Widok
Ławo
"Vampire Princess Miyu", chociaż jest delikatniejsze, a z nie-seriali cudowne, niesamowicie rysowane jest "Vampire Hunter D". W razie czego mogę przegrać. ;)
Podobno niedługo ma wyjść przetłumaczona wersja mangi (komiksu) Hellsing! Już się nie mogę doczekać, bo manga jest podobno lepsza od serialu, bardziej dzika. Czyli coś, co stworki lubią najbatrdziej.
PS: Widziałać Miasteczko Halloween (The Nightmare Before Christmas)?
Podobno niedługo ma wyjść przetłumaczona wersja mangi (komiksu) Hellsing! Już się nie mogę doczekać, bo manga jest podobno lepsza od serialu, bardziej dzika. Czyli coś, co stworki lubią najbatrdziej.
PS: Widziałać Miasteczko Halloween (The Nightmare Before Christmas)?
laweczko,no
przestan prosze, nie czytasz? Hi ha he Hrr przeciez mi chodzi o te miejsce, a nie o jakies gg lub inne swinstwo, ktorego nie uzywam :-) O ten hyde park mi jedynie chodzi i taka byla moja wola, by ci odpowiedziala bo wyczytalem ze was to bardzo interesuje.A wiec nie atakuj mnie, a sobie przemysl to co napisalem w tej chwili :-)
Stworku :-)
Pozwolilem ci w spokoju odpowiedziec na zapytanie lawy przysieglych :-)Taka byla i jest moja wola i tylko moja.Nikogo wiecej.Wiec nie rob ze mnie i ty osobowosci psychotycznej i kolejny raz nie wmawiajcie mi jakiejs tam literowki uznajac ja za wlasciwe slowo, widzialem jak to sie dzialo z K.NN. Hi Ha He Hrr
Ps.Teraz jest poprawnie, bez literowek i bledow Hi Ha He Hrr
No teraz na pewno jest poprawnie :-)
No teraz na pewno jest poprawnie :-)
Stworku :-)
Pozwililem ci w spokoju odpowiedziec na zapytanie lawy przysieglych :-)Taka byla i jest moja wola i tylko moja.Nikogo wiecej.Wiec nie rob ze mnie i ty osobowosci psychotycznej i kolejny raz nie wmawiajcie mi jakiejs tam literowki uznajac ja za wlasciwe slowo, widzialem jak to sie dzialo z K.NN. Hi Ha He Hrr
Ławo
Ponieważ odcinki Hellsinga są krótkie (22 minuty), myślę że niemiecki Hellsing ma tyle samo odcinków co normalny (tzn. nie dzielono odcinków na mniejsze... nie wiem, czy coś podobnego w ogóle ma miejsce, ale przyszła mi do głowy taka ewentualność)
Normalny Hellsing ma 13 odcinków.
Osobiście uważam, ze to o wiele za mało. Ale podobno już trwają prace nad drugą serią :)
Normalny Hellsing ma 13 odcinków.
Osobiście uważam, ze to o wiele za mało. Ale podobno już trwają prace nad drugą serią :)
I milo takich spokojnych jak ty
poczytac:-) Bez szkalowania tych niewinnych istotek :-)
Nie zauwazylem bys kiedykolwiek kogos obrazil, nawet najladniejszymi slowkami czlowieczku.A wiec ja nie mam najmniejszego zamiaru ciebie obrazac, pomimo tych psychologicznych bzdur ktore wypisije papasmixer :-) Nie mam osobowosci psychotycznej, nie jestem niebezpieczny Hi Ha He hrr Chyba, ze to dotyczy takich, jak ci zawiadujacy tym miejscem :-)
pa.Trzymajcie sie WY-CI inni, ci wrazliwi naprawde :-)
Nie zauwazylem bys kiedykolwiek kogos obrazil, nawet najladniejszymi slowkami czlowieczku.A wiec ja nie mam najmniejszego zamiaru ciebie obrazac, pomimo tych psychologicznych bzdur ktore wypisije papasmixer :-) Nie mam osobowosci psychotycznej, nie jestem niebezpieczny Hi Ha He hrr Chyba, ze to dotyczy takich, jak ci zawiadujacy tym miejscem :-)
pa.Trzymajcie sie WY-CI inni, ci wrazliwi naprawde :-)