Widok

BIAŁA LISTA FRYZJERÓW

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, proponuję rozpocząć ten wątek. Wpisujcie fryzjerów, którzy dobrze znają się na swoim fachu, zwłaszcza jeżeli chodzi o kolor i uczesanie ślubne. WPISUJCIE SIĘ KOCHANE!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie w pracy kumpelki zachwalają Angels na Zaspie, ja wybieram się tam za ok 2 tyg więc opowiem wrażenia :)))))
Witam i jak ten salon angels jesli chodzi o fryzure slubna, poleca Pani?
a JA WLASNIE SZUKAM dkolejnych fryzjerek do mojego zakladu na Zaspie w Angel,s tel 0585538757
Witam Was kochane:

dla mnie jest bardzo dobry Laurent w Gdyni, jestem zawsze bardzo zadowolona jak robie tam pasemka a tez widzialam pare fryzur tam robionych i moge polecic
ja polecam ,,rzemieslnik,, w pruszczu gd.bede sie tam czesala...
Hej a gdzie to jest??
A wiesz coś o fryzjerze a centrum Arbat?? Ja chodze tam do kosmetyczki już od dawna ale nie wiem jaki tam jest fryzjer?? nie mam pojęcia jak czeszą.
:)
salon Antonio w Gdyni
a gdzie jest
adikari w gdansku na szerokiej

odradzam adikari byłam tam na farbowaniu przed slubem - miałam włosy ciemny blond i chciałam zrobic odrosty - to pani fryzjerka zafundowała mi zrudziały !!! jak mnie znajmomi zobaczyli to chcieli mnie pomścić na szczęście poszłam dosłownie dzień przed ślubem do normalnego fryzjera który uratował sytuację.
P.S. pierwszy raz płakałam przez kolor włosów;(
I jeszcze jedna informacja sprawdzajcie jakiej marki farbą farbują włosy.
generalnie adikari na nie - alternativ na tak

no przeciesz pisze że w Gdyni
a jakas "domowa " fryzjerka?????bo od riny namiarow nie dostalam:(
Pani Marta, fryzjerka z Gdańska. Ma swój salon (Salon u Marty) i zna się na rzeczy. Czesze z pomysłem a fryzura jest niezwykle trwała.
Dojeżdża do domu.

Polecam Panią EWĘ z ,,Saloniku u Marty" w Gdańsku, niedaleko Restauracji POD ŁOSOSIEM, tel. 301 66 13
iwka:) napisał(a):

> a jakas "domowa " fryzjerka?????bo od riny namiarow nie
> dostalam:(
pani Marta tel.504-457-557
Polecam pana Grzegorza z Camille Albane w centrum Madison.
Scinal mnie pare dni temu i pomimo moich beznadziejnych wlosow,zniszczonych przez wieloletnie farbowanie- wyszlo super.
Pan Grzes jest bardzo milym ,atrakcyjnym, sympatycznym mezczyzna, a co najwazniejsze zna sie na rzeczy.
Drugi salon a raczej salonik ktory moge polecic to zaklad fryzjerski na przymorzu na Jagiellonskiej pod falowcem - wejscie od podworek bodajze klatka B ( jakas na poczatku)Wysoka szczupla blondynka na krotko scieta- nie stety nie znam jej imienia.
Przemila pani, zawsze dobrze doradzi i na pewno dostosuje sie do godzin klienta- niestety nie znam jej imienia.
Ja przed weselam na odzywianie i ratowanie wlosow pojade do p.Grzegorza- troche kaski wydam, a na czesanie wlasne i rodzinki do przemilej Pani na Jagiellonskiej.
pozdrawiam
Ja polecam Marka z salonu Vertigo z Witomina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bede wdzieczna jesli wyslecie mi namiary fryzjerow ktorzy przyjmuja u siebie w domku, znaja sie na rzeczy i nie kosza kupe szmalu....( o ile tacy sa):)pozdrawiam zagniewana@wp.pl
ja tez poprosze o tych co przychodza do domu
ja rowniez poprosze o namiary na fryzjerow, ktorzy przyjada do mnie do domu

image
ja tez poprosze namiary
Czy znacie jakies dobre fryzjerki na Niedzwiedniku w Gdansku?
Polecam p.MARTE TEL.504457557
A może jakąś fryzjerkę z Sopotu ktoś poleci?
Ja polecam salon fryzjerski w Hotelu Hanza nad Motławą. Salon prowadzi małżenstwo. Julia robi super pasemka i rewelacyjnie ścina. Bardzo dużo czasu poświęca dla każdej klientki. Jej mąż jest natomiast wice mistrzem we fryzjerstwie męskim. Za jednym razem panna młoda i pan młody :)
Ceny też są kuszące. Polecam
Wiem co pisze ponieważ kilka bardzo dobrych salonów zwiedziłam taki jak: Dorota w Klifie, u Filipa w Gdańsku , Louis w Krewetce itp. i wreszcie natrafiłam na super fryzjerke, która na dzieńdobry nie obcina jak jesteś ubrana itp. można dużo na ten temat rozpisywać się.
Ja też chodze do Julii;-) . I jestem bardzo zadowolona. Umowiłam się też na ślubną i mam nadzieje że cos mi fajnego wymyśli bo ja kompletnie nie mam pomysłu . A salon osobiście bardzo polecam . Super klimacik.

My juz z Julcią mamy pomysł na ślubną fryzurkę, dla świadkowej i jeczcze dla mamy :) pasemka też mam rewelacyjne i ten klimacik w salonie jak u rodzinki :)
dokładnie jak w domu ;-) . Siedze, pije kawkę a ktoś zajmuje sie moimi włosami . Relaksuje się u niej ;-) . A kiedy masz ślub że już macie wymysloną fryzure, czy może Ty już sama miałas jakiś pomysł. Bo ja to kompletnie nie wiem w czym mi byloby dobrze ;-(

Ja zanm Julke juz z 10 lat i tez mówie że jest the best w pasemkach i ścinaniu, czesała mnie na wesele brata i wygladałam lepiej od panny młodej hi hi hi :)))
dziewczyny!
mi polecono fryzjerke Monike z salonie "seven ehaven" na chelmie - podobno jest super! ale nie mam pojecia, gdzie jest ten salon na chelmie? moxze ktoras z Was wie?....
mial byc salon "SEVEN HEAVEN" :))
Maria Koseda w Gdyni na ul.10 Lutego i tylko ten fryzjer.
Popieram. Wszystkie salony p. Marii są na najwyższym poziomie. Ja od 12 (!!!) lat ścinam, farbuję, czeszę się w jej zakładzie w Chylonii. Ślubne czesanie też tam robiłam. Ostrzegam tylko że ceny nie są niskie, ale za jakość się płaci.
Mam ślub 30 czerwca , ale ja już Julcie maltretowałam we wrześniu :) aby pomyślała nad ślubną fryzurką :)
To ja kanka pisałam tylko jakies problemy sa na forum i wyświetliło że to Ania i Sławek ;-)

neciu skoro znasz tyle Julke to może znasz tą kosmetyczkę która jest obok w tym hotelu/ Zastanawiam się nad nią ale nie znam nikogo kto u niej cos robił. Pozdrawiam

czesc ta fryzjerke ktora polecasz to z kad jest i mozesz podaj jakis namiar i czy dojezdza do klienta podaj namir na aga.stepien87@wp.pl dzieki wielkie ti do betiblue
Najlepsze fryzjerki sa w Gdansku na Podwalu Staromiejskim w salonie Goldwell (na przeciwko ciągu kwiaciarni kolo hali targowej)!!! A w szczegolnosci polecam p.Agnieszke i p.Jole!!! Super!!!
a czy znacie jakiegoś super fryzjera ale z Gdyni??????????????????
BetiBlue - ze mnie jest taka lebiega ze umowilam sie telefonicznie do salonu w Hotelu Hanza i z wrazenia zapomnialam powiedziec ze chce do pani Julii... czy tam scina kobietki jakas inna fryzjerka czy jak sie umowilam to napewno trafie do niej? ;)
DZIEKI ZA INFO
sasza rzemieślnik jest na mickiewicza:-)a o arbacie nic nie wiem :-)
aha i czy pani Julia przyjedza do domu czy tylko czesze slubne fryzury w salonie?
Kochana umówiłaś się do Julci, ponieważ tylko Ona tam jest lub jej mąż, a jak z dojazdem do domu to nie wiem , ponieważ ja wolałam być u niej w salonie :) , ale Ona jest otwarta na propozycje i sadze ,że nie będzie problemu tylko gorzej jest z terminami w jej kalendarzu :(
Co do Julii to chyba robi tylko w salonie bo mnie też do siebie umowiła . Ale może by się zgodziła. Nie wiem . Co do terminow to faktycznie ma już prawie cały czerwiec zajęty na ślubne.

a może ktoras slyszala o fryzjerze w salonie w ktorym pracuje wiza?mam troche trudna sytuacje,bo che zeby mi robila makijaz ale ma 1 tylko wolna godzine uniemozliwiajaca mi skorzystanie z usług mojego sprawdzonego juz fryzjera(jarek z salonu laurenta gdynia)?prosze o pomoc i opinie
Dziewczyny kochane a tak z ciekawosci to ile kosztuje strzyzenie u pani Julii na krociutkie wlosy? ;0
Hej, ile tak orientacyjnie kosztuje stzryzenie na poldlugich wlosach u p. Julii?
:)
Nigdy nie wyszlam jeszcze zadowolona w 100% od fryzjera w Polsce!!!Wiekszosc moich znajomych chodzi do Jarka z Laurenta od dluzszego czasu, ja jeszcze tam nie bylam i sie nie wybieram, ale podobno jest swietny.
a ja wyszłam ..raz w życiu :)))) z Angels na Zaspie. Nie sa super tanie ale naprawde byłam bardzo zadowolona. ...mężuś również :)
Czy możesz podac namiary?
a czy ktoras z was majac juz wybranego fryzjera robi inna fryzure niz kok?mnie interesuja fale,lekki skret i rozpuszczone ale nie kazda fryzjerka potrafi taie"niby nic"zrobic.nie chce mocnego skretu.najlepiej w sopocie
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=90977&t=90923
Polecam p.Damiana z saloy w Klifie w gdyni, swietnie strzyże .To fryzjer męski.Razem z moim synem strzyżemy sie u niego juz bardzo dlugo.
Studio 'Pola' Gabinet Kosmetyczno-Fryzjerski
80-152 Gdańsk, Powstańców Warszawskich 15 tel.302 98 38
polecam nie jest drogo a naprawde super czesza i robia makijaz
makijaz slubny-40zł
kok lub cos podobnego od 60- 100 zł
polecam!!
my również polecamy Julię i oczywiście jej męża Piotra jesteśmy bardzo zadowoleni,
To ja ponawiam prośby o chociaz orientacyjne ceny w salonie p.Julii w Hanzie, zwykłe strzyżenie, pasemka itp.
Ja u Julii za pasemka na włosy do ramion i strzyżenie płace około 120zł

Ja lubię fryzjerki ze Studia Afrodyta na Krzywoustego na Przymorzu (pasaż koło rynku)
Polecam salon fryzjersko kosmetyczny w Gdańsku-Adikari róg Ogarnej i Ławniczej, rewelacyjna kadra i śliczny wystrój. w 100% mnie satysfakcjonuje, polecam. :)
ADIKARI - rewelacja!!!
Pomoc w doborze koloru i samej fryzurki.
Doradzono mi zmianę koloru i obcięcia -strzał w 10.
Wyglądam świetnie, nawet mój facet zauważył zmianę:-)
Poza tym milutka atmosfera ,dla mnie bomba.
Polecam innym Paniom, szczególnie Pana Tomka.
o jej jeszcze raz odradzam ceny kosmos i nic poza tym przynajmnej w moim przypadku. oczywiście zawsze można sprawdzić samemu ale bądzcie ostrożne. A i jak sprawdzac to w odpowiednim odstępie od daty waszego ślubu. ja całe szczeście jakieś 1,5 tyg przed więc był jeszcze czas na to żeby zadziałać.
ja jestem umówiona w grudniu do ADIKARI na czesanie i makijaż zobaczymy jak to wyjdzie :)
ja polecam już tu wspominaną Panią Martę z saloniku na św. Ducha w Gdańsku, czesze i ścina rewelacyjnie ;)
witam
macie moze nr do p. Julii z HaNZY? pozdrawiam :)
Hej Dziewczyny

Ja polecam p. Sylwie z Wrzeszcza. Dokładniejszy opis już zamieściłam w wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/szukam-dobrej-fryzjerki-t70515.html?hl=szukam dobrej fryzjerki #hl

Pozdrawiam

Witam,
od lat korzystam z usług Pani Oli z salonu "Monika" w Gdańsku i jeszcze nigdy nie wyszłam od niej niezadowolona, na pewno zgłoszę się do niej, gdy w końcu przyjdzie mi stanąć przed ołtarzem:)
Pani Marlena 504742845
up :))))

Może wiecie gdzie jest jakiś dobry fryzjer w Oliwie? lub bliskiej okolicy?
Makijażystka też by się przydała :)
Salon Pani Gosi - Gdańsk Żabianka, p. Gosia 501 711 855
Podpowie, doradzi.. ale i odradzi gdy np. włosy nie nadają się do jakiegoś uczesania... niedroga :)
Polecam. Mnie nigdy nie zawiodła!
Mimo, że próbne uczesanie trwało prawie 3 godziny (próbowala różnych technik skręcania loków by zobaczyć które będą się najdłużej trzymać... zapłaciłam tylko 25zł, za f. ślubna 40-60zł)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
żonka, to faktycznie nie dużo jak za fryzurkę, ja mam włosy prawie do połowy pleców ale nie są grube i ciężkie a raczej cienkie i leciutkie.
Mogłabyś mi powiedzieć gdzie mieści sie ten salon dokładnie mieszkam w Oliwie więc mogę tam sobie podjechać i porozmawiać osobiście a nie przez telefon :) dzięki.
adres:
Gosia. Zakład fryzjerski
80-333 Gdańsk, Pomorska 82a
(to jest blok "szafa" przy skrzyżowaniu ul. pomorska-chłopska-gospody, na przeciwko torów tramwajowych)
tam są dwie fryzjerki, ja polecam pania Gosię.
Jak byłam czesana na swój slub równiez miałam dość długie włosy, chciałam loki ale niestety moje włosy nie sa podatne na loki.. więc próbowałysmy różnych możliwości "skrętu" by się trzymało... i udało się.. fryzura przetrwała bez szwanku do nastepnego dnia mimo wiatru i deszczu :)
żonka, mogłabyś mi przesłać na maila swoją fryzurkę ślubną? Proszę :)

ja mam włosy podatne na loczki nawet od spodu naturalnie mi się skręcają, myślałam coś o upiętej fryzurce i parę puszczonych loczków albo wszystkie upięte w jakiś finezyjny koczek ;)
ok, już ślę :)
ja miałam lekko podpięte włosy z tyłu...
ok, to czekam z niecierpliwością na fotki :)
właśnie poszły.. :) trochę roboty było akurat przy tym uczesaniu ślubna fryzura trwała 2 godziny.. no i poszło hmm... z 20-30 wsówek :)
fajna fryzurka ale ja myślę nad czymś bardziej upiętym, żeby w tańcowaniu było mi wygodnie :)
Moze taka:

image
By ostola
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
coś w tym stylu ale żeby było ładniej widać loczki, bo te ułożenie włosów to taki mały galimatias ;)
Taki jej urok - tzw. nielad artystyczny...

A moze cos takiego:

image
By ostola
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
a czy ta Julia oprócz pasemek i koczków, robi fajne loczki, bo ja koka nie chcę
pierwsza ładniejsza ;)
a moze ktoras z was byla czesana prze p.karoline ktora poleca ela skoczen?
Nie wiem ktora Karoline poleca Ela Skoczen,ale ja sie scinam i fabuje u Karoliny z Sopotu i jest rewelacyjna.Czesze tez ladnie,czesala moje 2 kolezanki na moj slub,gdzies na tym forum zamiescilam zdjecia ich fryzur.
naprawde nikt nie byl czesany przez pania karoline polecana przez p.e.skoczen?:(((
Jeśli chodzi o Gdynie i Władysławowo to polecam Mirellę z salonu Avangarda. Zawsze świerze pomysły i przystępne ceny. Rewelacyjnie dobiera kolory, poza tym zajmuje się również wizażem. Kiedyś dojeżdżała do klientek teraz niestety nie wiem czy ma na to czas. http://www.salonawangarda.info/index-5.html Tel.: 604 304 443

Jeśli chodzi o Gdańsk to polecam Alternatiw ul. Rajska 2 - Rewelacyjnie tną. Ślubne fryzurki miałam przyjemność obserwować ale zawsze była to burza loków. Jeśli chodzi o ceny: za strzyżenie średnie 60 zł. Osobiście nigdy nie robiłam koloru na własnych włosach ale z tego co zaobserwowałam kobietki wychodzą zadowolone. http://www.alternative-club.com/

Jesli chodzi o wizaż oraz paznokcie to polecam Iwonę z Rumi - miałam okazje bywać u niej nie raz i z czystym sumieniem polecam. Rewelacyjne pomysły, trafia w gust klientki. Cóż jeszcze mogę napisać??? A właśnie Mistrzyni Polski w wizarzu "Błękitny Anioł"-I miejsce 2002, "Czarna Perła"-I miejsce 2003, uczy również w Szkole kosmetycznej nr 5 w Gdańsku, młoda z ikrą - (to chyba powinno wam pomóc w podjęciu decyzji) Tel.: 602 129 450 http://salonoasis.ovh.org/kontakt.html
Jeśli chodzi o Gdynie i Władysławowo to polecam Mirellę z salonu Avangarda. Zawsze świerze pomysły i przystępne ceny. Rewelacyjnie dobiera kolory, poza tym zajmuje się również wizażem. Kiedyś dojeżdżała do klientek teraz niestety nie wiem czy ma na to czas. http://www.salonawangarda.info/index-5.html Tel.: 604 304 443

Jeśli chodzi o Gdańsk to polecam Alternatiw ul. Rajska 2 - Rewelacyjnie tną. Ślubne fryzurki miałam przyjemność obserwować ale zawsze była to burza loków. Jeśli chodzi o ceny: za strzyżenie średnie 60 zł. Osobiście nigdy nie robiłam koloru na własnych włosach ale z tego co zaobserwowałam kobietki wychodzą zadowolone. http://www.alternative-club.com/

Jesli chodzi o wizaż oraz paznokcie to polecam Iwonę z Rumi - miałam okazje bywać u niej nie raz i z czystym sumieniem polecam. Rewelacyjne pomysły, trafia w gust klientki. Cóż jeszcze mogę napisać??? A właśnie Mistrzyni Polski w wizarzu "Błękitny Anioł"-I miejsce 2002, "Czarna Perła"-I miejsce 2003, uczy również w Szkole kosmetycznej nr 5 w Gdańsku, młoda z ikrą - (to chyba powinno wam pomóc w podjęciu decyzji) Tel.: 602 129 450 http://salonoasis.ovh.org/kontakt.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
amadea czy moglabys podac kontakt do tej Karoliny?
Tripgirl-0501796757
Bardzo dobrzy fryzierzy są w Alternative na Rajskiej w Gdańsku, miałam tam w tamtym roku fantastyczny wieczór panieński. Najpierw byly drinki, potem fryzierzy uczesali mnie i moje przyjaciolki, podjechala limuzyna i pojechalysmy wystajlowane do sopoty na impreze. Wszsytko za naprawde nie wysoka kase. Także moge z pewnością polecić. Teraz otworzyli nowy salon na przymorzu wiec polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Amadea dziekuje ;)
poprosze o nr.kontaktowy do pani Julii
Szukałyście numeru do Julci,więc proszę numer do salonu (0 58) 305-34-27.Julka wie co robi,jest rewelacyjna!
Pozdrawiam
Ja polecam w Gdyni salon 07 na Swietojanskiej kolo pomnika harcerzy, pania Ale ,wsalonie w miare przystepne ceny ale jezdzi tez do domu i malo bierze ,w tym salonie tez polecam p.Dominike jesli nie przekrecilam imienia na makijaz :)numer telefonu tylko na meila podam zainteresowanym:)
Byłam na fryzurach w różnych salonach ślubnych, najbardzie polecam salon w Gdańsku:

studio-fryzur.com
Ja czesalam sie w witawie u Kosedy
do góry