Widok

Atak barbarzyńców

Czy można pozwolić prywatnej korporacji, żeby się tu szarogęsiła i ustalała co nam wolno, a co nie ?
Ja jestem zdania, że Polacy nie gęsi i swoją kulturę mają, zbędna nam jest kultura korporacyjna "barbarzyńców," jak określił Szwedów ich premier w r. 2006: "Tylko barbarzyństwo jest auyentycznie szwedzkie, cały dalszy rozwój został przyniesiony z zewnątrz". No i to barabrzyństwo teraz eksportują do nas.

http://niepoprawni.pl/blog/zetjot/puscic-ikea-w-skarpetkach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

On nie ma co ze soba zrobic. Nie ma kolegow, przyjaciol. Musial ich szukac w necie. To taki lowca tylko mlodszy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niezmiernie bawi mnie gdy Krzyż swoim mentorskim tonem wcina się w dyskusje-pałowanie na forum, z góry wiedząc o tym, że spłyną na niego odłamki i bryzgi g*wnego ( wiem że brakuje litery) nurtu dyskusji. Tajemnicą jest zaś to, co nim powoduje. Masochizm czy inne bardziej lub mniej wysublimowane zboczenie. Do historii przejdzie jego nadmierne podekscytowanie graniczące z ekstazą, gdy umawiał się na oklepanie buzi swojemu interlokutorowi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję.
Twierdzisz że twoja działalność jest reakcją na słowotok łowcy (choć ja uważam że jesteś chamem i prostakiem kompensującym sobie internetową agresją własne braki). Uznaj więc że moje zachowanie jest reakcją na twoje chamstwo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przypomnij sobie, analfabeto wtórny, a może i pierwotny, sprawę trotylu na wraku Tupolewa"
Jestem niedorozwiniętym umysłowo d**ilem, oto co przekazuje nam prawda poprzez swoją radosną tfórczość na tym forum.
Po prostu musiałem zniżyć się do twojego poziomu. Z durniami twojego pokroju nie da się inaczej.
Wyrywanie z kontekstu kilku słów tak aby całkowicie zmienił się sens wypowiedzi działa tylko na tobie podobnych i**otów.
nie zamierzam z tobą o tym dyskutować bo jesteś na to zbyt ograniczony.
Taki niedowartościowany kmiot jak nie ma innego sposobu na podniesienie sobie samooceny i rozładowanie frustracji.

Kolejne wyrwane z kontekstu kulturalne wypowiedzi pająka.
Przypomnijmy, że to człowiek, który walczy z chamstwem w sieci.
Gratuluję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miało być w pierwszym zdaniu wiem że nie ja to napisałem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

"Dobrze wiesz, że są to słowa twojego kolesia łowcy, które ci się podobają."

Wiem że nie kantor napisałem mimo że wszystkim próbujesz wmówić że jest inaczej. Tego czy mi się one podobają wiedzieć nie możesz a nie zamierzam z tobą o tym dyskutować bo jesteś na to zbyt ograniczony.

"PS. różnica między nami jest prosta. Mi to forum jest do niczego niepotrzebne."

Mocne słowa jak na kogoś kto dniami i nocami obraża innych onanizując się przy tym do monitora.

"Jestem tu po to żeby reagować na to co pisze łowca i wasza banda."

Jesteś tu po to żeby podnosić sobie zaniżoną samoocenę.

"Jeśli to się skończy to mnie tu nie będzie."

Będziesz. Taki niedowartościowany kmiot jak nie ma innego sposobu na podniesienie sobie samooceny i rozładowanie frustracji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Przypomnij sobie, analfabeto wtórny, a może i pierwotny, sprawę trotylu na wraku Tupolewa"

Wskaż gdzie i kiedy napisałem powyższe słowa.
Dobrze wiesz, że są to słowa twojego kolesia łowcy, które ci się podobają.

Własnego chamstwa nie dostrzegacie ale jakże chętnie widzicie je u innych. Nie ma to jak mieć podwójne standardy. Hipokryci górą.
Dokładnie tak jest z tobą. Piszesz o walce z chamstwem w necie a miesiąc czy dwa później dajesz popis chamstwa taki, że się niedobrze robi. Potem to zarzucasz innym. Ty jesteś hipokrytą.

PS. różnica między nami jest prosta. Mi to forum jest do niczego niepotrzebne. Jestem tu po to żeby reagować na to co pisze łowca i wasza banda. Jeśli to się skończy to mnie tu nie będzie.
Dla ciebie to forum jest cholernie ważne - tu masz jedynych przyjaciół, dla nich robisz ogniska itp.
Ja do prowadzenia rozmów i dyskusji mam prawdziwych przyjaciół i znajomych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Przypomnij sobie, analfabeto wtórny, a może i pierwotny, sprawę trotylu na wraku Tupolewa"

Wskaż gdzie i kiedy napisałem powyższe słowa.
Własnego chamstwa nie dostrzegacie ale jakże chętnie widzicie je u innych. Nie ma to jak mieć podwójne standardy. Hipokryci górą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

>Wyrywanie z kontekstu kilku słów tak aby całkowicie zmienił się sens

Faktycznie, należałoby osadzić te kwestie w głębszym kontekście, co nie zmienia znaczenia tego, co napisałeś.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przypomnij sobie, analfabeto wtórny, a może i pierwotny, sprawę trotylu na wraku Tupolewa"
Jestem niedorozwiniętym umysłowo d**ilem, oto co przekazuje nam prawda poprzez swoją radosną tfórczość na tym forum.
Po prostu musiałem zniżyć się do twojego poziomu. Z durniami twojego pokroju nie da się inaczej.
Wyrywanie z kontekstu kilku słów tak aby całkowicie zmienił się sens wypowiedzi działa tylko na tobie podobnych i**otów.

Powyżej wyrwane z kontekstu kulturalne wypowiedzi pająka, które w kontekście dla niego właściwym miały być serdecznym pozdrowieniem a nie zwykłym chamstwem.

Następny inteligentny inaczej się odezwał. Nie chcę być opatrznie zrozumiany więc napiszę wprost. Wyrywanie z kontekstu kilku słów tak aby całkowicie zmienił się sens wypowiedzi działa tylko na tobie podobnych i**otów. Zresztą tak przypuszczałem że zabłyśniesz czymś takim. Na nic lepszego przecież cię nie stać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

@krzyż
>jestem niedorozwiniętym umysłowo d**ilem,

Żadko to robię, ale w tej materii przyznam ci rację.
Rzeczywiście to właśnie nam przekazujesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po prostu musiałem zniżyć się do twojego poziomu. Z durniami twojego pokroju nie da się inaczej

Brawo pająku.
A teraz wracaj do przekładania papierków.

"Powyższe to deklarowana walka pająka z chamstwem w sieci."

Po prostu musiałem zniżyć się do twojego poziomu. Z durniami twojego pokroju nie da się inaczej Jakakolwiek merytoryczna dyskusja z trollem nie jest możliwa. No i po raz kolejny udowodniłeś że w poprzednim wpisie napisałem prawdę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Powyższe to deklarowana walka pająka z chamstwem w sieci.

Co więc ty pokazujesz? Tylko to, że potrzebna ci pomoc psychiatryczna.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Poglądy, które popiera pająk krzyżak:
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten jak zwykle skamle.
Gdyby to zależało od wesołej gromadki prawo do zabierania głosu mieliby tylko ci myślący prawomyślnie. Tak jak i prawo do pracy. Dla mających inne poglądy wyrzucenie z pracy byłoby najłagodniejszą karą i dopiero początkiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proszę zablokowac na stale uzytkownika Sadyl.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A gdzie moze sie podziac samotny pijak tylko dom spokojnej starosci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry