Widok

Atrakcje na weselu- nietypowe

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym aby na moim weselu była jakaś dodatkowa atrakcja, coś co goście by zapamiętali na długo , z czym się wcześniej nie spotkali.
Czy ma ktoś pomysł na coś nietuzinkowego??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz wszyscy stawiają na widowiskowość, nie wiem po co.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na moim był pokaz barmański. Goście zadowoleni, są ekstra wspomnienia, ale zawsze zwracaj uwagę, żeby to był ktoś profesjonalny. U nas był Speedbar i jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja przyjaciółka wpadła na genialny pomysł i wypożyczyła dla nas aparat Instax Mini wraz z akcesoriami więc mamy z wesela mnóstwo fajnych zdjęć :D które teraz są w specjalnym albumie, w którym każdy gość napisał coś od siebie - wspaniała pamiątka

Ramki społecznościowe a la insta lub facebook, świetna zabawa i pamiątka, u mnie sprawdziło się idealnie. https://www.fotoramki.eu

U mojej kuzynki na weselu był Dawid Krzyżowski. Zajmuje się on freestylem z piłką. Zrobił naprawdę świetny pokaz, mnóstwo sztuczek, muzykę dobrał pod okoliczność i także rekwizyty. Naprawdę było to coś oryginalnego i gościom się podobało. Mi także , więc polecam. Z tego co wiem może też zrobić warsztaty dla dzieci jeśli będziesz jakieś zapraszać lub też konkursy. Tutaj masz więcej info http://www.dkfreestyle.pl/

Szczudłate anioły mają marketing na najwyższym poziomie... :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajny to pomysł na wesele katalonia:). Ja już wesele miałam i u mnie właśnie szczudlate anioły były i to też było ciekawe i nam się bardzo podobało, ale Twój pomysł teżmi się podoba. Co do samych aniołów to warto je mieć w tak ważnym dniu jak wesele, bo są piękne, niepowtarzalne i zdjęcia z nimi to zawsze jednak coś innego niż standardowo, a zarazem to coś pięknego!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

U mnie na weselu zamiast pierwszego tańca zrobiliśmy show, w którym brali też udział świadkowie i druhny. Zaczęliśmy klasycznie, potem nagle zmiana muzyki, zmiana stylu no i dodatkowe osoby. Goście byli zachwyceni i mówili, że nigdy czegoś takiego nie widzieli. Choreografii nauczyliśmy się Studiu Tańca Szczepan. Oprócz niespodzianki dla gości była to też super przygoda dla nas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Heh, aniołki świetny pomysł! Też właśnie rozglądam się za jakimiś atrakcjami na moje wesele i aniołki wydają się być bardzo ok. pomysłem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Załóżmy klkub miłośników aniołków:):). U nas na weselu również byli. Zajechali aż w góry. Mieliśmy iście anielski ślub i wesele:).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nasze wesele również Aniołki zaszczyciły swoją osobowością:). MNie się podobało. Było tak, jak sobie wymarzyliśmy. Po minach gości widać było, że też są zadowoleni:).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

Anioły na weselu to coś wspaniałego. po prstu mieliśmy anielskie wesele:). Było mnustwo śmiechu, ale i wzruszeń. POlecamy wszystkim parom!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18

Też tak uważam! U nas na weselu były tylko Aniołki na szczudłach i były fajną i oryginalną atrakcją.

Z atrakcjami nie można przesadzac, bo ludzie przede wszystkim przychodzą się pobawić i zjeść coś dobrego. Żadne tam balety, skecze itp zupełnie na wesele nie pasuje. Fajną opcją są aniołki szczudlate, bo fajnie bawią się z gośćmi a przy tym nie są nachalne. Każdy znajdzie coś dla siebie! Jest i atrakcja i jest swobodna zabawa dla gości bez jakiegoś wielkiego przepychu i zwyczajnej przesady.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

Jeśli chcecie atrakcje weselne, to zamówcie aniołki z KlaunnPolska. Będzie świetna zabawa i fajna atrakcja.

No księga gości ze zdjęciami fajna sprawa bardzo dobra atrakcja my mieliśmy z http://www.naszapracownia.pl warto właśnie sobie taką księgę zamówić jest to fajna pamiątka po latach się świetnie wraca do takiej księgi. Warto dlatego sobie takie coś wykonać nie jest to drogie a na prawdę super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Widzisz, i to właśnie miałam na myśli- brak wyczucia i "uatrakcyjnianie" na siłę. Problem widzę w tym, że wiele osób właśnie tego wyczucia nie ma. Nie czepiam się rzeczy zrobionych ze smakiem i w dobrym stylu, ale takich widziałam w swym życiu na weselach naprawdę niewiele. Zwykle jako gość weselny czułam się właśnie przymuszana do obejrzenia czy robienia na komendę czegoś, na co absolutnie nie miałam ochoty. Stąd moja wypowiedź, która wywołała taką burzę ;-)

Naprawdę uważam, że jeśli towarzystwo jest zgrane, jedzenie smaczne, a muzyka porywa do tańca, niczego więcej nie trzeba. Ale nie będę się powtarzać ;-) Pozdrawiam wszystkich niebawem Ślubujących :)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

jeśli chodzi o takie atrakcje to polecam http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Atrakcje-weselne/

nie wiem, czy jest to bardzo nietypowe, ale tylko raz się spotkałam z taką atrakcją. Pan młody stał na środku parkietu, a goście wokół niego w kółku i musieliśmy naśladować ruchy taneczne Młodego. Było super, bo facet ma poczucie humoru i wyszły straszne połamańce :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 22

Co jest złego w dymie czy fajerwerkach? Zgadzam się, "zabawy" na siłę, wyciąganie gości na środek i zmuszanie do nieciekawych "animacji" jest beznadziejne. Ale na przykład pierwszy taniec jest na weselu elementem obowiązkowym. Dodatkowe uatrakcyjnienie tego wydarzenia na przykład sztucznym dymem czy pokazem fajerwerków wprowadzi ciekawy, właśnie niezapomniany nastrój. Zobacz sobie przykładowe nagranie takiego pokazu, nazywa się "spektakularny taniec" na stronie pyro-tech.pl, słychać nieukrywany zachwyt gości na początku pokazu. Co prawda tutaj świetnie dobrano muzykę i duży wpływ miał też element zaskoczenia. Moim zdaniem właśnie tu leży szkopuł - w odpowiednim wyczuciu. Wymuszanie na kimś pewnych zachowań zawsze będzie źle odbierane. Ale dym, fajerwerki czy zabawy wprowadzone z wyczuciem, bez przymusu to świetna atrakcja weselna. Nie każdy przychodzi na wesele tylko się najeść i pogadać czy nawet potańczyć. Są osoby, które chciałyby też zobaczyć coś nowego i ciekawego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 22
do góry