Widok

Azymut

czyli proby sie nie licza? koniec z prowadzeniem skoro pewnie sa skazane na niepowodzenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam Pacjenta

mam nadzieję, że już w dobrej formie gotowy do walki z przeciwnościami losu, jeśli jeszcze o nich nie wiesz to pewnie niebawem spadną Ci na głowę!!!!

oczywiście żartowałam ;))))

kiedy balujemy???????

Wypowiadam się:

No cześć. Nie wiem chyba jeszcze o czym tu się właściwie mówi, co jednak nie przeszkadza mi się wypowiedzieć. Tylko o czym by tu... Może o tym czego sięotatnio dowiedziałąm. Mianowicie w ulotce wyborczej Adamowicza było napisane, że Gdańsk ma najwięcej dróg rowerowych z całej Polski. Coś niesamowitego. To się tak zastanawiam jak ci biedni Warszawiacy się poruszają... Chyba tylko tym ich metrem. Basen u mnie na osiedlu budują. W mojej starej podstawówce. Szkołę zbudowali w 84' i ten basen miał być jakoś zaraz potem, heh, to sie nazywa polskie tempo, ale; lepiej późno niż wcale, no nie? W ogóle kiedyś ta szkoła była imienia J.C. Korzeniowskiego, a teraz jak głosować byłam, to już jest Jana Pawła II. A co najlepsze jest niezwykle prounijna. Na każdej ścianie wisi coś o tym jaka Unia jest wspaniała ia jakie to dla nas ważne, aby "wejść do Europy". Dzieciom się wpaja wartości. Jeszcze pod patronatem papieskim. A moje stare liceum to już 200lecie obchodziło jakieś 4 chyba lata temu. Tam to się nic nie zmienia. Ciągle te same mundurki... Ale remont był. Raz się sufit oberwał na trzecim poziomie, przy salach geograficznych... No to wyremontowali. I kafelki takie ładne, jasne położyli. Tylko łazienki ciągle w opłakanym stanie. Szkoda, ze nie mogę swojej wychowawczyni odwiedzić... Chemiczka z niej fajna była, ale już na emeryturze. Starzejemy się ludzie. Latam sobie z psem po dworzu i śpiewam na ulicy, a ludzie patrzą na mnie z dziwnym grymasem. No tak, w końcu należy być ponurym, nie rzucać się w oczy, w żaden sposób nie odstawać... Dobra, chyba sobie zjem płatki z mlekiem. Na razie

do Ciszy...

"odezwalas sie" po tak dlugiej przerwie... czy powinienen zrozumiec dlaczego tyle to trwac musialo?
jaka jest prawda? skad lek przede mna? mijaja dni i tygodnie... co przyniesie czas? milczenia ciag dalszy? n o s t a l g i a...

Witam Oolke

Jeszcze nie calkiem w formie, ale jezeli Oolka ma byc ta przeciwnoscia losu to mozemy powalczyc ;-)
Moze jak w zapasach zaczniemy od sprowadzenia do parteru ? ;-)
Ps1. A szykuje sie jakis bal ? ;-)
Ps2. I jak tam stan koszulki Oolki ? ;-)

If

Cześć, bidulko, pozdrowionka dla córeczek i dla Ciebie, ma sie rozumieć.

Witam Widzu/Wodzu vel Pacjencie ;)))

Może i Oolka bedzie tą przeciwnością losu
who knows? ;)

bal balem, ale zbliżają się ANDRZEJKI i można byłoby się w końcu spotkać i "zabalować"...
jeden z naszych kolegów mógłby wydać Ci rekomendację...
dobra impreza gwarantowana, dobra to mało powiedziane...

jak Oolka widzi i czyta wiadomość od Ciebie to możesz się chyba domyslić w jakim stanie jest jej koszulka ;)))

zawsze ciepło myśląca Oolka

Hihihi ... :-)
A gdziez ja biedny znajde kogos tak nierozsadnego zeby wystawili mi rekomendacje ;-).
Hmm...
I dla kogo ?
Pacjenta, Widza, Wodza ?, czy moze lepiej " in blanco" ;-).

Ps.
:-)
Ta koszulka tez jest troche niesforna ;-).

Clarice

Grasica mi się przejadła. Na przyszłość pozwól, że sam sobie przygotuję jadłospis bez podpowiedzi.

:)

Witajcie
Już lepiej, widzę, że podczas mojej nieobecności rozszaleliście się :)
Całuję

k.nn.

Nieładnie tak nie dotrzymywać słowa;P

Sisterki

Pacjent narozrabial ;-(.
Chyba przedawkowalem i mialem przywidzenia ;-).
Pozdrawiam Wszystkie Sisterki razem i kazda z osobna :-).
Ps.
Pigula_If - a co tam, zawsze to jakis powod do radosci ;-).
Ooleczka - nie ma mowy bo jak Ci If wygada to mi zrobisz z tylka " jesien sredniowiecza" ;-).
Beniutka - eeee.... noooo..... bylo milo i bardzo apetycznie :-)
Andzia - tu chyba nie rozrabialem ( albo malo ;-) )

Kurde .... hihihihi ;-)
Wiem ... Udam ze umarlem ...
To moze wtedy przezyje ;-)

Pacjent narozrabiał????

a mnie nic o tym nie wiadomo???? :(

ale to chyba dlatego, że cały weekend przespałam i nie wiem kto i co ze mną robił :(

Ooleczka... sympciatyczne zdrobnienie...
I like it ;)))

Pacjent :)

Rozrabiaj tak dalej... loobię to bardzo.
Całuję Was sisterki z domciu :(

tęsknię za Wami

P_If

the same for you :)))

If

korzystaj z sieci poki mozesz bo w pracy was odcieli :((( szkoda ja mam ale z wami nie bede mogla pogawedzic

dzien bez czata z wami to dzien zmarnowany :(((

We Flaszkach

rzadko znajduje sie formalina, to srodek konserwujacy, a flaszkowe wnetrze to nie pelne statycznych eksponatow muzeum, po ktorym oprowadza sie zwiedzajacych. Wszystko sie tam zmienia, eksponaty sa w przewazajacej mierze wlochate zebate i ruchliwe. Zwiedzajacy wchodza na wlasna odpowiedzialnosc.
Chcesz cos zobaczyc? Przyloz oko do dziurki...no przyluz...(chaps!)
Zdarza sie natomiast ze sluza flaszki do przechowywania mniej formalnych plynow, przy czym czas przechowywania jest zredukowany okresem przez ktory watroba jest w stanie je przetworzyc.

Clarice

Przychodzi mi do glowy taki jeden, znasz go dobrze... Ten-Ktory-Miesza-Z-Duza-Predkoscia (nie zeby tam zaraz po ksywce)
Grasica chyba u niego w porzadku?

Stworku zębaty

Grasica OK, ale przysadka i szyszynka ooj, lepiej nie próbować górnych partii.

No to nieźle...

W srodę już pojawię się w firmie...
Nie mamy netu???? Buuuu
Caluję:
Benię, Oolkę, Andzię, Bokelów, P&W, Jajoxa i Zoob..

stworku

chyba mussssssze nakopać ci w dziobek?

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

do góry