Widok
byliśmy z dziewczyną na tym, fajna zabawa, humor nieprostacki, nienachalny
nastawieni byliśmy troche nieufnie, sceptycznie, ale jesteśmy miło zaskoczeni, fajny ten Damięcki, rewelacyjna Popławska, świetną ma role przy kolacji, a jej reakcja na deser jest niepowtarzalna, (notabene siostra w serial Wataha też dawała rady) no I cała reszta moim zdaniem też jako całość super wyszła, naprawdę nie zawiedziecie się, polecam, polska komedia !
Atak paniki
atak paniki nas ogarnął, gdy oglądaliśmy z mężem ten komediowo ujęty dramat nieporozumień. Oboje byliśmy jednomyślnie zdegustowani stwierdzając, że gdyby nie bluzgi i wulgaryzmy, to dialogi byłyby o połowę krótsze. Natłok bluzgów jest tak męczący, że powoduje opór, zniechęcenie i negatywne emocje. A MIAŁO BYĆ ZABAWNIE? A WYSZŁO JAK ZAWSZE. Mam wrażenie , że polska kinematografia nie ma nic do zaoferowania prócz płytkich dialogów, oszczędnie kręconych w pośpiechu scen, i steku przekleństw. Ja się nie ubawiłam, przeciwnie wyszłam bardzo rozczarowana. Wątki można było rozbudować i wzbogacić. "Dzikie historie" - to niedoścignione mistrzostwo gatunku z czym nie ma nic wpólnego "Atak paniki"