Widok
Jest dobrze
Dynamiczny, sugestywny, zabawny, dobrze zagrany (brawo Popławska!) i świetnie zmatowany. O naszej niecierpliwości i znużeniu codziennością, o naszym egoizmie i konformizmie, o braku uwagi dla innych i w ogóle braku ważności, o powierzchownym, nieświadomym życiu.... Po prostu fajne kino - ku przestrodze!
Zabójczy!
Nie myślałam, że którykolwiek z polskich filmów będzie w stanie mnie zdobyć. Mamy chyba błędne przekonanie, że rodzima kinematografia nie ma się najlepiej."Atak Paniki" jest najlepszym dowodem, że Polak potrafi! I to lepiej niż niejeden Hollywódzki reżyser/producent/aktor. Dynamiczna i porywająca produkcja, stojąca przede wszystkim fenomenalnym finałem. Ważne, jak się kończy - a "Atak Paniki" robi to dobrze!
Świetny!
Bardzo dobry film - mądry, ale nie moralizatorski, bardzo zręcznie odzwierciedla obecną rzeczywistość, to, czym faktycznie żyją ludzie i jak łatwo mogą sobie pogmatwać losy. Choć to nie komedia, to śmiałam się wiele razy, tak jak w życiu, gdy spojrzę na różne wydarzenia z dystansu.
Wartka akcja, urozmaicone wątki - opowieść wciąga i zaskakuje do ostatniej minuty.
Polecam, warto obejrzeć :)
Wartka akcja, urozmaicone wątki - opowieść wciąga i zaskakuje do ostatniej minuty.
Polecam, warto obejrzeć :)