Widok
iks
To, co ty nazywsz grzecznością, ja nazywam grubiaństwem....
"...zjedzcie mnie sexualnie, wowczas dobrze zrobi wam to na cere i samopoczucie.Zamiast kremikow bede i odzywek na wloski." A podobno masz wspaniałą kobietę, która w zupełności ci wystarcza.... może pokażesz jej to co tu do nas napisałeś i podyskutujecie sobie wspólnie o tym...?
Iksiu, to co ty o mnie piszesz zadziwia i czasem denerwuje mnie swoim idiotyzmem, ale w żaden sposób nie rani. Tak samo, jak nie rani uczuć komar gryzący w ramię. Staraj się, staraj...>:)
Oceniaj dalej osoby, o których nie masz pojęcia (Agentkę na przykład), w sposób tak bezsensowny jak dotychczas. Tym głośniej będziemy się śmiać.
Nie powstaniesz z prochu, bo po prostu tego nie potrafisz.
"...zjedzcie mnie sexualnie, wowczas dobrze zrobi wam to na cere i samopoczucie.Zamiast kremikow bede i odzywek na wloski." A podobno masz wspaniałą kobietę, która w zupełności ci wystarcza.... może pokażesz jej to co tu do nas napisałeś i podyskutujecie sobie wspólnie o tym...?
Iksiu, to co ty o mnie piszesz zadziwia i czasem denerwuje mnie swoim idiotyzmem, ale w żaden sposób nie rani. Tak samo, jak nie rani uczuć komar gryzący w ramię. Staraj się, staraj...>:)
Oceniaj dalej osoby, o których nie masz pojęcia (Agentkę na przykład), w sposób tak bezsensowny jak dotychczas. Tym głośniej będziemy się śmiać.
Nie powstaniesz z prochu, bo po prostu tego nie potrafisz.
zwierzu.
Cytat , ksiazke i film ze zdaniem "na zachodzie bez zmian' znam bardzo dobrze :-)A moje wyrwane , wartosciowe, zdania o milosci nie byly przypadkowe i nie bylo rowniez przypadkiem nawzajem sie znoszace okreslenia milosci.Taka jest milosc zwierzu.I dlatego tak, a nie inaczej ja przedstawilem nie swoimi slowami.Niektorym chyba brakowalo moich wulgarnych okreslen, ciesze sie ze tobie -nie :-)
Jaka ta dyskusja jest żenująco płytka
Niżej zostały wstawione cytaty w takiej ilości, a na temat jednego moglibyśmy dyskutować długo, na temat znaczenia, emocji któe wywołuje. A tu jedyniebezsensowne przerzucanie się złosliwościami. Wstawcie tu cytat, jeden ważny dla was cytat, zapytajcie się innych dlaczego taki a nie inny?
XXX
Dlaczego pisałeś tyle cytatów o miłości? Niektóre z nich zaprzeczały innym. Czy to przypadkowy ich zbiór? czy chciałeś coś tym przekazać?
Cytat z na zachodzie bez zmian jest piękny, jest niesamowitym podsumowaniem całej książki w kilku linijkach.Tyle treści w tych słowach.
Czy czuliście sie kiedyś tak?
XXX
Dlaczego pisałeś tyle cytatów o miłości? Niektóre z nich zaprzeczały innym. Czy to przypadkowy ich zbiór? czy chciałeś coś tym przekazać?
Cytat z na zachodzie bez zmian jest piękny, jest niesamowitym podsumowaniem całej książki w kilku linijkach.Tyle treści w tych słowach.
Czy czuliście sie kiedyś tak?