najnowszym filmie James Bond tytułowego bohatera ma zagrac pijaczyna a dziewczynę Bonda łowca. To będzie najstarsza dziewczyna agentabjak do tej pory.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

109.243.27.
Klub Senior Cafe

Brawo Sadyllo, pierwszy raz jestem tego samego zdania co ty. to dla ciebie idealne miejsce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Gdynianin

Trzeci półd*pek to już patologia.

Liczysz na publikę z gimbazy?
Większość Forumów umie sprawdzić adres IP. Mój jest z Playa, a twój z Remontowej, gdzie cieciujesz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

A gdzie moze sie podziac samotny pijak tylko dom spokojnej starosci.

Proszę zablokowac na stale uzytkownika Sadyl.

Ten jak zwykle skamle.
Gdyby to zależało od wesołej gromadki prawo do zabierania głosu mieliby tylko ci myślący prawomyślnie. Tak jak i prawo do pracy. Dla mających inne poglądy wyrzucenie z pracy byłoby najłagodniejszą karą i dopiero początkiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (332 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry