Widok

Aube

Przyznaję rację.
Czekolada to nałóg...Właśnie zajadam jej trzeci kilogram, i nie mam jeszcze dość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gaja

pojemna jestes ;)

Tymczasem

szkoda... K.NN. jesli chcesz zeby tak pisac to tak bede...
niesmaczne.... wszystko to...

Tak sobie myślę...

kto wpadnie na pomysł przepisania książki telefonicznej lub encyklopedii w hp ...

admin zrobisz coś z tym?

bacher

a będzie cappucino?

Agentko, Aube

Proponuje zabrac Iksa na bezludna wyspe.
Iks, pomysl....gorace slonce....blekitne niebo... przejrzysta woda.... owoce tropikalne.... soczysta zielen roslinnosci... a na wyspie ty i my. Ty i trzy kobiety. Razem. Nikogo wiecej. Tylko my we czworke i wielki, czarny kociol....

Stworku

zaczynam pilnie studiować książkę kucharską....
w oczekiwaniu na tą czarowną chwilę...

Agentka.Aube,Stworek.Plagiat.Ifcia.

Agentka.Cos ci sie kurba nie podoba?Za dobrze ci bez bluzgania?Nie lubisz sentencji, autorzy cie sie nie podobaja kurba?Ksiazki ci sie zachcialo ?A moze dac lizaka?Albo loda chcesz?To i to akurat mam przy sobie.Uspokoj sie madra d****.To i ja sie uspokoje.W stosunku do ciebie niczego nikomu nie obiecywalem, ale chcialem byc rowniez spokojny, wiec zachowuj sie d**** ladnie, tak ladnie bym byl spokojny!Kapewu???Czy przeliterowac na pareset stron?

Aube.Bede grzecniutki jak nigdy: - ) Dla ciebie rowniez : - )Nie wiem czy wytrzymam w stosunku do tej Agentki, bo to trudna baba i jakas taka pokrzywiona : - (No, ale sie postaram.Ok?

Stworek.Na wyspe powiadasz, tak?No dobrze, ale zamiast zjadac fizycznie, bo staniecie sie grube i wstretne ociekajace tluszczem, zjedzcie mnie sexualnie, wowczas dobrze zrobi wam to na cere i samopoczucie.Zamiast kremikow bede i odzywek na wloski.

Gaja.Ty jakos tak podniecajaco na mnie dzialasz.Za te dwie babki.To chyba przez te tony czekolady : - ) I w ogole, inteligentna z ciebie bestyja : - )

Ifcia.Ty glupia baba jestes? Wcisne jak bedzie mi sie chcialo, ale guziczek, lub zawleczke w twoim staniczku, ktorego nie nosisz : - )A teraz tak dla ciebie specjalnie, bys sie nie zaplakala nacisnelem tez inny guziczek, ale nie placz z tego powodu : - )

Plagiat.Chlopie, wyluzuj !I odpieprz sie : - )A raczej zapieprz : - )Rodzynek jestes w tym towarzystwie ; - )

Ps.Gajo, Stworku i Aube.Ja nie chce z Agentka sie pieprzyc(i solic rowniez nie chce!!!) !.Podczas naszych wyspowych orgii niech ona sie uczy, ale nie gotowania a wspolzycia z wami, nami i zaspakajania innych potrzeb, i niech nam podaje czekolade, i bananki na wzmocnienie !Do czegos innego sie nie nadaje.Niestety.Agentko sorry przepraszam i tym podobne , ale juz tak jest w zyciu.Zabawa jest, przyjemnosc i obowiazki , i nauka.No zrozum to .Pozniej bedzie lepiej.

Fajnie sie pisze tak spokojnie Hi Ha He Hrr

Srarczy?

A moze jakis glosik powie, ze za malo? No problem : - ) Zaleje z paredziesiat, albo pare setek stron tym wpiskiem : - ) No? Moze byc tak? Czy jednak wiecej?
: - )

Tak na wszelki wypadek raz jeszcze:Starczy?

A moze jakis glosik powie, ze za malo? No problem : - ) Zaleje z paredziesiat, albo pare setek stron tym wpiskiem : - ) No? Moze byc tak? Czy jednak wiecej?
: - )

Plagiat

znów czujesz smaki? brzusiek już działa? a bombelki przyjmuje?:-)
znów węszący;)

Gaja

a ma orzeszki?:-)

iks

jesteś durny i niesmaczny jak zwykle.

jejku, iks

bedziesz już grzeczny, czy znów mam wjechać ci boleśnie na ego?

:)))

A mój synek skończył dzisiaj 2 miesiące... :)))

Stworek!

Czy ty nie potrafisz byc grzeczniejsza?Przeciez ja jestem i to ci nie wystarcza?!czego ty chcesz do k**** nedzy?mam znowu mieszac cie z blotem?Masochistka jestes?Nie?A wiec sie zamknij do cholery, albo nie pisz w ten sposb do mnie!

malutka

Sorry ale jakos moje IP nie chcialo wchodzic, wiec skorzystalem z twojego:-)Wiesz co to IP? Nie martw sie, a szorstki jestem nie dla wszystkich :-)

Romeo:-)

Gratulacje tatusiu!Kochaj synka.Nie daj zrobic mu krzywdy!Nigdy!
czesc:-)

Iksik

Ty mi się nie podobasz skarbeńku.

D***czko:-)

A kto tu mowil o podobaniu?Ty masz tylko sprzatac, podawac i odbierac podawane.Nic wiecej :-))

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry