Widok
Wypowiadam się:
No cześć. Nie wiem chyba jeszcze o czym tu się właściwie mówi, co jednak nie przeszkadza mi się wypowiedzieć. Tylko o czym by tu... Może o tym czego sięotatnio dowiedziałąm. Mianowicie w ulotce wyborczej Adamowicza było napisane, że Gdańsk ma najwięcej dróg rowerowych z całej Polski. Coś niesamowitego. To się tak zastanawiam jak ci biedni Warszawiacy się poruszają... Chyba tylko tym ich metrem. Basen u mnie na osiedlu budują. W mojej starej podstawówce. Szkołę zbudowali w 84' i ten basen miał być jakoś zaraz potem, heh, to sie nazywa polskie tempo, ale; lepiej późno niż wcale, no nie? W ogóle kiedyś ta szkoła była imienia J.C. Korzeniowskiego, a teraz jak głosować byłam, to już jest Jana Pawła II. A co najlepsze jest niezwykle prounijna. Na każdej ścianie wisi coś o tym jaka Unia jest wspaniała ia jakie to dla nas ważne, aby "wejść do Europy". Dzieciom się wpaja wartości. Jeszcze pod patronatem papieskim. A moje stare liceum to już 200lecie obchodziło jakieś 4 chyba lata temu. Tam to się nic nie zmienia. Ciągle te same mundurki... Ale remont był. Raz się sufit oberwał na trzecim poziomie, przy salach geograficznych... No to wyremontowali. I kafelki takie ładne, jasne położyli. Tylko łazienki ciągle w opłakanym stanie. Szkoda, ze nie mogę swojej wychowawczyni odwiedzić... Chemiczka z niej fajna była, ale już na emeryturze. Starzejemy się ludzie. Latam sobie z psem po dworzu i śpiewam na ulicy, a ludzie patrzą na mnie z dziwnym grymasem. No tak, w końcu należy być ponurym, nie rzucać się w oczy, w żaden sposób nie odstawać... Dobra, chyba sobie zjem płatki z mlekiem. Na razie
Witam Widzu/Wodzu vel Pacjencie ;)))
Może i Oolka bedzie tą przeciwnością losu
who knows? ;)
bal balem, ale zbliżają się ANDRZEJKI i można byłoby się w końcu spotkać i "zabalować"...
jeden z naszych kolegów mógłby wydać Ci rekomendację...
dobra impreza gwarantowana, dobra to mało powiedziane...
jak Oolka widzi i czyta wiadomość od Ciebie to możesz się chyba domyslić w jakim stanie jest jej koszulka ;)))
who knows? ;)
bal balem, ale zbliżają się ANDRZEJKI i można byłoby się w końcu spotkać i "zabalować"...
jeden z naszych kolegów mógłby wydać Ci rekomendację...
dobra impreza gwarantowana, dobra to mało powiedziane...
jak Oolka widzi i czyta wiadomość od Ciebie to możesz się chyba domyslić w jakim stanie jest jej koszulka ;)))
Sisterki
Pacjent narozrabial ;-(.
Chyba przedawkowalem i mialem przywidzenia ;-).
Pozdrawiam Wszystkie Sisterki razem i kazda z osobna :-).
Ps.
Pigula_If - a co tam, zawsze to jakis powod do radosci ;-).
Ooleczka - nie ma mowy bo jak Ci If wygada to mi zrobisz z tylka " jesien sredniowiecza" ;-).
Beniutka - eeee.... noooo..... bylo milo i bardzo apetycznie :-)
Andzia - tu chyba nie rozrabialem ( albo malo ;-) )
Kurde .... hihihihi ;-)
Wiem ... Udam ze umarlem ...
To moze wtedy przezyje ;-)
Chyba przedawkowalem i mialem przywidzenia ;-).
Pozdrawiam Wszystkie Sisterki razem i kazda z osobna :-).
Ps.
Pigula_If - a co tam, zawsze to jakis powod do radosci ;-).
Ooleczka - nie ma mowy bo jak Ci If wygada to mi zrobisz z tylka " jesien sredniowiecza" ;-).
Beniutka - eeee.... noooo..... bylo milo i bardzo apetycznie :-)
Andzia - tu chyba nie rozrabialem ( albo malo ;-) )
Kurde .... hihihihi ;-)
Wiem ... Udam ze umarlem ...
To moze wtedy przezyje ;-)
We Flaszkach
rzadko znajduje sie formalina, to srodek konserwujacy, a flaszkowe wnetrze to nie pelne statycznych eksponatow muzeum, po ktorym oprowadza sie zwiedzajacych. Wszystko sie tam zmienia, eksponaty sa w przewazajacej mierze wlochate zebate i ruchliwe. Zwiedzajacy wchodza na wlasna odpowiedzialnosc.
Chcesz cos zobaczyc? Przyloz oko do dziurki...no przyluz...(chaps!)
Zdarza sie natomiast ze sluza flaszki do przechowywania mniej formalnych plynow, przy czym czas przechowywania jest zredukowany okresem przez ktory watroba jest w stanie je przetworzyc.
Chcesz cos zobaczyc? Przyloz oko do dziurki...no przyluz...(chaps!)
Zdarza sie natomiast ze sluza flaszki do przechowywania mniej formalnych plynow, przy czym czas przechowywania jest zredukowany okresem przez ktory watroba jest w stanie je przetworzyc.