Audi Centrum Gdańsk

Salony samochodowe Autoryzowane serwisy samochodowe ASO Zarządzanie flotą

Gdańsk, Lubowidzka 44

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Likwidacja szkody wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, zero problemów. Pani Aneta załatwiła sprawę najlepiej...
~Wojciech Janczak
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2019

Szymon - opinia wątek zamknięty Lipa ..Lipa .Lipa .Moje Auto trzymali 59 dni ...mimo to nie poradzili sobie z...
~Szymon
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 lutego 2020

M. - opinia wątek zamknięty Używane od audi select: Klienci sprawdzajcie dobrze wszystkie auta z oferty,...
~M.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 listopada 2019

tragedia wątek zamknięty najgorszy serwis w jakim zdarzyło mi się zostawić auto; po przeglądzie...
~Adam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 października 2018

Audi Centrum Gdańsk wątek zamknięty Miałem tę wątpliwą przyjemność skorzystania z w/w serwisu przy okazji...
~DZ
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 października 2017

Czas oczekiwania abstrakcja wątek zamknięty Akcja serwisowa malo byc 3 h wyszlo 5 h czekania oj slabo slabo mozna sie...
~Mp
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lipca 2017

Nie polecam wątek zamknięty Nie dość że długo trzymali mi auto w lakierni bo ponad miesiąc robiąc...
~Paweł
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 marca 2017

W końcu nowy serwis w 3 city wątek zamknięty Nareszcie nowy serwis i normalni ludzie
~Brawo Ty
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 stycznia 2016

salon samochodowy wątek zamknięty latem 2013 roku zakupiliśmy jeepa compassa - auto po jazdach testowych....
~ma
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 stycznia 2014

Polecam wątek zamknięty Polecam gorąca ! W 100 % dopasowano auto do moich oczekiwań. profesjonalnie i...
~Zadowolony Klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 maja 2013

Bardzo zadowolony wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z zakupu FIATA w salonie Plichta. Wybrawszy model i...
~Adam
-

dodano: 27 maja 2013

Nowy samochód a uszkodzony polakierowany wątek zamknięty Zakupiłam nowy samochód i okazało się że auto było uszkodzone i polakierowane...
~Zuzia
-

dodano: 30 listopada 2012

.. wątek zamknięty Sam nie wierzylem. Ale sie przekonalem. Do momentu wplaty zaliczki obiecano...
~Zyczliwy
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 lutego 2012

NIE POLECAM ! wątek zamknięty Jakość obsługi na bardzo niskim poziomie. Obsługa mało kompetentna i...
~Filip
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry