Widok

Aube

Przyznaję rację.
Czekolada to nałóg...Właśnie zajadam jej trzeci kilogram, i nie mam jeszcze dość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

iks

To, co ty nazywsz grzecznością, ja nazywam grubiaństwem....

"...zjedzcie mnie sexualnie, wowczas dobrze zrobi wam to na cere i samopoczucie.Zamiast kremikow bede i odzywek na wloski." A podobno masz wspaniałą kobietę, która w zupełności ci wystarcza.... może pokażesz jej to co tu do nas napisałeś i podyskutujecie sobie wspólnie o tym...?

Iksiu, to co ty o mnie piszesz zadziwia i czasem denerwuje mnie swoim idiotyzmem, ale w żaden sposób nie rani. Tak samo, jak nie rani uczuć komar gryzący w ramię. Staraj się, staraj...>:)
Oceniaj dalej osoby, o których nie masz pojęcia (Agentkę na przykład), w sposób tak bezsensowny jak dotychczas. Tym głośniej będziemy się śmiać.
Nie powstaniesz z prochu, bo po prostu tego nie potrafisz.

Czekolade juz wysylam wirtualnie :-)))

Tone i jeszcze dwa kilogramy:-)A niech tam, to na zdrwoeie i twoja rozkosz:-)

Salatke sam uwielbiam:-)

A wiec ci jej nie oddam, wybacz.nawet za yhm no za to ;-) Hi ha he Hrr

Gajo:-)))

No to ja oddam ci cale swoje zapasy za usmiech tylko :-))) Ale w moim kierunku:-)A niech sie dziwia inni, ze nie chce czegos wiecej :-)))To idioci.

zwierzu.

Cytat , ksiazke i film ze zdaniem "na zachodzie bez zmian' znam bardzo dobrze :-)A moje wyrwane , wartosciowe, zdania o milosci nie byly przypadkowe i nie bylo rowniez przypadkiem nawzajem sie znoszace okreslenia milosci.Taka jest milosc zwierzu.I dlatego tak, a nie inaczej ja przedstawilem nie swoimi slowami.Niektorym chyba brakowalo moich wulgarnych okreslen, ciesze sie ze tobie -nie :-)

Romeo!

Cóż gratuluję Ci.
Tylko uważaj- dwa miesiące to taki wiek w, którym dzieci zaczynają grać w kasynie przez internet, robić drogie zakupy i wydawać kupę szmalu...Uważaj!!!

Jaka ta dyskusja jest żenująco płytka

Niżej zostały wstawione cytaty w takiej ilości, a na temat jednego moglibyśmy dyskutować długo, na temat znaczenia, emocji któe wywołuje. A tu jedyniebezsensowne przerzucanie się złosliwościami. Wstawcie tu cytat, jeden ważny dla was cytat, zapytajcie się innych dlaczego taki a nie inny?

XXX
Dlaczego pisałeś tyle cytatów o miłości? Niektóre z nich zaprzeczały innym. Czy to przypadkowy ich zbiór? czy chciałeś coś tym przekazać?

Cytat z na zachodzie bez zmian jest piękny, jest niesamowitym podsumowaniem całej książki w kilku linijkach.Tyle treści w tych słowach.

Czy czuliście sie kiedyś tak?

I nie

pochlebiaj sobie, bo to amoralne d***czko.W twoim wykonaniu amoralne :-)

Ciebie obrazic?

Ciebie d***czko obrazic?Przeciez po tobie kazdy szlam splywa jak po wodospadzie niagara :-)A wiec czym sie masz i ja mam przejmowac d***czko?No czym?Tymi paroma ladnymi wyrazikami?No az taka zgniusniala jestes?taka kretynka?
Hi Ha he Hrr

Wy jakies poj***?

Poj*** z kosciola siodmego dnia?No tak, poj*** tylko:-) A wiec wam wybaczam, bo nie wiecie co czynicie :-)))

Iksik

Skarbeńku, czy Ty próbujesz mnie obrazić, czy tylko tak mi się wydaje?
Jakieś niesmaczne są te Twoje przytyki i kompletnie bez polotu.Wygląda jakbyś miał jakiś kompleks(niższości) w stosunku do mojej osoby.
Może łyknij nerwosolu, co?!Przyda Ci się...

Co to za idioci?

Co to za idioci gwiazduja wyraz "d***czka" czyzby byl az tak wulgarny?No nie, co za kretyni Hi Ha He Hrr

I milczec masz nie pytana!

Taka twoja rola d***czko.

D***czko:-)

A kto tu mowil o podobaniu?Ty masz tylko sprzatac, podawac i odbierac podawane.Nic wiecej :-))

Iksik

Ty mi się nie podobasz skarbeńku.

Romeo:-)

Gratulacje tatusiu!Kochaj synka.Nie daj zrobic mu krzywdy!Nigdy!
czesc:-)

malutka

Sorry ale jakos moje IP nie chcialo wchodzic, wiec skorzystalem z twojego:-)Wiesz co to IP? Nie martw sie, a szorstki jestem nie dla wszystkich :-)

Stworek!

Czy ty nie potrafisz byc grzeczniejsza?Przeciez ja jestem i to ci nie wystarcza?!czego ty chcesz do k**** nedzy?mam znowu mieszac cie z blotem?Masochistka jestes?Nie?A wiec sie zamknij do cholery, albo nie pisz w ten sposb do mnie!

:)))

A mój synek skończył dzisiaj 2 miesiące... :)))

jejku, iks

bedziesz już grzeczny, czy znów mam wjechać ci boleśnie na ego?

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry