Widok

Augmentin w ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was brała w ciąży Augmentin?? Jestem przeziębiona i lekarz zalecił gdyby przeziębienie nie chciało ustąpić "tradycyjnymi" metodami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam nadal chore zatoki od prawie 2 tyg. i nie chcą ustąpić. Teraz jakiś wirus. Ja brałam jakiś antybiotyk deksocyklinum i ibuprom zatoki. Ale nadal chora:(

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja bralam inny antybiotyk (na bazie amoxycyliny) i dziecko urodzilam zdrowiutenkie, zdaje sie ze augmentin ma podobny sklad, a z tej grupy mozna brac:)
jestem w 30 tygodniu. przeziebienie nie chce usapic od tygodnia. zaczynam podejrzewac zatoki.
przeziebienie czy powazniejsza choroba np zapal. oskrzeli, angina?
jezeli to przeziebienie to bańki, plackeim w łóżku leżeć, malinki, miód, cytryna, herbatka z lipy, czarny bez-sok.
a który to miesiąc/ tydzień ciąży?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry