Widok

Auto na akumulator-warto???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Strasznie sie napalilam zeby taki samochodzik kupic synkowi na urodziny, ale ze jest to spory wydatek, chcialabym poznac opinie uzytkownikow.

Sprawdza się?

Sa wersje z pilotem dla rodzica jak jeszcze dziecko nie siega do pedalow.
Syn skonczy 2 lata i jest zapalonym fanem motoryzacji, zadnemu samochodzikowi w CH nie odpuscil, chocaz na chwilke musi zrobic bru,brum :D. Jak gdzies jedziemy to pierwszy biegnie do drzwi samochodu, domaga sie zeby posadzic za kolkiem, umie wlaczyc swiatla awaryjne i radio w samochodzie :D
Czekam na opinie i na co zwracac uwage przy zakupie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
U nas auto to byl szal.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja córka też dostała na drugie urodziny. tez mieliśmy takie z pilotem dla rodziców. Ogólnie bardzo fajny ale pod warunkiem, że nie mieszkasz w bloku i nie będziesz musiała go nosić na dół:-) ja tak miałam i bardzo mało był używany bo sama go nie udźwignę a męża często nie ma w domu. Kupiliśmy stacjonarnie w Chwaszczynie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A gdzie kupowaliscie, stacjonarnie czy przez allegro?
Ile kosztowal,jak dlugo jest juz w uzyciu?
Na co zwracac uwage?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jasne, że warto :)
Nasz różowy "merc" "pali gumę" że hej :)
Córka miała troche ponad rok jak zachciała.
Polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry