Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam nikomu wątek zamknięty Zawsze terminowo. Gorzej z kosztami i jakością napraw. Bez sprawdzania...
~Jan
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 września 2018

NAJLEPSZY WARSZTAT SAMOCHODOWY W T-MIEŚCIE wątek zamknięty Najlepszy warsztat blacharsko lakierniczy w Trójmieście. Każdy pracownik tej...
~Leon
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 czerwca 2018

umawiają się na godzinę i nie biorą się za robotę wątek zamknięty umawiają się na godzinę i nie biorą się za robotę
~niezadowolonya
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 września 2016

Poraz kolejny, Wybitnie zadowolony. wątek zamknięty Czy mieliście sytuację ze mechanik wodzi was za nos i sprawia wrażenie...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Kilka razy miałem problem zawsze perfect usługi. Miły wascieciely , personel...
~Konsul
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 maja 2016

Naprawa po szkodzie, polecam wątek zamknięty Oddałem naprawę po szkodzie z OC sprawcy. Rejestracja szkody przebiegła...
~Francuz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lutego 2016

polecam wątek zamknięty Dałem auto do serwisu, ogarnąłem własne części. Auto zostało zrobione a...
~Michał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 lipca 2015

t - opinia wątek zamknięty Strasznie długo trwała diagnoza i naprawa, na części trzeba czekać, a potem...
~t
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 marca 2015

totalne oszustwo wątek zamknięty szczególnie przy naprawie bezgotwkowej - oszukują zarówno ubezpieczyciela jak...
~klient
3

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2011

Warsztat OK wątek zamknięty W tym warsztacie naprawiam swój samochód od kilku lat. Jestem bardzo...
~KR
-

dodano: 13 stycznia 2015

Porażka wątek zamknięty Warsztat słaby, najchętniej wymienią wszystko co możliwe, a najlepiej to na...
~Zbigniew
-

dodano: 8 kwietnia 2014

Odpowiedź skierowana do autora "ZAWIEDZIONY" wątek zamknięty Ubezpieczenie pojazdu Auto-Casco jest to UMOWA o ubezpieczenie pojazdu...
~Kierownik Serwisu
4

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 czerwca 2013

Drogo i słaba jakość wykonania naprawy wątek zamknięty Moim zdaniem ten warsztat to pomyłka, nie polecam nikomu. Cenią się bardzo, a...
~Wiesław
-

dodano: 6 listopada 2013

Profesjonalny wątek zamknięty Zakład profesjonalny. Usługi na najwyższym poziomie, kompleksowe. Korzystałem...
~jacman
-

dodano: 15 października 2013

Zawiedziony wątek zamknięty Warsztat polecił mi ubezpieczyciel, ponieważ jako jeden z nielicznych daje...
~Zawiedziony
2

dodano: 14 kwietnia 2013

Warsztat oceniam na 4+ wątek zamknięty W sumie jestem zadowolona z obsługi. Naprawa trochę długo trwała, ale auto...
~jf
-

dodano: 23 maja 2013

Nie polecam wątek zamknięty Warsztat polecił mi ubezpieczyciel, ponieważ jako jeden z nielicznych daje...
~zawiedziony
-

dodano: 14 kwietnia 2013

POLECAM wątek zamknięty Warsztat został mi polecony przez flotowca. Firma naprawdę na bardzo wysokim...
~Andrzej M
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 września 2012

wzorowa naprawa wątek zamknięty szybko, sprawnie, profesjonalnie. likwidacja szkody w pełnym zakresie....
~klient
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 czerwca 2012

PROFESJONALNY WARSZTAT wątek zamknięty Warsztat został mi polecony przez ubezpieczyciela. To o czym zapewniali...
~Zadowolony Klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
39

29

wątków

do góry