Widok

BIAŁA LISTA FRYZJERÓW

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, proponuję rozpocząć ten wątek. Wpisujcie fryzjerów, którzy dobrze znają się na swoim fachu, zwłaszcza jeżeli chodzi o kolor i uczesanie ślubne. WPISUJCIE SIĘ KOCHANE!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam p.MARTE TEL.504457557
A może jakąś fryzjerkę z Sopotu ktoś poleci?
Ja polecam salon fryzjerski w Hotelu Hanza nad Motławą. Salon prowadzi małżenstwo. Julia robi super pasemka i rewelacyjnie ścina. Bardzo dużo czasu poświęca dla każdej klientki. Jej mąż jest natomiast wice mistrzem we fryzjerstwie męskim. Za jednym razem panna młoda i pan młody :)
Ceny też są kuszące. Polecam
Wiem co pisze ponieważ kilka bardzo dobrych salonów zwiedziłam taki jak: Dorota w Klifie, u Filipa w Gdańsku , Louis w Krewetce itp. i wreszcie natrafiłam na super fryzjerke, która na dzieńdobry nie obcina jak jesteś ubrana itp. można dużo na ten temat rozpisywać się.
Ja też chodze do Julii;-) . I jestem bardzo zadowolona. Umowiłam się też na ślubną i mam nadzieje że cos mi fajnego wymyśli bo ja kompletnie nie mam pomysłu . A salon osobiście bardzo polecam . Super klimacik.

My juz z Julcią mamy pomysł na ślubną fryzurkę, dla świadkowej i jeczcze dla mamy :) pasemka też mam rewelacyjne i ten klimacik w salonie jak u rodzinki :)
dokładnie jak w domu ;-) . Siedze, pije kawkę a ktoś zajmuje sie moimi włosami . Relaksuje się u niej ;-) . A kiedy masz ślub że już macie wymysloną fryzure, czy może Ty już sama miałas jakiś pomysł. Bo ja to kompletnie nie wiem w czym mi byloby dobrze ;-(

Ja zanm Julke juz z 10 lat i tez mówie że jest the best w pasemkach i ścinaniu, czesała mnie na wesele brata i wygladałam lepiej od panny młodej hi hi hi :)))
dziewczyny!
mi polecono fryzjerke Monike z salonie "seven ehaven" na chelmie - podobno jest super! ale nie mam pojecia, gdzie jest ten salon na chelmie? moxze ktoras z Was wie?....
mial byc salon "SEVEN HEAVEN" :))
Maria Koseda w Gdyni na ul.10 Lutego i tylko ten fryzjer.
Najlepsze fryzjerki sa w Gdansku na Podwalu Staromiejskim w salonie Goldwell (na przeciwko ciągu kwiaciarni kolo hali targowej)!!! A w szczegolnosci polecam p.Agnieszke i p.Jole!!! Super!!!
a czy znacie jakiegoś super fryzjera ale z Gdyni??????????????????
Popieram. Wszystkie salony p. Marii są na najwyższym poziomie. Ja od 12 (!!!) lat ścinam, farbuję, czeszę się w jej zakładzie w Chylonii. Ślubne czesanie też tam robiłam. Ostrzegam tylko że ceny nie są niskie, ale za jakość się płaci.
BetiBlue - ze mnie jest taka lebiega ze umowilam sie telefonicznie do salonu w Hotelu Hanza i z wrazenia zapomnialam powiedziec ze chce do pani Julii... czy tam scina kobietki jakas inna fryzjerka czy jak sie umowilam to napewno trafie do niej? ;)
DZIEKI ZA INFO
sasza rzemieślnik jest na mickiewicza:-)a o arbacie nic nie wiem :-)
aha i czy pani Julia przyjedza do domu czy tylko czesze slubne fryzury w salonie?
Mam ślub 30 czerwca , ale ja już Julcie maltretowałam we wrześniu :) aby pomyślała nad ślubną fryzurką :)
Kochana umówiłaś się do Julci, ponieważ tylko Ona tam jest lub jej mąż, a jak z dojazdem do domu to nie wiem , ponieważ ja wolałam być u niej w salonie :) , ale Ona jest otwarta na propozycje i sadze ,że nie będzie problemu tylko gorzej jest z terminami w jej kalendarzu :(
To ja kanka pisałam tylko jakies problemy sa na forum i wyświetliło że to Ania i Sławek ;-)

Co do Julii to chyba robi tylko w salonie bo mnie też do siebie umowiła . Ale może by się zgodziła. Nie wiem . Co do terminow to faktycznie ma już prawie cały czerwiec zajęty na ślubne.

do góry