Widok

Auto na akumulator-warto???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Strasznie sie napalilam zeby taki samochodzik kupic synkowi na urodziny, ale ze jest to spory wydatek, chcialabym poznac opinie uzytkownikow.

Sprawdza się?

Sa wersje z pilotem dla rodzica jak jeszcze dziecko nie siega do pedalow.
Syn skonczy 2 lata i jest zapalonym fanem motoryzacji, zadnemu samochodzikowi w CH nie odpuscil, chocaz na chwilke musi zrobic bru,brum :D. Jak gdzies jedziemy to pierwszy biegnie do drzwi samochodu, domaga sie zeby posadzic za kolkiem, umie wlaczyc swiatla awaryjne i radio w samochodzie :D
Czekam na opinie i na co zwracac uwage przy zakupie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
U nas kompletnie się nie sprawdziło. Młody jarał się kilka razy, przez parę minut a potem i tak wolał hasać, do momentu aż inne dzieci się nie interesowały, ale to wiadomo, zazdrość :)

Najlepiej skorzystac kilka razy jak ma ktos ze znajomych bo można sporo kasy w błoto wyrzucić :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj syn ma półtora roku i też mu takie autko kupie, bo gdy widzi autko woła brum brum, a gdy dostał autko-pchacz to az piszczał z radości ,nie widze nic złego w spełnianiu "marzeń" lub sprawianiu przyjemności dziecku jeśli tylko rodzica na to stać
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja używam już drugi model (tzn moje dzieci:). Autka bardzo dobre są marki Mariotoys kupiliśmy na allegro. Rzeczywiście są mocne i wytrzymałe. Aby się dobrze sprawdzały na pewno muszą mieć 2 silniki. Jeżeli dziecko jest małe to pilot jest bardzo dobry u nas się sprawdził. Te autka sprawdziliśmy osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
U nas akurat jest motor na akumulator no i Młody ma 5 lat i jest zadowolony. Przydaje się jak idziemy na spacer bo młody nie lubi z nami chodzić za bardzo i zawsze w drodze powrotnej było marudzenie, że nie ma już siły. Latać na placu lubi bardzo i zawsze się wyszaleje motor tylko na spacery.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli nie masz upatrzonego to może taki byś chciała dla dziecka
http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/gg-zuh-kontext-8-17/43637030?p=4&nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_230&a=1661&utm_source=channel_goods&utm_medium=email&sid=4c466891-9fad-4c9c-8f50-32b31d165746&division=cala-polska&uh=3f505ae8-8649-4ed2-9671-374f81b0213a&date=20141808&sender=rm&s=body&c=deal_img&d=deal-page&utm_campaign=gg-zuh-kontext-8-17-43637030
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko prosze wziąć pod uwagę że takie autko to max 2h jazdy dziennie bo na tyle starcza aku, a pozostałe 8h ładowanie, wiec nie widzę, by miało to kolidowac z zdrowym rozwojem dziecka.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
a lepiej zeby autko mialo dwa akumulatory czy jeden silniejszy?
18 miesiecy syn sam jezdził na rowerze-a na samochod mnie nie stać ale mu nazbieram -pozdrawiam

polecam stronę http://www.keedi.pl
posiadaja fajne samochodziki, sprawdzone przeze mnie żadne podróby większość licencjonowane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

idz do lekarza babo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem to dobry pomysł. Wielu chłopców wciąż się interesuje takimi zabawkami. Czytałam tutaj: http://alces.pl/samochody-zabawkowe-samochodziki-autka-resoraki-typy-samochodzikow-oraz-co-ciekawego-w-ofercie-sklepow/ o rodzajach samochodzików zabawkowych, resorakach - sprawdźcie i Wy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Część autko nie skręca z pilota co to norze byc

Super sprawa kupowalam dwa jeden dla chrzesniaka i jeden dla corki doradził mi doradca na czasie rózowego mercedesa dla corki a dla chrzesniaka audi
http://www.zabawkowyadres.pl polecam bardzo dobra jakosc produktu i dzieci mają niezłą frajde
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja w Juli kupilam corce bialego Jaguara spoko i cena tez ok (299xl)

Ja kupiłem mojemu smykowi taki: https://brykacze.pl/injusa-mercedes-benz-amg-gt-6v-rc-edycja-specjalna-3090.html
Mamy go jeden sezon. Akumulator dobry, materiały super. Może i wydatek mnie jest mały, ale frajda niesamowita. Warto kupić dobrej jakości i jak dzieciak szanuje, to można zawsze odsprzedać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

I plastikowe koła masakra
My mamy Volvo xc90 cena około 1200zl, wykonany jakościowo super, pierwszym zakupem bylo bmw jednak zwróciliśmy na gwarancji, plastiki powginane podrapane i ogólnie porównujac do volvo jakościowo bmw nie warte swojej ceny. Czy warto dziecku kupic? Mysle ze to zalezy ... nasze autko jest użytkowane BARDZO sporadycznie, przez 2lata posiadania volvo byliśmy dwa razy na "dłuższym" spacerze małemu (3lata)! szybko się nudzi, od czasu do czasu lubi w nim tylko posiedzieć. Gdybym miała podejmować decyzję o zakupie jeszcze raz, to myślę że nie kupiłabym, ale jak ktoś lubi popatrzeć na gadżety to ogólnie fajny. No i długośc jazdy w stosunku do ceny masakra....
Aleś tępa baba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam nie brać autka, tylko quad (ewentualnie motorek) - wtedy samemu też można się przejechać, a do autka dorosły się nie wciśnie. Limitami wagi nie trzeba się przejmować. Dopóki nie jeździmy po krawężnikach, to każdy pojazd bez problemu wytrzyma co najmniej 3 razy tyle, co jest w instrukcji ;)

Ja kupiłem synkowi u tego sprzedawcy dwa tygodnie temu i jest super zabawa. Mój syn ma dwa latka.
Tutaj link: http://allegro.pl/audi-r8-auto-na-akumulator-glos-usb-swiatla-i7386777716.html

Pozdrawiam Tomasz, Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry