Widok

Augmentin w ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was brała w ciąży Augmentin?? Jestem przeziębiona i lekarz zalecił gdyby przeziębienie nie chciało ustąpić "tradycyjnymi" metodami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeziebienie czy powazniejsza choroba np zapal. oskrzeli, angina?
jezeli to przeziebienie to bańki, plackeim w łóżku leżeć, malinki, miód, cytryna, herbatka z lipy, czarny bez-sok.
a który to miesiąc/ tydzień ciąży?
jestem w 30 tygodniu. przeziebienie nie chce usapic od tygodnia. zaczynam podejrzewac zatoki.
ja bralam inny antybiotyk (na bazie amoxycyliny) i dziecko urodzilam zdrowiutenkie, zdaje sie ze augmentin ma podobny sklad, a z tej grupy mozna brac:)
ja mam nadal chore zatoki od prawie 2 tyg. i nie chcą ustąpić. Teraz jakiś wirus. Ja brałam jakiś antybiotyk deksocyklinum i ibuprom zatoki. Ale nadal chora:(

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

do góry