Widok

BASEN DLA KOBIET W CIĄŻY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam. czy któraś z was chodziła albo chodzi na zajęcia dla kobiet w ciąży na basenie na Tatrzańskiej w Gdyni? Byłyście zadowolone?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodziłam sama pływać, właśnie do jezuitów. Do 9 miesziaca w niedzile bo jest ciepla woda. Pod koniec ciazy nie moglam sie doczekac niedzieli
gugis, tam jest cieplejsza woda niż normalnie na basenie? pytam bo chodze na basen na karwiny i teraz już marznę a co bedzie pozniej
a nie miałaś problemu z przepełnionym torem? Bo często jak na basen chodziłam przed ciąża ( ale nie do Jezuitów) to było mnóstwo ludzi i obawiam się trochę o brzuch - czy ktoś mnie niechcący nie kopnie
Dziewczyny a od któego tyg chodzicie n abasen? Domyślam się, że to zależy od pewnych kwestii i najlepiej zapytać lekarza ale chciałabym wiedziec z praktycznego punktu widzenia:)
Pozdrawiam:)
ja chodzę od początku ciąży, mój lekarz powiedział tylko: "Ciąża kocha wode" :)
3oko a gdzie chodzisz??
chodzę na karwiny, koszt: 10 zł. Jest bardzo czysto i na stronie www mozna sprawdzic rezerwacje torów na dany dzień
Ja tez zawsze sobie wyobrazalam, ze w ciazy bede chodzic na basen, spacerki..... Ale lekarz stnowczo odradzil mi basen, ze jest za duzo bakterii, i byla by tragedia, zeby to pozniej leczyc. Troche szkoda...
mój lekarz jak najbardziej polecał mi basen - że to zdrowo dla kręgosłupa i dla dziecka bardzo dobrze. tylko samej to się straszne nie chce:). Ale chyba skuszę się na te zajęcia piątkowe u Jezuitów - dla kobiet w ciąży.
mi tez lekarz polecal basen, ale jakos tak samej mi glupio, szczegolnie ze brzuch zaczyna juz byc widac, ale na razie wyglada jak "przezarty" a nie ciazowy:)

Podbijam temat. Gdzie w Gdańsku odbywają się zajęcia dla kobiet w ciąży? Czy ktoś może coś polecić?

https://www.plywak.pl/aquamama

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry