Widok

BALTIMED- lekarz ogolny i pediatra

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcialabym zapisac siebe,meza oraz naszego jeszcze nienarodzonego dzidziusia do przychodni BALTIMED na Oruni Gornej. Czy mozecie polecic jakiegos lekarza ogolnego dla nas i pediatre dla dzidzi. Czy pielegniarke, ktora przychodzi po porodzie do domu tez sie wybiera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
w Baltimedzie lekarza pediatrę wybiera się "prowizorycznie", bo gdy chcesz się umówić na wizytę, to możesz sobie wybrać tego lekarza, który jest akurat na dyżurze, bądź czekać na swojego- bardzo to wygodne. Ja obiema rękami podpisuję się pod dr Turczyńską- rewelacyjny pediatra.
Miałam swojego zaufanego, którego wzywałam prywatnie, ale odkąd jesteśmy u dr Turczyńskiej nie ma sensu wydawać kasy.
Pani dr zawsze trafnie diagnozuje, przepisuje odpowiednie leki, tłumaczy dokładnie, jest niezwykle sympatyczna dla dzieci. Położną też możesz sobie wybrać. Najlepiej, abyś po porodzie wysłała męża do przychodni (niech weźmie ze sobą kartę szczepień Maluszka, którą dostaniesz po porodzie) i na miejscu dadzą mu wszystkie dokumenty, poinformują o wizycie położnej.
Pozdrawiam!
ja osobiście odradzam Turczyńską, zadowoleni jesteśmy z dr Stryk.
image[/url]

image
ja tez polecam dr Stryk.
image

chodziliśmy do lek Stryk i nie byłam zadowolona. Nie trafiła z diagnozą, nie potrafiła doradzić w przypadku chodu koślawego córki.
To dr Turczyńska zajęła się nią dokładnie i co ważne, jak widzi, że coś "nie gra" od razu wypisuje skierowania na nastrępne badania. Nie trzeba się o nic prosić.
I tylko dr Turczyńska z pediatrów ma tytuł doktora.
Wiem, że ściśle współpracuje z GUMedem, więc nie zamieniłabym Jej na żadnego innego lekarza :)
Oczywiście, każdy ma swoje typy. I w zasadzie dobrze, bo już jest bardzo ciężko dostać się do naszej Pani doktor.
Ja ją polecam jako lekarza ogólnego, nie mam dzieci i nie wiem jak sie sprawuje jako pediatra....
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

do góry