Widok

Aube

Przyznaję rację.
Czekolada to nałóg...Właśnie zajadam jej trzeci kilogram, i nie mam jeszcze dość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaraz bedzie

forpoczta, to takie sprawdzanie ustawien :-) Okolo 20 wpisow za jednym zamachem.To , jak mi napisano, udroznienia portow, by pozniej poszly wlasciwe bity z tysiacami postow Hi Ha He hrr

No, trzymajcie sie mocno :-)

Powiedziane w powietrze

Niektorzy nie musza miec miesiaczki zeby wolno myslec i nie rozpoznawac drwiny w slowach.

Nawet przy firpoczcie

nie da sie normalnie pisac :-) Co mnie w ogole w tym wypadku nie obchodzi, bo nadal nie jestem wysluchiwany Hi ha he Hrr

Zabawna ta wypowiedz

swira papasmixera He Ha Hi Hrr

Dr Hannibal Lecter

Alez przedmiot (podmiot...? Eeee, nie badzmy az tak laskawi) naszej rozmowy jest tu na Krucjacie Za Swieta Sprawe. Tak to przynajmniej postrzega. Tak bylo rowniez, kiedy pisal jako "Anty ego zlego".
Zna cala sytuacje tak, jak mu ja opowiedziano. Jednostronnie. Widzi Hyde Park i nas poprzez oczy pewnej osoby, ktora czesto pisze boldem i czesto dzieje jej sie krzywda. To by po czesci wyjasnialo agresywne nastawienie naszego przedmiotu. Wszak to nie on jest tu zly. On jest tylko Obronca Ucisnionych. Ucisnionych przez nas, przez nasza klike, naturalnie.
Nalezy wziac pod rozwage, jak bardzo bolesnie mozna kogos ucisnac, bedac z tym kims po prostu szczerym.

Stworku

Osoby psychotyczne, szukające winy za niepowodzenia poza sobą z łatwością mogą ulec złudzeniu tępienia czegoś w imię dobrej sprawy. Najcześciej jednak są oni strasznymi hipokrytami, walcząc z czymś, o jakąś ideę często łamią bronione przez siebie zasady, ponieważ nie zauważają swoich błędów , a nawet może nie są w stanie ich zauważyć, ze względu na mechanizmy obronne. Zauważenie tych błędów spowodowałoby zniszczenie ich własnego poczucia własnej wartości, a często też poczucia wyższości, które zazwyczaj jest zupełnie bezpodstawne. Takie poczucie własnej wartości budowane na fikcji łatwo się załamuje w obliczu faktów, co prowadzi poprzez broniące przed tym mechanizmy obronne do zafałszowania, czasem dość poważnego postrzegania rzeczywistości.

Dam wam troszke popisac

by moc pozniej posmioac sie z psychologicznych bredni papasmixera pierwszego i innych swirujacych Hi ha he hrr

Stworku

Przyjrzyj sie jego reakcjom. Jaki ładunek emocjonalny musi on wiązać z HP, że mimo tylu niepowodzeń w paraliżowaniu tej strony wiąż tu wraca i próbuje dalej. On wciąż próbuje utrzymywać siebie i nas w przekonaniu że to on kontroluje sytuacje (patrz ponizszy wpis). Ciekawe jak będą ewoluowały jego uczucia w trakcie jego izolowania i wyciszania. Jak szybko przez etap pewności siebie potem irytacji, złości przejdzie do stanu beznadziejności, czy będzie tam po drodzę może rezygnacja już na wcześniejszym stadium, czy dojdzie aż do desperacji. A może posunie sie do jakiegoś nieprzemyślanego kroku który zakończy jego bytność na wolności. Na załamanie chyba nie ma co liczyć, raczej bym się skłąniał do hipotezy że w pewnym momencie po prostu zrezygnuje , stwierdzając że nie jest to miejsce warte jego uwagi.

xxx

ogrodek na zime trzeba przekopac...

Stworku

aby miło było przygrywa man Hajime Mizoguchi - Keel,
to chyba z Jin Roh.

Agentko

posłuchaj "Seal", z tego samego filmu. Rozsmarowujący....

malutka,sorry

za uzywanie twojego adresu, ale nim tak latwo sie pisze i tak fajnie widac po sprawdzeniu dojscia do hyde parku.No i jest z Gdanska co najwazniejsze :-)

Stworek

Mam do Ciebie pytanie
Ile odcinków ma Hellsing-ten niemiecki??
Ty się chyba oriętujesz...

czlowieczku

masz racje, czas na porzadki w ogrodku, ale to dopiero jutro, dzis jest juz za pozno :-)
Nie martw sie , nie naskakuje na takich jak ty, a przeczytalem dawno temu, ze masz podobne zajecie do K.NN. :-)

I milo takich spokojnych jak ty

poczytac:-) Bez szkalowania tych niewinnych istotek :-)
Nie zauwazylem bys kiedykolwiek kogos obrazil, nawet najladniejszymi slowkami czlowieczku.A wiec ja nie mam najmniejszego zamiaru ciebie obrazac, pomimo tych psychologicznych bzdur ktore wypisije papasmixer :-) Nie mam osobowosci psychotycznej, nie jestem niebezpieczny Hi Ha He hrr Chyba, ze to dotyczy takich, jak ci zawiadujacy tym miejscem :-)
pa.Trzymajcie sie WY-CI inni, ci wrazliwi naprawde :-)

Ławo

Ponieważ odcinki Hellsinga są krótkie (22 minuty), myślę że niemiecki Hellsing ma tyle samo odcinków co normalny (tzn. nie dzielono odcinków na mniejsze... nie wiem, czy coś podobnego w ogóle ma miejsce, ale przyszła mi do głowy taka ewentualność)
Normalny Hellsing ma 13 odcinków.
Osobiście uważam, ze to o wiele za mało. Ale podobno już trwają prace nad drugą serią :)

Stworku :-)

Pozwililem ci w spokoju odpiwedxziec na zapytanielawy przysieglych :-)taka byla i jest moja wola i tylko moja.Nikogo wiecej.Wiec nie rob ze mnie i ty osobowosci psychotycznej i kolejny raz jakas tam literowke uznal za wlasciwe slowo, widzialem jak to sie dzialo z K.NN. Hi Ha He Hrr

Co!!!

Następna seria...
Znów mam po co żyć!!!
Dzięki, 13 odcinków-teraz powinien lecieć 10-ty,
znasz może jakieś inne anime w stylu tego??

Stworku :-)

Pozwililem ci w spokoju odpowiedziec na zapytanie lawy przysieglych :-)Taka byla i jest moja wola i tylko moja.Nikogo wiecej.Wiec nie rob ze mnie i ty osobowosci psychotycznej i kolejny raz nie wmawiajcie mi jakiejs tam literowki uznajac ja za wlasciwe slowo, widzialem jak to sie dzialo z K.NN. Hi Ha He Hrr

Ps.Teraz jest poprawnie, bez literowek i bledow Hi Ha He Hrr

xxx

Słuchaj, uważam że Stworek umie bronić się sama...ale nawet gdybyś strasznie zakłócał tą rozmowę to jeśli bym kogoś ładnie poprosiła to ona odpowiedziała by mi gdzie indziej, daj se na luz co??

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry